Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
proszę oo kontakt jeśli ktoś ma jeszcze miejsce w aucie, a będzie jechał z Warszawy albo okolic na sobotni CACIB w Rzeszowie.
Szukam transportu dla siebie i jednego średniej wielkości psa. Dokładam się do kosztów paliwa.

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnAn']Ja prawdopodobnie będę całą sobotę i niedzielę jako fotomejker, więc mogłabym porobić jakieś zdjęcia, tyle że się nie orientuję który ring jest który :D Ale jakoś spróbuję się ogarnąć, i jakby coś to piszcie do mnie po wystawie w sprawie zdjęć ; )[/QUOTE]
Gdybyś trafiła curly coated retrieverkę( będzie jedna) i flaciki suczki z klasy szczeniąt to byłabym Ci bardzo wdzięczna. Będziemy na ringu XI razem z min spanielami. Ring pewnie będzie na antresoli jak co roku...

Posted

[quote name='AnAn']Ja prawdopodobnie będę całą sobotę i niedzielę jako fotomejker, więc mogłabym porobić jakieś zdjęcia, tyle że się nie orientuję który ring jest który :D Ale jakoś spróbuję się ogarnąć, i jakby coś to piszcie do mnie po wystawie w sprawie zdjęć ; )[/QUOTE]
To może zajrzysz na cockery w niedzielę? Szczególnie suczki, klasa młodzieży ;)

Posted

Dobra, będę focić jak najwięcej się da, jakby co to będę z Nikonem D3000 i czarno-bordowym pokrowcem na aparat, i będę miała "kucyka" i nie wiem co jeszcze, więc jakby ktoś z Was mnie wypatrzył i chciał zdjęcia, to mówcie :p
Nie obiecuję, że jakość będzie powalająca, bo jeszcze tym aparatem na wystawie nie fociłam, ale zawsze coś będzie widać ; )

Posted

[quote name='AnAn']Dobra, będę focić jak najwięcej się da, jakby co to będę z Nikonem D3000 i czarno-bordowym pokrowcem na aparat, i będę miała "kucyka" i nie wiem co jeszcze, więc jakby ktoś z Was mnie wypatrzył i chciał zdjęcia, to mówcie :p
Nie obiecuję, że jakość będzie powalająca, bo jeszcze tym aparatem na wystawie nie fociłam, ale zawsze coś będzie widać ; )[/QUOTE]

Zapraszam pod ring grzywaczy. Wchodzimy o 10.55 . Będę bardzo wdzięczna za foty. Wchodzę jako pierwsza w grzywkach a potem mam jeszcze sunię:)

Posted

[quote name='miniaga']Zapraszam pod ring grzywaczy. Wchodzimy o 10.55 . Będę bardzo wdzięczna za foty. Wchodzę jako pierwsza w grzywkach a potem mam jeszcze sunię:)[/QUOTE]
Hah, jeśli się nie zgubię to bardzo chętnie :) Jakby coś, jakbyś mnie gdzieś zobaczyła przed Waszym wyjściem to mnie łap, żebym wiedziała komu zdjęcia robić : )

Posted

A o której godzince?
Dobra, jak ktoś chciałby zdjęcia ode mnie, to poproszę o napisanie kto o której, w jaki dzień i na którym ringu będzie, jak się nie pogubię to postaram się coś porobić ; )

Posted

[quote name='miniaga']Zapraszam pod ring grzywaczy. Wchodzimy o 10.55 . Będę bardzo wdzięczna za foty. Wchodzę jako pierwsza w grzywkach a potem mam jeszcze sunię:)[/QUOTE]

A w który dzień jesteście? ; )

[quote name='Agata A.']a ja prosze na na akity amerykańskie ring 3[/QUOTE]
A w który dzień i o której? ; )

Posted

Gorąca prośba do użytkowników z Rzeszowa, umieśćcie na stronie plan ringów.

Posted

[quote name='Riven']Ja ;) jeśli się wyrobię :D bo o 13 wchodzą sznaucery olbrzymy :))
Może w końcu się poznamy?:)[/QUOTE]
Z góry dziękujemy. :D I oczywiście zapraszamy do rozmowy, w Głogowie się nie udało, bo my byliśmy w inny dzień. Szczenię bracco będzie tylko jedno, ale jbc proszę szukać nastolatki obarczonej ogromnym, brązowym transporterem i na drugim końcu smyczy śliniącego się, chrapiącego i rozbrykanego szczeniaka. ;)