Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken ..... mam wolne 2 kojce w tej chwili. Cieple budki, zadaszone i osloniete od wiatru kojce.
Za sunie bedzie 330 zl za miesiac z moim wyzywieniem oczywiscie.
Suczki u mnie sa praktycznie caly czas wolne, zamykam je tylko na czas karmienia i potem dopiero na noc.
Jakby co, prosze dzwonic ... 695 555 221

Posted

Słuchajcie - zależy mi jak nikomu ,żeby Ona i inne psiaki znalazły miejsce w hotelach, i najwspanialsze domy na świecie.
U Tity teraz jest cisza...
A co dopiero jak będzie w hotelu.
Boję się,że zostanę sama z opłatą za hotel.
Już dość dokładam.
Mam 4 psy,który z racji sytuacji sama utrzymuję w hotelach, nawet wątku nie mają.
Mam długów więcej niż włosów na głowie.
A pewności,że w trakcie tego miesiąca znajdzie dom - niestety nie mamy...

Posted

Zawsze kiedy słyszę "Mysłowice" to aż mnie skręca... Boję się, żeby faktycznie Tita tam nie trafiła... Wiem, że z deklaracjami jest szalenie ciężko :( 330 zł w chwili kiedy nie ma żadnych deklaracji to bardzo dużo. Cholera... Jeśli jednak będą zbierane to z mojej strony Tita też będzie miała wsparcie

Posted

Kochani, z tego co widzę, to mamy: monika083 - 20 zł stała deklaracja
paulinken - pieniądze po Lence
ŚWIAT - jednorazowa wpłata
Dardamell - 20 zł stała deklaracja
ode mnie też stała deklaracja 10 zł
To już niezły początek. Wierzę, że suni możemy pomóc

Posted

Zaczyna mnie to już wszystko wkurzać. W adopcjach jest zastój, DT nie ma, w hotelikach kupę kasy się płaci, ludzi pomagających chociażby wpłatami na psiaka też coraz mniej a psów w potrzebie cały czas przybywa. W schroniskach taka nędza, że aż płakac się chcę. Nikt nie chce się tym zająć. A bezmyślni ludzie wciąż nie pojmują żeby nie rozmnażać psów na lewo i prawo. Mam nadzieję, że sunieczce uda się pomóc. Początek jest dobry i tylko mam nadzieję, że nie wyhamuje.

Posted

__Lara napisał(a):
Dzięki, że jesteście :) :) :) idę rozsyłać dalej :)

Lara jakżebym mogła odmówić Twojemu zaproszeniu jak takie cudo masz w awatarku...niskopodłogowce są cudne.

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Lara jakżebym mogła odmówić Twojemu zaproszeniu jak takie cudo masz w awatarku...niskopodłogowce są cudne.

Wiem, też je kocham :) akurat ten w avatarku już ponad 3 lata nie żyje....

Czy ktoś coś jeszcze dołoży? ;)