Coyote Ugly FCI Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [B]5-7 października 2012 - Bukareszt - Rumunia[/B] Pierwszy termin zgłoszeń [B]16 kwietnia 2012[/B]: 1szy pies € 70 2gi, 3ci itd. € 65 Baby/Puppy € 40 Drugi termin zgłoszeń [B]18 czerwca 2012[/B]: 1szy pies € 80 2gi, 3ci itd. € 75 Baby/Puppy € 45 Ostatni termin zgłoszeń [B]3 września 2012[/B]: 1szy pies € 95 2gi, 3ci itd. € 85 Baby/Puppy € 55 [B]Płatność tylko przelewem. [/B]Przy okazji Euro Rumuni urządzają [B]EUROMANIĘ [/B]- tj. wystawy towarzyszące: 29.09 - Targu Mures - Dracula Golden Trophy - CACIB 29.09 - Targu Mures - CAC 30.09 - Targu Mures - CACIB 02.10 - Ploiesti - Wine Gate Keepers Show - CACIB 04.10 - Bukareszt - Bucharest Winner 2012 04.10 - Bukareszt - Interra 2012 Koszty zgłoszeń na wystawy towarzyszące to: 1szy pies € 55 2gi, 3ci itd. € 45 Baby/Puppy € 40 termin zgłoszeń do [B]03 września 2012[/B]. [URL="http://eurodogshow2012.com/sites/default/files/files/euromania_eurodogshow_judges%20lists%20_1.pdf"]http://eurodogshow2012.co...0lists%20_1.pdf[/URL] kto się wybiera? [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/wesoly.gif[/IMG] My planujemy długi pobyt w Kraju Drakuli :) [B] [/B] Quote
ATHENA Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Też o tym myslę... Chociaż po ostatniej Rumunii stwierdziłam ze mam to w D ... Jednak już mi przeszło i planuję następne wyjazdy w tamte dzikie rejony hheeh Quote
Monia85 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jeśli dobrze liczyłam to opłata za wszystkie wystawy wyniesie 290EUR w pierwszym terminie? Jeśli ktoś planuje wyjazd na te wystawy to proszę o PW, najlepiej osoby organizujące wyjazd z woj.pomorskiego. Quote
bachar Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 My się też wybieramy :) Hotel już zarezerwowany, a ciężko było mi coś znaleźć niedaleko "zielonego skrawka" i z akceptacją zwierząt :( Albo ja jakaś nieudolna ;) Quote
Onaya Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Strasznie bym chciała pojechać (jako widz), ale chyba nikłe szanse, bo jestem niepełnoletnia, a nie wiem czy któryś z rodziców chciałby wybrać się ze mną w taką podróż :roll: Quote
Yourii Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Czy ktoś organizuje jakiś grupowy wyjazd na tą wystawę ?? Quote
krzysio Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Wybieramy się busem- kontakt: [email][email protected][/email] Quote
EuroTransDogShow Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='Yourii']Czy ktoś organizuje jakiś grupowy wyjazd na tą wystawę ??[/QUOTE] Tak organizuje. Wybieram się na tą wystawę. Szczegóły na mail Quote
Patisa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Niech mi ktoś wytłumaczy, co to te "wystawy towarzyszące"? Czutałam o tym własnie na str Euro Rumuni, ale nie zrozumiałam...?! Dla jasności - jestem zielona :D Quote
Monia85 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Patisa']Niech mi ktoś wytłumaczy, co to te "wystawy towarzyszące"? Czutałam o tym własnie na str Euro Rumuni, ale nie zrozumiałam...?! Dla jasności - jestem zielona :D[/QUOTE] Wystawy towarzyszące Europejskiej wystawie, czyli EUROMANIA (proponują, aby wybrać się w podróż po Rumunii - pozwiedzać i przy okazji wystawić swoje psy): 29.09 - krajowa [I][B]Tg.Mures ([/B][/I][I][B]C.A.C.)[/B][/I] 29.09 - międzynarodowa [I][B]Tg.Mures ([/B][/I][I][B]C.A.C.I.B. – Calificare Crufts) [/B][/I]30.09 - międzynarodowa [I][B]Tg.Mures ([/B][/I][I][B]C.A.C.I.B. Expozitie de Campionat) [/B][/I]02.10 - międzynarodowa [I][B]Ploiesti ([/B][/I][I][B]C.A.C.I.B.)[/B][/I] 04.10 - międzynarodowa [I][B]Bucuresti [/B][/I][I][B](C.A.C.I.B.)[/B][/I] 04.10 - międzynarodowa [I][B]Bucuresti ([/B][/I][I][B] INTERRA) - [/B][/I]wystawa III grupy (teriery) 5,6,7.10 - [I][B]European Dog Show [/B][/I]A propo wyjazdu, czy znalazły by się osoby chętne na wspólną podróż kamperem. Zastanawiam się, czy w ten sposób nie będzie wygodniej i "może" taniej. Wstępnie zastanawiam się nad wynajęciem kampera 7 osobowego, jest to już okres pozasezonowy i ceny są niższe. Trzeba liczyć ok.11-12 dni, wyjazd byłby z Gdańska. Szacowany koszt to ok.5000zł+paliwo. Musiałabym się również zorientować w opłatach za autostrady i dowiedzieć się od związku rumuńskiego, czy przewidują miejsca postojowe dla kamperów na terenach wystaw. Quote
pawelg Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 My bedziemy na 99% ;) z jednym lub z dwoma psami. Quote
Patisa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 dzieki za odp. Ja na razie tylko sie orientuje...czekam na psa, haha! :lol: Quote
