Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']ok to jak się powtórzy to pewnie nic się nie stanie, właśnie siedzę i robię

Jeszcze raz wielkie dzięki!:)

Zaspana Szira puszcza do Ciebie oczko ;)

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']super dzięki wielkie za tak piękne oczko :)
Na dzisiaj koniec, ogłoszeń też jest oczko- fajny zbieg oczek :) :) :)[/QUOTE]

Jeszcze raz bardzo dziękujęmy! :)
Może Szirowy człowiek ją w końcu wypatrzy! :)

Posted

[quote name='magenka1']przepraszam, że tak mało , postaram się jeszcze coś wykombinować :)
50 zł na skarpetę wczoraj wysłane[/QUOTE]

Dziękujemy :)
Mikropsy potwierdziły wpływ pieniedzy, zamówiono już karmę, więc jutro/w weekend podjadę odebrać :)

Posted

Nela z Szirą dogadują się naprawdę super - Szira wyciąga Nelkę do zabawy, która jak to księżniczka nie zawsze ma na to ochotę i zdarza jej się warknąć ;)
Dziewczynki z zabawkami - oczywiście zabawka, którą bawi się "ta druga" zawsze jest ciekawsza ;)

I FILMIK :)
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/13/xvdu.mp4/[/video]

Posted

Szira w weekend udawała "wiejskiego burka" dzielnie broniąc domostwa aikowo i obszczekując wszystko co się da ;)
Z uwagi na zmienną aurę:razz: po powrocie z ogrodowych szaleństw wylądowała prosto pod prysznicem - nie byla już jasno podpalana - cała była w kolorze ciemnoszarym, a raczej w kolorze błotnym ;)
Bardzo dzielnie zniosła wypłukiwanie błota z kudłatych łapek :D

Najszczęśliwsza jest jednak przy człowieku, w ciepełku :)

Nie wiem skąd, czemu i po co taki pies był w schronisku...:shake:

Posted

[quote name='magenka1']Dzielna Szira jest :) mam nadzieje, że w końcu znajdzie swego człowieka[/QUOTE]

też mam taką nadzieję, a właściwie to się dziwię ona jeszcze nie w domku...

Posted

[quote name='Becia66']też mam taką nadzieję, a właściwie to się dziwię ona jeszcze nie w domku...[/QUOTE]

Bardzo dzielna moja mała dziewczynka zwana zajączkiem lub owieczką...
Też się dziwię, że nikt po nią nie dzwoni...
Ona tak gładko weszła w nasze codzienne życie, że to wprost niesamowite - zawsze jest trochę nerwowo z tymczasowiczami, a z Szirą jest tak normalnie, jakby od zawsze z nami była...
Niech no ktoś się w końcu znajdzie godny zaadoptować Szirę :)

Posted

Trzymam kciuki :)

Andzike, niestety kurze łapki nie wytrzymały trudów podróży i po odbiorze z poczty musiały trafić do śmieci. Ale zamówiłam gdzieś indziej, w przyszłym tygodniu powinny dotrzeć.

Posted

[quote name='Igam']
Andzike, niestety kurze łapki nie wytrzymały trudów podróży i po odbiorze z poczty musiały trafić do śmieci. Ale zamówiłam gdzieś indziej, w przyszłym tygodniu powinny dotrzeć.[/QUOTE]

Super, dziękujemy bardzo! Zajączek uwielbia kurze łapki, w zasadzie uwielbia wszystkie "pachnące inaczej" pyszności - wczoraj dostały po kawałku bawolego penisa i był spokój w domu przez całe 40min - żadnych zajączków kitrających się pod pachę, wchodzących na głową i zaczepiających łapą - głaszcz mnie, głaszcz mnie ;)

[quote name='mamanabank']Do Wielkanocy zajączek się wykruszy i będzie już w domu, na pewno![/QUOTE]

Chciałabym odebrać taki telefon w końcu... taki, po którym nie będę mieć żadnych wątpliwości. Powtarzam sobie, że już parę tych tymczasowiczów oddałam i zawsze wydawało mi się, że zabeczę się na śmierć, ale jakoś poszło... ;)
I z Szirą też pójdzie ;)

Posted

No zobaczymy, czekam :)
Na razie mamy do wyadoptowania 4mies. łysego grzywacza :mdleje:- odbieram telefony w jego sprawie 24h na dobę - szkoda, ze też nie ma żadnego sensownego :(

Posted

Dzisiaj kupiłam dziewczynom na próbę łapki, ale z jakiegoś innego ptaka - dla porównania wielkości zdjęcie poniżej ;)

Delektuję się spokojem już od pół godziny i jeszcze sporo im zostało do zgryzienia ;) Polecam! :)

Posted

[quote name='Igam']Może indycze te łapki? U mnie kurza znika w ciągu 5 min ;)[/QUOTE]

Jutro dopytam z czego jest - kurze to u mnie jest robota na max 2 minuty, a z tą męczyly się znacznie dłużej ;)