Meritt Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dziwne....Ja wysłałam te wszystkie kopie. Aha, sorki za posta wyżej, nie zauważyłam, ze to już napisane. Quote
Goldek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Meritt']Dziwne....Ja wysłałam te wszystkie kopie. Aha, sorki za posta wyżej, nie zauważyłam, ze to już napisane.[/quote/] Ale dlaczego teraz napisali żeby nie wysyłać tych kopii??? To mnie zastanawia...:cool3: Quote
Aisa_ Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Goldek'] Ale dlaczego teraz napisali żeby nie wysyłać tych kopii??? To mnie zastanawia...:cool3:[/quote] Może mają za dużo roboty z przedłużaniem terminu zgłoszeń? :lol: Quote
cardea Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='ula.p']A czy ktoś wie gdzie w zeszłym roku był ring yorków ? na powietrzu czy w hali ?[/quote] Na hali gorąco jak 150 duszno zero wentylacji ciemno a o klimie to można zapomniec Pół godziny stania pod bramą bo wszyscy czekali na weta Zejście po schodach w dół : ze stołem trymerskim siedzeniami kosmetyki w kuferku ciuchy na przebranie A na dodatek niemila ochrona żyć nie umierać Quote
Goldek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='cardea']Na hali gorąco jak 150 duszno zero wentylacji ciemno a o klimie to można zapomniec Pół godziny stania pod bramą bo wszyscy czekali na weta Zejście po schodach w dół : ze stołem trymerskim siedzeniami kosmetyki w kuferku ciuchy na przebranie A na dodatek niemila ochrona żyć nie umierać[/quote] Jest aż tak źle???:crazyeye: Quote
Ania_Carmen Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Goldek']Jest aż tak źle???:crazyeye:[/quote] Goldeny nie są w hali ;) Quote
cockermanka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='cardea']Zejście po schodach w dół : ze stołem trymerskim siedzeniami kosmetyki w kuferku ciuchy na przebranie [/quote] Przecież na halę jest wygodne wejście beż żadnego schodka....:crazyeye: Co do duchoty na hali ,to niestety fakt.... Quote
Goldek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Ania_Carmen']Goldeny nie są w hali ;)[/quote] To dobrze czy źle? ;) Quote
EveL_ Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Poinstruuje mnie ktoś jak dostanę się z dworca PKS w Krakowie Głównym na teren wystawy? Quote
Goldek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='EveL']Poinstruuje mnie ktoś jak dostanę się z dworca PKS w Krakowie Głównym na teren wystawy?[/quote] Niestety ja nie wiem jak się stamtąd dostać - ja w ogóle nie wiem jak tam się dostać... Może ktoś inny...:shake: Quote
Meritt Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ojć.. Mam nadzieję, że nie będzie zbytniego upału. Quote
Goldek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Meritt']Ojć.. Mam nadzieję, że nie będzie zbytniego upału.[/quote] Oby! Jeśli będą upały, to psy nie będą chciały biegać! ;) Quote
Bewarka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jak będzie deszcz to też super nie będzie ;) najlepiej ciepło, ale nie słonecznie...i żeby był lekki wiaterek :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jak będzie tak jak w zeszłym roku, to nie dziwię się, że mają mało zgłoszeń, ja z bernardynką musiałam się chować pod schody, bo suka padała z wykończenia, było duszno okropnie, ale jedyny plus tego wszystkiego, to jeżdżono z miskami z wodą Quote
Bewarka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 A dla zwiedzających też jest miska z wodą? :evil_lol: Bo ja jako widz też mam prawo......:evil_lol: Quote
cockermanka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dwa lata temu też była duchota i upał - mino,że miałyśmy ring na zewnątrz i duży własny cień,to psica była nie do życia...ale - pożyjemy,zobaczymy - co ma być,to będzie ;-) Quote
Goldek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='panienkabubu']Jak będzie tak jak w zeszłym roku, to nie dziwię się, że mają mało zgłoszeń, ja z bernardynką musiałam się chować pod schody, bo suka padała z wykończenia, było duszno okropnie, ale jedyny plus tego wszystkiego, to jeżdżono z miskami z wodą[/quote] Z tego co widzę, krakowskie wystawy nie cieszą się popularnością...:evil_lol: Quote
ula.p Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No trudno :( I tak bedziemy z racji ze mieszkamy w Krakowie i szkoda byłoby nie wykorzystać. Jak bedzie wsciekły upal to mała dostanie pod kocyk termoforek z zamrozona wodą... starczy na jakis czas, a jak sie rozpusci to drugi bedzie czekał w lodówce turystycznej :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jeżeli w tym roku tez będą takie upały, jak w ubiegłym, to ja może zdążę kupić namiot. Pod warunkiem, że w pracy wypłacą zaległe podwyżki i inne takie...:lol: Inaczej - będzie kiepsko... W takim słońcu to i basenji nie chcą biegać... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Jeżeli w tym roku tez będą takie upały, jak w ubiegłym, to ja może zdążę kupić namiot. Pod warunkiem, że w pracy wypłacą zaległe podwyżki i inne takie...:lol: Inaczej - będzie kiepsko... W takim słońcu to i basenji nie chcą biegać... Pzdr.[/QUOTE] bernardyny niestety tez :( Asiaczek, w który dzień jesteś? bo obiecałaś mi ciasto w Opolu :p Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dobrze, że mi przypomniałaś. W Krakowie będę w sobotę. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Dobrze, że mi przypomniałaś. W Krakowie będę w sobotę. Pzdr.[/QUOTE] No to Cię nawiedzę kochana, o to się nie bój, bedę bez psa, więc mam większe pole do popisu :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 W Krakowie będziemy pewnie ok. 7:00-8:00. Busik juz ugadany i skład też ustalony. A ciasto musi być takie, aby mu upał nie zaszkodził, prawda?:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Asiaczek']W Krakowie będziemy pewnie ok. 7:00-8:00. Busik juz ugadany i skład też ustalony. A ciasto musi być takie, aby mu upał nie zaszkodził, prawda?:lol: Pzdr.[/QUOTE] Ja pewnie przyjadę na styk, nie będę musiała wstawać o 3 rano, żeby kąpać psa, to wyśpię się przynajmniej :loveu: A ciasto musi być w lodóweczce przenośnej, a jak! ;) Byle nie z kremem, bo poumieramy :) Quote
Recommended Posts