Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Meritt']Dziwne....Ja wysłałam te wszystkie kopie.
Aha, sorki za posta wyżej, nie zauważyłam, ze to już napisane.[/quote/]

Ale dlaczego teraz napisali żeby nie wysyłać tych kopii???
To mnie zastanawia...:cool3:

Posted

[quote name='Goldek']
Ale dlaczego teraz napisali żeby nie wysyłać tych kopii???
To mnie zastanawia...:cool3:[/quote]

Może mają za dużo roboty z przedłużaniem terminu zgłoszeń? :lol:

Posted

[quote name='ula.p']A czy ktoś wie gdzie w zeszłym roku był ring yorków ? na powietrzu czy w hali ?[/quote]

Na hali gorąco jak 150 duszno zero wentylacji ciemno a o klimie to można zapomniec
Pół godziny stania pod bramą bo wszyscy czekali na weta
Zejście po schodach w dół : ze stołem trymerskim siedzeniami kosmetyki w kuferku ciuchy na przebranie
A na dodatek niemila ochrona
żyć nie umierać

Posted

[quote name='cardea']Na hali gorąco jak 150 duszno zero wentylacji ciemno a o klimie to można zapomniec
Pół godziny stania pod bramą bo wszyscy czekali na weta
Zejście po schodach w dół : ze stołem trymerskim siedzeniami kosmetyki w kuferku ciuchy na przebranie
A na dodatek niemila ochrona
żyć nie umierać[/quote]

Jest aż tak źle???:crazyeye:

Posted

[quote name='cardea']Zejście po schodach w dół : ze stołem trymerskim siedzeniami kosmetyki w kuferku ciuchy na przebranie [/quote]
Przecież na halę jest wygodne wejście beż żadnego schodka....:crazyeye:

Co do duchoty na hali ,to niestety fakt....

Posted

[quote name='EveL']Poinstruuje mnie ktoś jak dostanę się z dworca PKS w Krakowie Głównym na teren wystawy?[/quote]

Niestety ja nie wiem jak się stamtąd dostać - ja w ogóle nie wiem jak tam się dostać... Może ktoś inny...:shake:

Posted

[quote name='Meritt']Ojć.. Mam nadzieję, że nie będzie zbytniego upału.[/quote]

Oby! Jeśli będą upały, to psy nie będą chciały biegać! ;)

Posted

Jak będzie tak jak w zeszłym roku, to nie dziwię się, że mają mało zgłoszeń, ja z bernardynką musiałam się chować pod schody, bo suka padała z wykończenia, było duszno okropnie, ale jedyny plus tego wszystkiego, to jeżdżono z miskami z wodą

Posted

dwa lata temu też była duchota i upał - mino,że miałyśmy ring na zewnątrz i duży własny cień,to psica była nie do życia...ale - pożyjemy,zobaczymy - co ma być,to będzie ;-)

Posted

[quote name='panienkabubu']Jak będzie tak jak w zeszłym roku, to nie dziwię się, że mają mało zgłoszeń, ja z bernardynką musiałam się chować pod schody, bo suka padała z wykończenia, było duszno okropnie, ale jedyny plus tego wszystkiego, to jeżdżono z miskami z wodą[/quote]

Z tego co widzę, krakowskie wystawy nie cieszą się popularnością...:evil_lol:

Posted

No trudno :( I tak bedziemy z racji ze mieszkamy w Krakowie i szkoda byłoby nie wykorzystać. Jak bedzie wsciekły upal to mała dostanie pod kocyk termoforek z zamrozona wodą... starczy na jakis czas, a jak sie rozpusci to drugi bedzie czekał w lodówce turystycznej :evil_lol:

Posted

Jeżeli w tym roku tez będą takie upały, jak w ubiegłym, to ja może zdążę kupić namiot. Pod warunkiem, że w pracy wypłacą zaległe podwyżki i inne takie...:lol:
Inaczej - będzie kiepsko... W takim słońcu to i basenji nie chcą biegać...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeżeli w tym roku tez będą takie upały, jak w ubiegłym, to ja może zdążę kupić namiot. Pod warunkiem, że w pracy wypłacą zaległe podwyżki i inne takie...:lol:
Inaczej - będzie kiepsko... W takim słońcu to i basenji nie chcą biegać...
Pzdr.[/QUOTE]
bernardyny niestety tez :(

Asiaczek, w który dzień jesteś? bo obiecałaś mi ciasto w Opolu :p

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobrze, że mi przypomniałaś. W Krakowie będę w sobotę.
Pzdr.[/QUOTE]
No to Cię nawiedzę kochana, o to się nie bój, bedę bez psa, więc mam większe pole do popisu :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']W Krakowie będziemy pewnie ok. 7:00-8:00. Busik juz ugadany i skład też ustalony.

A ciasto musi być takie, aby mu upał nie zaszkodził, prawda?:lol:
Pzdr.[/QUOTE]
Ja pewnie przyjadę na styk, nie będę musiała wstawać o 3 rano, żeby kąpać psa, to wyśpię się przynajmniej :loveu:

A ciasto musi być w lodóweczce przenośnej, a jak! ;) Byle nie z kremem, bo poumieramy :)