Goldek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Błyskotka']Ciekawe kiedy będzie plan sędziowania albo spis wystawców.[/quote] Ja też bym sobie to wszystko chętnie zobaczyła... Quote
jfn Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja od 20 maja straciłam spokój ducha, tak bardzo chciałabym znać stawkę... :D :D :D Quote
Light of Shin-Ra Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja też , ja też. Nie ma kto jakiś przecieków na temat grzywek?:oops: Quote
Agama Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Han:lol: spokojnie,to tylko dobra zabawa,szczegolnie w grzywkach i tak wiadomo kto wygra ,a to ,ze sie dowiem ,ze w konkurencji mam 10 czy 15,co to za roznica skoro na jednej wystawce okreslone zwierzatko dostaje dobra ,a na nastepnej CWC i najlepsza suka w rasie-to tylko drobny szczegol ja tam sie ciesze ,ze znowu sie spotkamy i wymiziam mojego tymczasowicza:multi: :multi: :multi: Quote
Light of Shin-Ra Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Agama']Han:lol: spokojnie,to tylko dobra zabawa,szczegolnie w grzywkach i tak wiadomo kto wygra ,a to ,ze sie dowiem ,ze w konkurencji mam 10 czy 15,co to za roznica skoro na jednej wystawce okreslone zwierzatko dostaje dobra ,a na nastepnej CWC i najlepsza suka w rasie-to tylko drobny szczegol ja tam sie ciesze ,ze znowu sie spotkamy i wymiziam mojego tymczasowicza:multi: :multi: :multi:[/quote] Ale im więcej grzywek tym więcej do oglądania, i tym więcej do podpatrzenia. Ja wiem, że nie mamy szans ale im więcej tym lepsza zabawa. Quote
panienkabubu Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Agama']Han:lol: spokojnie,to tylko dobra zabawa,szczegolnie w grzywkach i tak wiadomo kto wygra ,a to ,ze sie dowiem ,ze w konkurencji mam 10 czy 15,co to za roznica skoro na jednej wystawce okreslone zwierzatko dostaje dobra ,a na nastepnej CWC i najlepsza suka w rasie-to tylko drobny szczegol ja tam sie ciesze ,ze znowu sie spotkamy i wymiziam mojego tymczasowicza:multi: :multi: :multi:[/QUOTE] Ech to chyba w każdej rasie niestety tak jest.... Quote
Agama Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Han co do szans to nigdy nie wiadomo...co prawda w chlopczykach trudno sie przebic... niektorzy uwazaja ,ze najtrudniej zrobic ml .ch pl.-a u mnie jak zwykle odwrotnie,mlodziezowego robimy w czasie 3 kolejnych wystaw a z doroslym mamy schody-w dwoch rasach sytuacja sie powtarza bardzo jestem ciekawa co bedzie sie dzialo w grodzie Kraka Quote
filonek_bezogonek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [B]panienka bubu[/B] dziekuje bardzo za godziny tak podejzewalam ze bedzie gdzies ok godziny 13 - 14 nasza kolej :) mam prosbe :) do [B]bogi[/B] jak mozesz zarezerwuj dla nas troche miejsca kolo siebie w cieniu bo jak dojedziemy to pewnie tylko na patelnie bedziemy mogly sie zatrzymac :) Quote
ula.p Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Asiaczek']Uznana we Francji sędzina. Z V gr. wiem, że bardzo lubi basenji (sama tak powiedziała). Poza tym: rzeczowa, lubi podotykać psiaki, pomiętolic (w dobrym tego słowa znaczeniu), kulturalna, sprawna na ringu... Pzdr.[/quote] Bardzo dziękuję :) już jestem spokojniejsza :) to nasza druga wystawa (pierwsza była w szczeniakach w Opolu) i troszke się denerwuje :) Quote
jusiss Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Spokojnie :p tylko spokoj moze nas uratowac. :evil_lol: Dopiero wczoraj minal termin zgloszen. Jesli do srody nie bedzie spisu na stronie, postaram sie cos 'wyniesc' z ZK ;) Quote
efra-husky Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 szczerze wątpię, żeby cokolwiek pojawiło się na stronie w przyszłym tygodniu ;) Raczej jak już coś to po 10-tym czerwca Quote
otka123 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jusis - zobacz czy oprócz Bity z Ostraty jest jeszcze zgłoszony jakiś Springer spaniel walijski - bardzo proszę. Nie ma co liczyć na stawkę w najbliższym czasie - zajrzałam na stronę oddziału - termin przyjmowania zgłoszeń jest ponownie przesunięty, tym razem na 5 czerwca. Quote
aga616 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 no proszę - czyżby taka kiepska była wystawa w Krakowie??:cool3: Quote
efra-husky Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 nie wiem czy sama wystawa kiepsa, ale jej teren na pewno ;) Przygotujcie się na najgorsze, zero cienia i wysokie, ponad 30 stopniowe upały :shake: Quote
otka123 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hm - trzeba będzie wezyra pożyczyć - my się jeszcze nie dorobiliśmy. I jakiś leżaczek do opalania wziąć. Quote
efra-husky Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='otka123'] I jakiś leżaczek do opalania wziąć.[/quote] koniecznie :evil_lol: Ja w zeszłym roku spaliłam się na wystawie tak mocno, że dwa dni okłady z kwaśnego mleka musiałam sobie robić ;) Quote
ula.p Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A czy ktoś wie gdzie w zeszłym roku był ring yorków ? na powietrzu czy w hali ? Quote
Aisa_ Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [QUOTE][B][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=#ff0000]UWAGA ![/COLOR][/SIZE][COLOR=#333333] [/COLOR]Prosimy NIE PRZESYŁAĆ kopii rodowodu [/FONT][/B][FONT=Tahoma][B]oraz kopii potwierdzenia wpłaty. [/B][COLOR=#808080]W razie potrzeby zwrócimy się z prośbą o ich przesłanie[/COLOR][COLOR=#808080]. Opłaty za wystawę będą uznawane wyłącznie na podstawie wyciągu bankowego.[/COLOR][/FONT][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][/QUOTE] Czyli to dobrze, że nie zdążyłam wysłać im faksem potwierdzenia wpłaty? :cool3: Quote
aga616 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Aisa_']Czyli to dobrze, że nie zdążyłam wysłać im faksem potwierdzenia wpłaty? :cool3:[/quote] hhmmm..ja wysłałam mail'em jedno i drugie:roll: Quote
Goldek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Super że teraz to mówią! :/ Teraz, kiedy inni wystawcy którzy się zgłosili przed 20, i wysłali wszystko, teraz nie wiedzą co mają robić. No ekstra, po prostu...:shake: Quote
Meritt Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Termin zgłoszeń przedłużyli do 5 czerwca. to już ostateczny;) Quote
aleb Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No ale co w tym złego, jak wysłałam im mailem kopię dowodu wpłaty przed 20 maja? Nie rozumiem :shake: Quote
Goldek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='aleb']No ale co w tym złego, jak wysłałam im mailem kopię dowodu wpłaty przed 20 maja? Nie rozumiem :shake:[/quote] Ja też nie... Przecież zawsze proszą o rodowód i kopię wpłaty, teraz też prosili, to wysłałam w terminie. Dziwne to jakieś... :shake: Quote
Recommended Posts