AgaiTheta Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wczoraj poszło 300 zł fakturka tak jak w mailu Asiu. A jak miewa się chłopak? Quote
asiaf1 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 zdjęcia będą we wtorek, wzięłam urlopżeby więcej czasu spędzić z psiakami. Karo czuje się dobrze. Ma za to uciążliwe towarzystwo dwóch szczeników, znalezionych przez nas przy trasie gdańskiej, które zakłócja mu spokój swoimi wrzaskami:mad: Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 trzeba maluchy spacyfikować :evil_lol: Quote
asiaf1 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Wczoraj byłam u Karo zrobiłam nowe zdjęcia ale nie mam kabelka wiec bedę mogła je wstawic dopiero jutro. Pieniążki 300 PLN dotarły (bardzo dziękuję), fakturę odbiorę dziś bądź jutro. A Karo czuje się dobrze, przy takiej pogodzie trzeba go siłą wyganiać na spacer. Quote
Bodziulka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='asiaf1'] No ja nie mogę! Te boksiowe oczęta i minki :loveu: :loveu: :loveu: A co tam masz? :cool3: Powinno być przysłowie: Ciekawski jak bokser. :evil_lol: Quote
asiaf1 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jutro z Deszczową wybieramy się do Otrebus to przejdziemy się po wsi na spacerek:-) Quote
Recommended Posts