koralina&cecylia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Oto nasze wydatki: szczepienie (drugie wirusówki) 30zł dowóz z dworca, wet x3 = 60zł jedzenie 114zł (jeśli trzeba to rozpiszemy co dokładnie, mamy rachunki :) ) świecący breloczek (który niestety zgubiła gdzieś w spacerowym szale) - wtatara adresówka, smakołyki oraz nasz skromny ale kochający DOMek Tymczasowy od nas gratis! :loveu: Quote
koralina&cecylia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 mogą być oczywiście :):):) jutro zrobimy nowe! choć na zdjęciach nie widać jak mała (właśnie już nie taka mała!) urosła.. znajomi jedynie pytają czy to ten sam piesek, taki duży i wesolutki:) Rozglądamy się za domkiem, bo już Zula prawie dorosłą jest sunią, musi do końca wyuczyć załatwianie potrzeb na polu ale to niewielki problem:) w każdym razie Jej serduszko pragnie wiele czułości bo teraz kiedy Dropsik nasz jest chory, Zula o wiele więcej dokazuje do nas, potrzebuje zabawy, i gryzie sama maskotki kiedy Drops leży obolały. Quote
ania shirley Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A co się Dropsikowi stało??(w takiej sytuacji zdjęcia poczekają) Quote
koralina&cecylia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 nie wiemy :( czekamy na jakieś reakcje/efekty. Jest na lekach przeciwbólowych- coś z kręgosłupem.. a przecież nie jest starym psiakiem ..eh:( jeśli ból dalej będzie Mu się utrzymywał to pewnie jakieś rentgeny nas czekają..kto wie. Ale jesteśmy dobrej myśli, że to tylko jakieś przeciążenie.. Generalnie wygląda to tak, że powłóczy tylnymi nóżkami i ciężko chodzi oraz wchodzenie po paru schodkach też nie jest najciekawsze.. Quote
ania shirley Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Oj. Biedny. Żeby to nie było nic poważnego. Ile lat ma Dropsik? Quote
Awit Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Drops jest taki jamnikowaty troszkę? To może ma jakieś zmiany zapalne, ile on ma lat? Wtatara sprawdź proszę post 3 z wpłatami. Czy 11stycznia Jasza wpłaciła 10zł, a Agnieszka 21? Bo ja powpisywałam te wpłaty, które zamieściłaś. I z moich wyliczeń Zulcia ma na koncie: 305zł. Z tego opłacamy wydatki, które wpisała K&C i zostaje: [B]101zł.[/B] Zgadza się, czy gdzieś coś nie jest wpisane czy coś? Dostałam skan szczepienia Zulci na wirusówki, dziękuję Karolina:-) Quote
ania shirley Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) [quote name='Awit']Drops jest taki jamnikowaty troszkę? To może ma jakieś zmiany zapalne, ile on ma lat? Wtatara sprawdź proszę post 3 z wpłatami. Czy 11stycznia Jasza wpłaciła 10zł, a Agnieszka 21? Bo ja powpisywałam te wpłaty, które zamieściłaś. I z moich wyliczeń Zulcia ma na koncie: 305zł. Z tego opłacamy wydatki, które wpisała K&C i zostaje: [B]101zł.[/B] Zgadza się, czy gdzieś coś nie jest wpisane czy coś? Dostałam skan szczepienia Zulci na wirusówki, dziękuję Karolina:-)[/QUOTE] Kurczę , mało...Braknie na sterylkę.... EDIT: Na sterylkę mamy trochę czasu Edited January 12, 2012 by ania shirley Quote
Awit Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Poprosiłam o przeniesienie wątku do małopolskiego. Quote
koralina&cecylia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 w maju będzie miał 5 lat, czyli ma równe 4 lata i 8 miesięcy.. niby jest niewysoki i dłuższy ale minimalnie. Właśnie nam wymiotował, jutro jedziemy jednak na dokładniejszą diagnostykę żeby się nie męczył.. Quote
Awit Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 O jejku, miejmy nadzieję, że to nic poważnego. Trzymam kciuki. Karolina napisz co po wizycie u weta. Quote
Jasza Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 I ja trzymam za Dropsika. Wczoraj wieczorem się dowiedziałam... Dobrze, że są pieniądze na razie, ja wystawię ten drugi bazarek, tylko się nie mogę ogarnąć ze swoimi psami... Może jakieś wyróżnione Allegro? Wiecie kto robi ładne? Quote
ania shirley Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Selenega kiedyś robiła...Ładne było... Quote
edek Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Biedny Dropsik, oby szybko mu się poprawiło !!! Quote
ania shirley Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='ludka']Kciuki za Dropsika. :)[/QUOTE] A coś się wyjaśniło? Co z nim? Quote
wtatara Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 sprawdzę jeszcze raz finanse, ale jak dojdę do siebie oto wątek - zobaczcie [url]http://www.dogomania.pl/threads/221007-Na-cito-!!-Dzi%C5%9B-przyjecha%C5%82a-ze-schroniska-do-nowego-domu!-Ale-jej-nie-chc%C4%85!-Katowice[/url] Quote
wtatara Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='wtatara']sprawdzę jeszcze raz finanse, ale jak dojdę do siebie oto wątek - zobaczcie [url]http://www.dogomania.pl/threads/221007-Na-cito-!!-Dzi%C5%9B-przyjecha%C5%82a-ze-schroniska-do-nowego-domu!-Ale-jej-nie-chc%C4%85!-Katowice[/url][/QUOTE] Od godz.12 teraz uspokoiłam się, gdy sunia bezpieczna. Kobieta dała nam godzinę na zabranie pieska, a miała ją godzinę ze schroniska. Sunia jest bezpieczna dzięki Javenie i jej siostrze i oczywiście Figannie. Mogę iść spokojnie Quote
wtatara Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='ania shirley']A coś się wyjaśniło? Co z nim?[/QUOTE] jest lepiej, w nocy nagle chciał wskoczyć do łóżka, ma przedłużone leki Quote
Awit Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 (edited) Wtatara proszę, wyślij konto do obraczus, bo jeszcze nie dostała Twojego konta, a chciała wysłać pieniądze dla Zuli na jedzenie:-) Weszłam na wątek jamniczki, szok. Edited January 14, 2012 by Awit Quote
Jasza Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Rozmawiałam wczoraj z Celiną, na szczęście jest lepiej z Dropsem, mam nadzieję, że dzisiaj już widać znaczną poprawę. Zula ma energii za pięciu, z Dropsem nie może się bawić, powoli roznosi mieszkanie ;-) Powiedziałam Celinie, żeby kupili małej jakieś gryzaki, żwacze, uszy wędzone, żeby miała jakieś zajęcie i dala im odsapnąć. Zrobiłam dla Zulki kolejny bazarek, zapraszam: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/221061-Papcie-ciuszki-apaszki-dla-Zuli-do-końca-stycznia-do-godziny-20.00.-Zapraszam[/URL]! Quote
Jasza Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Awit']Wtatara proszę, wyślij konto do obraczus, bo jeszcze nie dostała Twojego konta, a chciała wysłać pieniądze dla Zuli na jedzenie:-) Weszłam na wątek jamniczki, szok.[/QUOTE] Ja też idę do jamniczki. Awit, jeżeli Wtatara przeoczyła, wyślij proszę Obraczus konto Wtatary, powinnaś je mieć, bo przecież wpłacałaś dla Zuli. Quote
edek Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Dropsiku zdrowiej szybko !!! głaski dla Zuli :) Quote
Recommended Posts