Awit Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Bardzo bardzo Wam dziękuję za wszystko, jesteście takie dobre. Zuleczko musi ktoś Ciebie wart zadzwonić.... Quote
Jasza Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Rozmawiałam z Celiną. Zula szaleje, potrafi się bawić nawet sama ze sobą, piłeczką, podrzucając ją i odbijając po całym mieszkaniu! Już się tak nie boi samochodów, czasami jest troszkę wylękniona kiedy przechodzi przez ulicę. Szybko uczy się komend, słucha, reaguje na zawołanie, nie ucieka,.....dziewczyna na medal!!! Quote
Nutusia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Domku słyszysz? Medal do psa dołączają gratis! ;) Quote
Nutusia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Widocznie jeszcze domek nie przeczytał ogłoszenia - ten właściwy domek znaczy się ;) Quote
feliksik Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 no taki piesio to skarb - fajnie na śniegu się bawiły Quote
Awit Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='feliksik']no taki piesio to skarb [/QUOTE] Dosłownie, skarb, podchowana, jeszcze szczeniak a i jeszcze nie dorosła a już taka mądra. Nauczona życia w dobrym, kochanym domku u boku mądrych ludzi i fajnego psa. Kurde, przecież to wszystko jest bardzo ważne!! Jasza, ja właśnie miałam dzwonić któregoś dnia, ubiegłaś mnie:-) Quote
Jasza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Dzwoń, dzwoń ;-) Ja z Celiną praktycznie codziennie rozmawiam. Quote
Jasza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja robilam przedwczoraj, z nowymi zdjęciami...ale im więcej tym lepiej. Wtatara, możesz zrobić wyróżnione Gumtree? Z tych Zulowych pieniędzy? Quote
Jasza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Odświeżyłam Tablicę i zrobiłam zwykłe Allegro - może nie usuną... [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=2066902036[/URL] Quote
wtatara Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 zrobię te ogłoszenia, moje Allegro jest cały czas Quote
Jasza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ok. :-) Fajnie byłoby umieścić Zulę w jakiejś gazecie... Quote
Awit Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 A jaka np gazeta? Teraz są ferie, niedawno były święta.... Quote
Awit Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Dziś później porobię kilka ogłoszeń Zuli, kurcze, niech ktoś KTOŚ zobaczy naszą pięknotkę!!! Quote
wtatara Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ćwirek-płatne na wszystkie województwa alegratka- wyróżnione na 7 dni przygarnij zwierzaka [B]nowe ogłoszenia[/B] Quote
Awit Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 U mnie Zula jest tu: [url]www.alegratka.pl[/url] [url]www.cafeanimal.pl[/url] [url]www.gumtree[/url] [url]www.adopcjapsa.pl[/url] [url]www.kupiepsa.pl[/url] [url]www.psy.pl[/url] [url]www.przygarnijzwierzaka.pl[/url] [url]www.adopcje.org[/url] [url]www.tablica.pl[/url] [url]www.morusek.pl[/url] [url]www.darmobranie.pl[/url] [url]www.gratka.pl[/url] [url]www.adopcjepsow.org[/url] [url]www.lento.pl[/url] Quote
wtatara Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) porobię następne ogłoszenia Edited January 24, 2012 by wtatara Quote
Nutusia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Żadne fatum - tfu, na psa urok!!!! Po prostu domek jeszcze nie doczytał... To pewnie będzie ten z przypadków, kiedy to jeden jedyny telefon i TEN DOM! Przerobiłam już kilka takich i wiem, że to możliwe ;) Quote
Awit Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='wtatara']a jak by zmienić tekst i fotki, moze wtedy ktos zadzwoni. jakies fatum nad nią wisi, żeby były jakiekolwiek, a tu nic[/QUOTE] Wtatara ja Ciebie bardzo proszę, wypluj to co powiedziałaś o tym fatum<tfu tfu>. Odwróć głowę przez lewe ramię, spluń trzy razy tak wypluwając "tfu tfu tfu". Ja jestem przesądna, wypluwam zawsze jak coś powiem czego się boję. Quote
Recommended Posts