Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jean']Ty$ka oj Lunka jest przekochana. Reaguje na każdy płacz i kwilenie. Liże go po rączkach i zagląda mi na przewijak jak go przebieram :)
Jest kochana.[/QUOTE]

Wspaniale! :):loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty$ka, dobrze.. trochę pobolewa mnie rana jak dużo noszę Bebusia, ale generalnie bardzo się wyciszyłam, mąż mówi że spoważniałam :P (cokolwiek to znaczy :P)
jestem szczęśliwa.. mam wszystko o czym marzyłam.. Męża, synka i psiaka. Mam prawdziwą, pełną i własną rodzinę <3

Posted

[quote name='Jean']Ty$ka, dobrze.. trochę pobolewa mnie rana jak dużo noszę Bebusia, ale generalnie bardzo się wyciszyłam, mąż mówi że spoważniałam :P (cokolwiek to znaczy :P)
jestem szczęśliwa.. mam wszystko o czym marzyłam.. Męża, synka i psiaka. Mam prawdziwą, pełną i własną rodzinę <3

pięknie napisane:)

• 1 month later...
Posted

Witajcie :)
Z okazji dwóch msc mojego syneczka (matko jak to leci..) postanowiłam wrzucić Wam dla przypomnienia zdjęcia naszej Lunki.
Ostatnio miała zapalenie gardła i migdałków (z 40 stopniową gorączką..) oraz jakiegoś wirusa z wymiotami i biegunką.. ale na szczęście szybko przeszło po antybiotykach..
Dużo spacerujemy, Lunka pilnuje wózka i Bartka. Warczy na obcych i nie pozwala się zbliżać do wózka.

Synek rośnie.. za szybko zdecydowanie..
potrafi już wysoko podnosić główkę leżąc na brzuszku, dużo się uśmiecha i zaczyna głużyć :)
Jedyny problem jaki mamy to spanie w ciągu dnia, bo wieczorem usypia sam w łóżeczku.
No cóż.. takie uroki macierzyństwa, wszystko trzeba przeżyć :)

Pozdrawiamy!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

a to poczochrane ADHD teściowej - Fokus :)

wspólne harce

zaloty :)

musze kupić Lu kaganiec..
niestety.. żal mi strasznie, ale spacery z wózkiem stały się koszmarem..
Młoda szczeka na wszystko i wszystkich, którzy idą w naszą stronę, przez co po pierwsze nie może biegać spuszczona, a po drugie budzi mi dziecko w wózku..