Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto nasze wydatki:
szczepienie (drugie wirusówki) 30zł
dowóz z dworca, wet x3 = 60zł
jedzenie 114zł (jeśli trzeba to rozpiszemy co dokładnie, mamy rachunki :) )
świecący breloczek (który niestety zgubiła gdzieś w spacerowym szale) - wtatara
adresówka, smakołyki oraz nasz skromny ale kochający DOMek Tymczasowy od nas gratis! :loveu:

Posted

mogą być oczywiście :):):) jutro zrobimy nowe! choć na zdjęciach nie widać jak mała (właśnie już nie taka mała!) urosła.. znajomi jedynie pytają czy to ten sam piesek, taki duży i wesolutki:) Rozglądamy się za domkiem, bo już Zula prawie dorosłą jest sunią, musi do końca wyuczyć załatwianie potrzeb na polu ale to niewielki problem:) w każdym razie Jej serduszko pragnie wiele czułości bo teraz kiedy Dropsik nasz jest chory, Zula o wiele więcej dokazuje do nas, potrzebuje zabawy, i gryzie sama maskotki kiedy Drops leży obolały.

Posted

nie wiemy :( czekamy na jakieś reakcje/efekty. Jest na lekach przeciwbólowych- coś z kręgosłupem.. a przecież nie jest starym psiakiem ..eh:( jeśli ból dalej będzie Mu się utrzymywał to pewnie jakieś rentgeny nas czekają..kto wie. Ale jesteśmy dobrej myśli, że to tylko jakieś przeciążenie.. Generalnie wygląda to tak, że powłóczy tylnymi nóżkami i ciężko chodzi oraz wchodzenie po paru schodkach też nie jest najciekawsze..

Posted

Drops jest taki jamnikowaty troszkę?
To może ma jakieś zmiany zapalne, ile on ma lat?

Wtatara sprawdź proszę post 3 z wpłatami.
Czy 11stycznia Jasza wpłaciła 10zł, a Agnieszka 21?
Bo ja powpisywałam te wpłaty, które zamieściłaś.
I z moich wyliczeń Zulcia ma na koncie:
305zł.
Z tego opłacamy wydatki, które wpisała K&C i zostaje:
[B]101zł.[/B]
Zgadza się, czy gdzieś coś nie jest wpisane czy coś?

Dostałam skan szczepienia Zulci na wirusówki, dziękuję Karolina:-)

Posted (edited)

[quote name='Awit']Drops jest taki jamnikowaty troszkę?
To może ma jakieś zmiany zapalne, ile on ma lat?

Wtatara sprawdź proszę post 3 z wpłatami.
Czy 11stycznia Jasza wpłaciła 10zł, a Agnieszka 21?
Bo ja powpisywałam te wpłaty, które zamieściłaś.
I z moich wyliczeń Zulcia ma na koncie:
305zł.
Z tego opłacamy wydatki, które wpisała K&C i zostaje:
[B]101zł.[/B]
Zgadza się, czy gdzieś coś nie jest wpisane czy coś?

Dostałam skan szczepienia Zulci na wirusówki, dziękuję Karolina:-)[/QUOTE]

Kurczę , mało...Braknie na sterylkę....

EDIT: Na sterylkę mamy trochę czasu

Edited by ania shirley
Posted

I ja trzymam za Dropsika.
Wczoraj wieczorem się dowiedziałam...

Dobrze, że są pieniądze na razie, ja wystawię ten drugi bazarek, tylko się nie mogę ogarnąć ze swoimi psami...
Może jakieś wyróżnione Allegro?
Wiecie kto robi ładne?

Posted

sprawdzę jeszcze raz finanse, ale jak dojdę do siebie
oto wątek - zobaczcie
[url]http://www.dogomania.pl/threads/221007-Na-cito-!!-Dzi%C5%9B-przyjecha%C5%82a-ze-schroniska-do-nowego-domu!-Ale-jej-nie-chc%C4%85!-Katowice[/url]

Posted

[quote name='wtatara']sprawdzę jeszcze raz finanse, ale jak dojdę do siebie
oto wątek - zobaczcie
[url]http://www.dogomania.pl/threads/221007-Na-cito-!!-Dzi%C5%9B-przyjecha%C5%82a-ze-schroniska-do-nowego-domu!-Ale-jej-nie-chc%C4%85!-Katowice[/url][/QUOTE]

Od godz.12 teraz uspokoiłam się, gdy sunia bezpieczna. Kobieta dała nam godzinę na zabranie pieska, a miała ją godzinę ze schroniska.
Sunia jest bezpieczna dzięki Javenie i jej siostrze i oczywiście Figannie.
Mogę iść spokojnie

Posted (edited)

Wtatara proszę, wyślij konto do obraczus, bo jeszcze nie dostała Twojego konta, a chciała wysłać pieniądze dla Zuli na jedzenie:-)

Weszłam na wątek jamniczki, szok.

Edited by Awit
Posted

Rozmawiałam wczoraj z Celiną, na szczęście jest lepiej z Dropsem, mam nadzieję, że dzisiaj już widać znaczną poprawę.
Zula ma energii za pięciu, z Dropsem nie może się bawić, powoli roznosi mieszkanie ;-)
Powiedziałam Celinie, żeby kupili małej jakieś gryzaki, żwacze, uszy wędzone, żeby miała jakieś zajęcie i dala im odsapnąć.

Zrobiłam dla Zulki kolejny bazarek, zapraszam:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/221061-Papcie-ciuszki-apaszki-dla-Zuli-do-końca-stycznia-do-godziny-20.00.-Zapraszam[/URL]!

Posted

[quote name='Awit']Wtatara proszę, wyślij konto do obraczus, bo jeszcze nie dostała Twojego konta, a chciała wysłać pieniądze dla Zuli na jedzenie:-)

Weszłam na wątek jamniczki, szok.[/QUOTE]

Ja też idę do jamniczki.
Awit, jeżeli Wtatara przeoczyła, wyślij proszę Obraczus konto Wtatary, powinnaś je mieć, bo przecież wpłacałaś dla Zuli.