pawelg Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Hotel zarezerwowany :) wzialem ostatni duzy pokoj. Zarezerwowalem tez samolot, 470 zl od osoby w dwie strony :) Sa tez po 400 zl, ale niestety, mnie godzina (pozno wieczorem) wylotu nie pasowala... Wystawa bedzie w Romexpo, bardzo blisko lotniska. Dla wiekszosci z was najtansza podroz do Bukaresztu bedzie wlasnie samolotem ;) jak cos, moge wam dac namiary na dobre biuro podrozy ;) Quote
bachar Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Niestety hnie wszyscy mają taką możliwość. Pyrzowice i Balice nie obsługują tego kierunku. No i jeszcze jedna sprawa - tanie linie nie biorą na pokład psów :( . Quote
pawelg Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 To nie sa tanie linie, to jest LOT. Po prostu przelot do Rumunii jest tani... jest to bardzo oplacalna opcja, szczegolnie dla osob z malymi pieskami :) Quote
bachar Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 O tyle dobrze. Dla mnie mało opłacalna ta opcja ;) Dwa bilety po prawie 500 zł + paliwo do Warszawy + parking na tydzień. Paliwo tam i z powrotem na Euro będzie mnie kosztowało 1.200 zł i mam możliwość swobodnego poruszania się po Bukareszcie bez opłat dodatkowych typu taxi. Niemniej dla osób z Warszawy i okolic warta przemyślenia ta wersja. Quote
pawelg Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ja jestem z Czestochowy, tez musze do Wawy dojechac :) Biorac pod uwage, ze mam do Bukaresztu 1300 km, to za samo paliwo zaplacilbym ze 2k. Ale masz racje, jezeli chodzi o swobodne poruszanie sie po stolicy Rumunii, to lepiej miec wlasne autko ;) Quote
minumam Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 a wasze bedli lecą w środku z Wami? łapią się jeszcze wagowo? Quote
pawelg Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 pies wraz z klatka, ktora ma atest lotniczy, nie moze przekroczyc 10 kg :) Quote
Lofty Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='pawelg']pies wraz z klatka, ktora ma atest lotniczy, nie moze przekroczyc 10 kg :)[/QUOTE] Oj oj oj na pokładzie może to być max 8 kg wszystko co powyżej w Locie trafia do luku niestety:( Fakt ze bilet jest tani poniżej 500 zeta na dziś ale jak doliczysz psa 60 euro w jedną stronę na pokładzie to już masz dla jednej osoby z psem około 1tys. no i poruszanie po Bukareszcie dodatkowe koszty :( nie licząc bagaży niewymiarowych typu stół, dmuchawa itp to wszystko waży :( Zakładając że chcesz jechać z więcej niż jednym psem to już samolot przestaje być opłacalny, nie wspominając o dużych psach to jest niestety kosztowa abstrakcja:( Tak więc ja jadę jak zawsze psio-wozem mam nadzieję że w miłym towarzystwie i za przyzwoitą kasę:) Quote
Shaluka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Hej, szukam informacji o wspólnych przejazdach na tą wystawę. Prosze o wiecej info pod e-mail [email][email protected][/email], ewentualnie, kto chciałby się z nami zabrać? Będę jechała z jednym, max dwoma psami.[EMAIL="[email protected]"] [/EMAIL] Quote
Hawanka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Monia85']Wystawy towarzyszące Europejskiej wystawie, czyli EUROMANIA (proponują, aby wybrać się w podróż po Rumunii - pozwiedzać i przy okazji wystawić swoje psy): 29.09 - krajowa [I][B]Tg.Mures ([/B][/I][I][B]C.A.C.)[/B][/I] 29.09 - międzynarodowa [I][B]Tg.Mures ([/B][/I][I][B]C.A.C.I.B. – Calificare Crufts) [/B][/I]30.09 - międzynarodowa [I][B]Tg.Mures ([/B][/I][I][B]C.A.C.I.B. Expozitie de Campionat) [/B][/I]02.10 - międzynarodowa [I][B]Ploiesti ([/B][/I][I][B]C.A.C.I.B.)[/B][/I] 04.10 - międzynarodowa [I][B]Bucuresti [/B][/I][I][B](C.A.C.I.B.)[/B][/I] 04.10 - międzynarodowa [I][B]Bucuresti ([/B][/I][I][B] INTERRA) - [/B][/I]wystawa III grupy (teriery) 5,6,7.10 - [I][B]European Dog Show [/B][/I]A propo wyjazdu, czy znalazły by się osoby chętne na wspólną podróż kamperem. Zastanawiam się, czy w ten sposób nie będzie wygodniej i "może" taniej. Wstępnie zastanawiam się nad wynajęciem kampera 7 osobowego, jest to już okres pozasezonowy i ceny są niższe. Trzeba liczyć ok.11-12 dni, wyjazd byłby z Gdańska. Szacowany koszt to ok.5000zł+paliwo. Musiałabym się również zorientować w opłatach za autostrady i dowiedzieć się od związku rumuńskiego, czy przewidują miejsca postojowe dla kamperów na terenach wystaw.[/QUOTE] monia wybierasz sie ????? Quote
Monia85 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Hawanka']monia wybierasz sie ?????[/QUOTE] Mam ogromna ochotę na ten maraton :lol: Na szczęście mam jeszcze czas do podjęcia ostatecznej decyzji. Quote
Hawanka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Monia85']Mam ogromna ochotę na ten maraton :lol: Na szczęście mam jeszcze czas do podjęcia ostatecznej decyzji.[/QUOTE] i ja też mam dlatego pytam :) Quote
Recommended Posts