Andzike Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']ok to jak się powtórzy to pewnie nic się nie stanie, właśnie siedzę i robię Jeszcze raz wielkie dzięki!:) Zaspana Szira puszcza do Ciebie oczko ;) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 super dzięki wielkie za tak piękne oczko :) Na dzisiaj koniec, ogłoszeń też jest oczko- fajny zbieg oczek :) :) :) Quote
Andzike Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']super dzięki wielkie za tak piękne oczko :) Na dzisiaj koniec, ogłoszeń też jest oczko- fajny zbieg oczek :) :) :)[/QUOTE] Jeszcze raz bardzo dziękujęmy! :) Może Szirowy człowiek ją w końcu wypatrzy! :) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 trzymam mocno kciuki :) Quote
Andzike Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Magenka, dotarła paczuszka - dziewczynki właśnie zajadają śmierdziuchy! :) Wielkie dzięki :) Quote
magenka1 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 przepraszam, że tak mało , postaram się jeszcze coś wykombinować :) 50 zł na skarpetę wczoraj wysłane Quote
Andzike Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='magenka1']przepraszam, że tak mało , postaram się jeszcze coś wykombinować :) 50 zł na skarpetę wczoraj wysłane[/QUOTE] Dziękujemy :) Mikropsy potwierdziły wpływ pieniedzy, zamówiono już karmę, więc jutro/w weekend podjadę odebrać :) Quote
Andzike Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Szira serdecznie zaprosza na kolejny bazarro dla swojej kumpeli - labradorki Nuri w BDT u aikowo - tym razem torebkowy ;) http://www.dogomania.pl/threads/223632-Torebkowo-dla-alergicznej-czekoladki-Nuri-w-BDT-do-11.03-g.20.-Zapraszamy! Quote
Andzike Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nela z Szirą dogadują się naprawdę super - Szira wyciąga Nelkę do zabawy, która jak to księżniczka nie zawsze ma na to ochotę i zdarza jej się warknąć ;) Dziewczynki z zabawkami - oczywiście zabawka, którą bawi się "ta druga" zawsze jest ciekawsza ;) I FILMIK :) [video]http://imageshack.us/clip/my-videos/13/xvdu.mp4/[/video] Quote
Andzike Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Szira w weekend udawała "wiejskiego burka" dzielnie broniąc domostwa aikowo i obszczekując wszystko co się da ;) Z uwagi na zmienną aurę:razz: po powrocie z ogrodowych szaleństw wylądowała prosto pod prysznicem - nie byla już jasno podpalana - cała była w kolorze ciemnoszarym, a raczej w kolorze błotnym ;) Bardzo dzielnie zniosła wypłukiwanie błota z kudłatych łapek :D Najszczęśliwsza jest jednak przy człowieku, w ciepełku :) Nie wiem skąd, czemu i po co taki pies był w schronisku...:shake: Quote
magenka1 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Dzielna Szira jest :) mam nadzieje, że w końcu znajdzie swego człowieka Quote
Becia66 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='magenka1']Dzielna Szira jest :) mam nadzieje, że w końcu znajdzie swego człowieka[/QUOTE] też mam taką nadzieję, a właściwie to się dziwię ona jeszcze nie w domku... Quote
Andzike Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Becia66']też mam taką nadzieję, a właściwie to się dziwię ona jeszcze nie w domku...[/QUOTE] Bardzo dzielna moja mała dziewczynka zwana zajączkiem lub owieczką... Też się dziwię, że nikt po nią nie dzwoni... Ona tak gładko weszła w nasze codzienne życie, że to wprost niesamowite - zawsze jest trochę nerwowo z tymczasowiczami, a z Szirą jest tak normalnie, jakby od zawsze z nami była... Niech no ktoś się w końcu znajdzie godny zaadoptować Szirę :) Quote
