Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Błyskotka']Ciekawe kiedy będzie plan sędziowania albo spis wystawców.[/quote]

Ja też bym sobie to wszystko chętnie zobaczyła...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Han:lol: spokojnie,to tylko dobra zabawa,szczegolnie w grzywkach i tak wiadomo kto wygra ,a to ,ze sie dowiem ,ze w konkurencji mam 10 czy 15,co to za roznica skoro na jednej wystawce okreslone zwierzatko dostaje dobra ,a na nastepnej CWC i najlepsza suka w rasie-to tylko drobny szczegol
ja tam sie ciesze ,ze znowu sie spotkamy i wymiziam mojego tymczasowicza:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Agama']Han:lol: spokojnie,to tylko dobra zabawa,szczegolnie w grzywkach i tak wiadomo kto wygra ,a to ,ze sie dowiem ,ze w konkurencji mam 10 czy 15,co to za roznica skoro na jednej wystawce okreslone zwierzatko dostaje dobra ,a na nastepnej CWC i najlepsza suka w rasie-to tylko drobny szczegol
ja tam sie ciesze ,ze znowu sie spotkamy i wymiziam mojego tymczasowicza:multi: :multi: :multi:[/quote]

Ale im więcej grzywek tym więcej do oglądania, i tym więcej do podpatrzenia. Ja wiem, że nie mamy szans ale im więcej tym lepsza zabawa.

Posted

[quote name='Agama']Han:lol: spokojnie,to tylko dobra zabawa,szczegolnie w grzywkach i tak wiadomo kto wygra ,a to ,ze sie dowiem ,ze w konkurencji mam 10 czy 15,co to za roznica skoro na jednej wystawce okreslone zwierzatko dostaje dobra ,a na nastepnej CWC i najlepsza suka w rasie-to tylko drobny szczegol
ja tam sie ciesze ,ze znowu sie spotkamy i wymiziam mojego tymczasowicza:multi: :multi: :multi:[/QUOTE]
Ech to chyba w każdej rasie niestety tak jest....

Posted

Han co do szans to nigdy nie wiadomo...co prawda w chlopczykach trudno sie przebic... niektorzy uwazaja ,ze najtrudniej zrobic ml .ch pl.-a u mnie jak zwykle odwrotnie,mlodziezowego robimy w czasie 3 kolejnych wystaw a z doroslym mamy schody-w dwoch rasach sytuacja sie powtarza
bardzo jestem ciekawa co bedzie sie dzialo w grodzie Kraka

Posted

[B]panienka bubu[/B]
dziekuje bardzo za godziny
tak podejzewalam ze bedzie gdzies ok godziny 13 - 14 nasza kolej :)

mam prosbe :) do [B]bogi[/B] jak mozesz zarezerwuj dla nas troche miejsca kolo siebie w cieniu bo jak dojedziemy to pewnie tylko na patelnie bedziemy mogly sie zatrzymac :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Uznana we Francji sędzina.
Z V gr. wiem, że bardzo lubi basenji (sama tak powiedziała). Poza tym: rzeczowa, lubi podotykać psiaki, pomiętolic (w dobrym tego słowa znaczeniu), kulturalna, sprawna na ringu...
Pzdr.[/quote]
Bardzo dziękuję :) już jestem spokojniejsza :) to nasza druga wystawa (pierwsza była w szczeniakach w Opolu) i troszke się denerwuje :)

Posted

Spokojnie :p tylko spokoj moze nas uratowac. :evil_lol:
Dopiero wczoraj minal termin zgloszen. Jesli do srody nie bedzie spisu na stronie, postaram sie cos 'wyniesc' z ZK ;)

Posted

Jusis - zobacz czy oprócz Bity z Ostraty jest jeszcze zgłoszony jakiś Springer spaniel walijski - bardzo proszę.

Nie ma co liczyć na stawkę w najbliższym czasie - zajrzałam na stronę oddziału - termin przyjmowania zgłoszeń jest ponownie przesunięty, tym razem na 5 czerwca.

Posted

[quote name='otka123'] I jakiś leżaczek do opalania wziąć.[/quote]

koniecznie :evil_lol: Ja w zeszłym roku spaliłam się na wystawie tak mocno, że dwa dni okłady z kwaśnego mleka musiałam sobie robić ;)

Posted

[QUOTE][B][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=#ff0000]UWAGA ![/COLOR][/SIZE][COLOR=#333333] [/COLOR]Prosimy NIE PRZESYŁAĆ kopii rodowodu [/FONT][/B][FONT=Tahoma][B]oraz kopii potwierdzenia wpłaty.
[/B][COLOR=#808080]W razie potrzeby zwrócimy się z prośbą o ich przesłanie[/COLOR][COLOR=#808080]. Opłaty za wystawę będą uznawane wyłącznie na podstawie wyciągu bankowego.[/COLOR][/FONT][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/QUOTE]

Czyli to dobrze, że nie zdążyłam wysłać im faksem potwierdzenia wpłaty? :cool3:

Posted

[quote name='Aisa_']Czyli to dobrze, że nie zdążyłam wysłać im faksem potwierdzenia wpłaty? :cool3:[/quote]
hhmmm..ja wysłałam mail'em jedno i drugie:roll:

Posted

Super że teraz to mówią! :/ Teraz, kiedy inni wystawcy którzy się zgłosili przed 20, i wysłali wszystko, teraz nie wiedzą co mają robić.
No ekstra, po prostu...:shake:

Posted

[quote name='aleb']No ale co w tym złego, jak wysłałam im mailem kopię dowodu wpłaty przed 20 maja? Nie rozumiem :shake:[/quote]

Ja też nie... Przecież zawsze proszą o rodowód i kopię wpłaty, teraz też prosili, to wysłałam w terminie. Dziwne to jakieś... :shake: