BORYSboxer Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Trafiłam tu przypadkiem:lol:a już myślałam,że Koszalina na dogo nie ma..widziałam ogłoszenie Foksika w zoologu i cieszę się,że ma swój domek..pozdr.:p Quote
kinga Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 rita60 napisał(a)::crazyeye:to znaczy,że znalazł się właściciel,czy psiak ma nowy domek:roll: właściciel się odnalazł, strasznie poruszony i przejęty - dziś mam mu Foksa przekazać ;-) Magda napisze więcej, jak już dojdzie do siebie po tym nieoczekiwanym zwrocie akcji. Quote
rita60 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 kinga napisał(a):właściciel się odnalazł, strasznie poruszony i przejęty - dziś mam mu Foksa przekazać ;-) Magda napisze więcej, jak już dojdzie do siebie po tym nieoczekiwanym zwrocie akcji. Teraz rozumiem:lol:bardzo sie ciesze,ze wroci do swojego domku,czekam na info Magdy. Quote
zerojeden Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Już wyjaśniam co i jak ;) Znalazł się Pan Foksia, który Foksem się nie nazywa ;) Okazało się że Fox mieszka w domu i śpi na kanapie i jest kochany bardzo. Pan był bardzo poruszony że mały się odnalazł, szukał go i trafił ktoś z rodziny trafił na ogłoszenie w internecie że jest cały i zdrowy i szuka domu ;) Jak Pan po niego przyjechał to od razu wskoczył do samochodu na przednie siedzenie ;) Bardzo się cieszę choć trochę mi było smutno bo już się do niego przyzwyczaiłam, ale najważniejsze że wrócił do domu. Żeby wszystkie historie miały takie zakończenia. No ja tak prawie z Koszalina ;) Quote
rita60 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Właśnie oby wszystkie historie miały takie zakonczenia. Pilnuj się mały domku... Quote
zerojeden Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 poratujcie..... jak przenieść wątek do działu ma dom? Quote
Joanna K. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Hałabajówka napisał(a):Już wyjaśniam co i jak ;) Znalazł się Pan Foksia, który Foksem się nie nazywa ;) Okazało się że Fox mieszka w domu i śpi na kanapie i jest kochany bardzo. Pan był bardzo poruszony że mały się odnalazł, szukał go i trafił ktoś z rodziny trafił na ogłoszenie w internecie że jest cały i zdrowy i szuka domu ;) Jak Pan po niego przyjechał to od razu wskoczył do samochodu na przednie siedzenie ;) Bardzo się cieszę choć trochę mi było smutno bo już się do niego przyzwyczaiłam, ale najważniejsze że wrócił do domu. Żeby wszystkie historie miały takie zakończenia. No ja tak prawie z Koszalina ;) Miał chłopak szczęście, trafił na odpowiednich ludzi :) Quote
rita60 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Hałabajówka napisał(a):poratujcie..... jak przenieść wątek do działu ma dom? Napisz do moda i zmien tytuł watku. Quote
Recommended Posts