Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='efra-husky']Tak, będziemy u ciebie na ringu :eviltong: Mogła byś nam załawić wygraną :evil_lol: wystarczy Zw.Mł i CWC ;) :evil_lol:[/quote]

jusiss jak juz tak zalatwiasz to dla mnie Bis poprosze:lol: :diabloti: :eviltong:
ja w sobote bede na siberianach i jamnikach, w niedziele mam cocery amerykanskie i westa.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja też zabieram tylko książeczkę i świadectwo szczepienia.
Na stronie jeszcze nie ma planu ringów :shake:.
Może mi ktoś napisać jak będę na ul. Zakopiańskiej to na co mam się kierować aby zjechać na Ks. Tischnera i Al. Powstańców ?

Posted

Błyskotka jak będziesz na Zakopiance i miniesz już centrum handlowe (po prawej) dojedziesz do dużego skrzyżowania ze światłami (chyba tam jest 4-ro pasmówka) i na tych światłach musisz skręcić w prawo.
Potem jedne małe światła (po prawej jakaś stacja benzynowa), następne światła prosto i wylecisz na trzy pasmówkę gdzie będziesz musiała zjechać na prawo na Nową Hutę

Posted

[quote name='flashka-g']jusiss jak juz tak zalatwiasz to dla mnie Bis poprosze:lol: :diabloti: :eviltong:
ja w sobote bede na siberianach i jamnikach, w niedziele mam cocery amerykanskie i westa.[/quote]

Oczywiscie, juz załatwione ;) :p

No dobra, to w takim razie kto pomoże Lagankowi? ;) :lol:

Posted

[quote name='nice_girl']Pilne! Czy ktoś jadący na tę wystawę z Rzeszowa lub przez Rzeszów miałby miejsce dla jednej osoby z małym psem (corgi)?[/QUOTE]

Ponawiam pytanie...

Posted

[quote name='flashka-g']jusiss jak juz tak zalatwiasz to dla mnie Bis poprosze:lol: :diabloti: :eviltong:
ja w sobote bede na siberianach i jamnikach, w niedziele mam cocery amerykanskie i westa.[/quote]
Nie za dużo byś chciała? :mad:
My poprosimy tylko o Zw. Mł. i CWC ,tak jak efra :diabloti::lol:

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']czy w okolicy ringu 13 sa spodziewane jakies drzewa czy jakikolwiek cien lub czy podloze nadaje sie do tego zeby wbic parasol ?[/quote]

Jest tam trochę drzew ale zawsze za mało niestety :shake: i tłoczno pod nimi.
Powinno się dać wbić parasol bo teren trawiasty.

PS. I ja się wreszcie dziś doczekałam potwierdzenia z numerkiem 1145 :)

Posted

[quote name='jolka11']Nie za dużo byś chciała? :mad:
My poprosimy tylko o Zw. Mł. i CWC ,tak jak efra :diabloti::lol:[/quote]

jak juz hapać to wszystko:evil_lol: A tym waszym CWC.. no to jakos bedziecie musialy sie nim podzielic bo chyba w tej samej klasie z Efra jestescie;)

ja mam nadzieje ze ta pogode co zapowiadaja to jakies bledy w stacjach meteorologicznych:roll:

Posted

He he jak rozdają do my byśmy chcieli Zw Młodziezy :)) Tylko taki mały medalik złoty :) Ostatnio zawsze na międzynarodówka srebro :) więc może he he jak się załatwi to się coś da z tym zrobić :) mała stawka zaledwie 14 całkiem dobrych psów co to jest :)

Posted

[quote name='Dominika i Porto']He he jak rozdają do my byśmy chcieli Zw Młodziezy :)) :)[/quote]
no jest problem bo my też potrzebujemy ten medal..hehe:eviltong:

Posted

Możemy się na pół podzielić :) chyba że się da zamienić np 5 srebrnych na jeden złoty .nam już tylko dużego brakuje tylko ech ...mamy nadmiar małych.Hi hi gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta aga więc pewnie i tak wygra jakiś trzeci :)) Na szczęscie nie będe na to patrzeć he he bo mały jedzie ze swoją babcią i ciocią i chłopakami :))

Posted

[quote name='flashka-g']jak juz hapać to wszystko:evil_lol: A tym waszym CWC.. no to jakos bedziecie musialy sie nim podzielic bo chyba w tej samej klasie z Efra jestescie;)

ja mam nadzieje ze ta pogode co zapowiadaja to jakies bledy w stacjach meteorologicznych:roll:[/quote]

Co do pogody to faktycznie w Krakowie ciepło ale się chmurzy i prognozy mogą się okazać sprawdzalne, czyli ulewy, deszcz i spore zachmurzenie :shake:

A co do CWC - ja mogę zrezygnować ze Zw.Mł na rzecz CWC, które potrzebujemy żeby skończyć championat ;) :evil_lol: Jola idziesz na to :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='flashka-g']
ja mam nadzieje ze ta pogode co zapowiadaja to jakies bledy w stacjach meteorologicznych:roll:[/quote]
u mnie w telewizorni też gadali, że w sb ma w krakowie lać ! ja ostatnio co pojadę na wystawę to leje. macie tam jakieś hale z kontaktami, żeby psa suszarą potraktować?

Posted

[quote name='narisowa']u mnie w telewizorni też gadali, że w sb ma w krakowie lać ! ja ostatnio co pojadę na wystawę to leje. macie tam jakieś hale z kontaktami, żeby psa suszarą potraktować?[/quote]
nie będzie lać...:diabloti: ostatnio w Lesznie stałam na ringu w ulewie - dość mam:shake: nie będzie padać i kropka:diabloti:

Posted

[quote name='efra-husky']aga616 oby ci się udało wykrakać pogodę bez deszczu ;)[/quote]
z Krakowa wkońcu jestem nie:diabloti: jakiś wpływ na pogodę mogę mieć cholerka;) ;)

Posted

[quote name='Dominika i Porto']Możemy się na pół podzielić :) chyba że się da zamienić np 5 srebrnych na jeden złoty .nam już tylko dużego brakuje tylko ech ...mamy nadmiar małych.Hi hi gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta aga więc pewnie i tak wygra jakiś trzeci :)) Na szczęscie nie będe na to patrzeć he he bo mały jedzie ze swoją babcią i ciocią i chłopakami :))[/quote]
heh - możemy tylko co nam da połówka?? ;) ale masz rację - dzielimy skórę na niedźwiedziu a wygra ktoś inny hehe.. i żeby nie było - absolutnie nie liczę na wygraną, w tej stawce będę bardzo zadowolona z lokaty:lol: [SIZE=1](ale mogę także chętnie srebra na jedno złotko wymienić:eviltong: )[/SIZE]

Posted

[quote name='narisowa']u mnie w telewizorni też gadali, że w sb ma w krakowie lać ! ja ostatnio co pojadę na wystawę to leje. macie tam jakieś hale z kontaktami, żeby psa suszarą potraktować?[/QUOTE]

Będziecie w sobotę ?