Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ptysiak napisał(a):
Widzę, że jednak Wróciłaś na dogo :)

http://i.imgur.com/aiuiM.jpg jak ja dawno nie widziałam tej słodkiej mordeczki tutaj :loveu:

Nie wróciłam, tak tylko się przypominamy :)

Pusiakowa napisał(a):
Gratuluję dzidziusia :)
http://i.imgur.com/MIQw0.jpg Luna :loveu: Urosła czy mi się wydaje? ;)

Dziękuję :)
Troche może urosła, ja tego nie zauważam. Na pewno zrobiła się bardziej nie grzeczna jeśli chodzi o psy - z każdym chce się pobawić i można ją wołać a i tak poleci. Niestety, pani nie chodzi z nią na razie na długie spacerki, wiec daje nam w kość ze względu na swój temperament ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
http://i.imgur.com/aiuiM.jpg Lunka :loveu:

Jak się czujesz??

A dziękuję, zależy od dnia. Jednego bardzo dobrze, drugiego dopadają mnie jakieś dolegliwosci. Ostatnio na tapecie są zawroty głowy. Mdłości już prawie nie mam. Chatka Groszkowa zaczyna się zaokrąglać ;) 27 mamy usg genetyczne i mam nadzieję, że wszystko z Maluszkiem bedzie dobrze.

Ty$ka napisał(a):
Jak mi Was brakowało :loveu:

Luuuna jest cuuudna, uwielbiam ją :)

nie przyzwyczajaj się, bo nie bedziemy wciąż tu stałym gosciem - jeszcze nie czas.

Posted

Jean napisał(a):
A dziękuję, zależy od dnia. Jednego bardzo dobrze, drugiego dopadają mnie jakieś dolegliwosci. Ostatnio na tapecie są zawroty głowy. Mdłości już prawie nie mam. Chatka Groszkowa zaczyna się zaokrąglać ;) 27 mamy usg genetyczne i mam nadzieję, że wszystko z Maluszkiem bedzie dobrze.

Bedzie dobrze ;) Jak ja szłam na badania prenatalne, to się strasznie denerwowałam :nerwy: Ale wszystko okazało się w normie, a nawet niektóre pomiary, według pana doktora, były wręcz idealne :multi: Tobie również tego życzę :buzi:

• 3 weeks later...
Posted

Przybywamy, ponieważ w dniu jutrzejszym...
Moja przytulanka, mój rozbójnik, mój szaleniec, mój struś pędziwiatr, moja Niunia Kochana...

MA PIERWSZE URODZINKI !!
Matko... jak to zleciało :)

[SIZE=2]z tej okazji kilka fotek z domowych pieleszy.. Ostatnio łóżko to nasze ulubione miejsce.

( na nosie jest blizna... Lu chciała jak Safira turlać po ziemi kamyczka..)

Pozdrawiamy :)

Posted

magdabroy napisał(a):

A jak się czuje mamusia?

A dziękuję.
Z każdym dniem lepiej, tylko ciśnienie mi się daje w znaki.. zawsze miałam książkowe, a teraz dość niskie i męczą mnie bóle głowy i senność.
Brzuchol się zaokrągla więc Bartuś rośnie sobie. kolejne usg mamy 29.10 i mam nadzieję, że pokaże na stówę że jest Bartusiem ;)

Posted

Na ból głowy możesz brać APAP on Bartusiowi nie zaszkodzi ;)
Kurcze, jak mi brakuje tego czasu jak czekałam na każde usg :loveu: tylko po to, żeby usłyszeć serduszko, popatrzeć jak się rusza :loveu: Zazdroszczę Ci :)

Posted

wiem że mogę, ale staram się ograniczać. Biorę jak już naprawdę muszę.
Oooj tak, a mi z koleii śpieszno, żeby już był z nami..

Się pochwalę, że mamy już wózior, jutro przywiozą łóżeczko.. i pełna komoda ciuszków czeka ^^