Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem cioteczki, ale tylko z doskoku bo znajomi sa u nas do soboty i nie mam kiedy zasiąsc do kompa.
A, z racji tego, że nasza Adusia pojechala do domu dokładam 10zł do swojej obecnej deklaracji.
Jak dobrze licze stałych mielibysmy 50zł - mało jeszcze ale...powoli - może cos dozbieramy.

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Jestem cioteczki, ale tylko z doskoku bo znajomi sa u nas do soboty i nie mam kiedy zasiąsc do kompa.
A, z racji tego, że nasza Adusia pojechala do domu dokładam 10zł do swojej obecnej deklaracji.
Jak dobrze licze stałych mielibysmy 50zł - mało jeszcze ale...powoli - może cos dozbieramy.[/QUOTE]

dziekuej Edytko ze jestes i czekam na Ciebie

Posted

Dinusiu narazie biore na spacerek.....gdybys byl obciety na sznaucerka znalazlbys szybciutko domek.......malawaszka obciela sznaucerki w katowickim schronisku i od razu znalazly domki......czy u Was jest ktos taki co umie profesjonalnie to bym ciebie psiaczku tam zaprosila....

Posted (edited)

podniose Dina
wieso ,nie ma juz co obcinac
zrobie jego przed oddaniem do Dt
wykapie i dredy powycinam...moze cos z tego bedzie:(

Edited by giselle4
  • 2 weeks later...
Posted

Dino ma sie dobrze
jest bardzo zakochanym w czlowieku psem i prgnie tylko tulic sie i biegac za czlowiekiem
chce przyjazni ze wszystkimi psiakami
ale widac ze broni terenu
co za siatka chodzi to wrog
i trzeba postraszyc szczekaniem .
Brak oczka w niczym jemu nie przeszkadza....szaleje

Posted

Czy Dinuś ma już jakiś tekst do ogłoszeń ?

Bo bym dodała do jego albumu:
[url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.286143568127798.65415.100001964716636&type=3&l=d677bfa65e[/url].