Igam Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Trzymam kciuki :) Andzike, niestety kurze łapki nie wytrzymały trudów podróży i po odbiorze z poczty musiały trafić do śmieci. Ale zamówiłam gdzieś indziej, w przyszłym tygodniu powinny dotrzeć. Quote
mamanabank Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Do Wielkanocy zajączek się wykruszy i będzie już w domu, na pewno! Quote
Andzike Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Igam'] Andzike, niestety kurze łapki nie wytrzymały trudów podróży i po odbiorze z poczty musiały trafić do śmieci. Ale zamówiłam gdzieś indziej, w przyszłym tygodniu powinny dotrzeć.[/QUOTE] Super, dziękujemy bardzo! Zajączek uwielbia kurze łapki, w zasadzie uwielbia wszystkie "pachnące inaczej" pyszności - wczoraj dostały po kawałku bawolego penisa i był spokój w domu przez całe 40min - żadnych zajączków kitrających się pod pachę, wchodzących na głową i zaczepiających łapą - głaszcz mnie, głaszcz mnie ;) [quote name='mamanabank']Do Wielkanocy zajączek się wykruszy i będzie już w domu, na pewno![/QUOTE] Chciałabym odebrać taki telefon w końcu... taki, po którym nie będę mieć żadnych wątpliwości. Powtarzam sobie, że już parę tych tymczasowiczów oddałam i zawsze wydawało mi się, że zabeczę się na śmierć, ale jakoś poszło... ;) I z Szirą też pójdzie ;) Quote
Onaa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Taka cudna sunia i nadal bez własnego domku ? No ale Andzike to odda tylko do super domku :). Quote
Andzike Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Oczywiście - tylko do najlepszego domku na świecie! :) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) Ktoś z ogłoszenia napisał do mnie krótką wiadomość: " Witam, czy mała chce zamieszkać z dwiema cudnymi suczkami " Wysłałem tej osobie Twojego maila Andzike, może się odezwie... Edited March 1, 2012 by uczeń czarnoksieżnika literówka Quote
Andzike Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 No zobaczymy, czekam :) Na razie mamy do wyadoptowania 4mies. łysego grzywacza :mdleje:- odbieram telefony w jego sprawie 24h na dobę - szkoda, ze też nie ma żadnego sensownego :( Quote
Andzike Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dzisiaj kupiłam dziewczynom na próbę łapki, ale z jakiegoś innego ptaka - dla porównania wielkości zdjęcie poniżej ;) Delektuję się spokojem już od pół godziny i jeszcze sporo im zostało do zgryzienia ;) Polecam! :) Quote
Andzike Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Szira zachwyciła się dziś zabawkami, które AniaiJanek podarowali na bazarek dla Nuri ;) Tu pozuje z Muckiem - hiszpańskim bykiem ;) No i oczywiście po raz kolejny zapraszamy na bazarek - tym razem dzieciaczkowo-zabawkowy ZA GROSZE :) http://www.dogomania.pl/threads/224028-Dzieciaczkowo-zabawkowo-ZA-GROSZE-dla-labradorki-Nuri-w-BDT-do-17.03-g.20.Zapraszamy! Quote
Igam Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Może indycze te łapki? U mnie kurza znika w ciągu 5 min ;) Quote
Andzike Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Igam']Może indycze te łapki? U mnie kurza znika w ciągu 5 min ;)[/QUOTE] Jutro dopytam z czego jest - kurze to u mnie jest robota na max 2 minuty, a z tą męczyly się znacznie dłużej ;) Quote
Andzike Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ponieważ Chmurka jest pod opieką Fundacji Mikropsy zapraszam na bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony częsciowo dla Mikropsów :) Może macie ochotę na małą zabawę w typowanie? ;) http://www.dogomania.pl/threads/224227-PAPRYKOWA-ruletka-dla-Nuri-i-Mikrops%C3%B3w-do-28.03-g.22.-Typujesz Quote
Recommended Posts