Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monisiaczek']Hej,
Jak pozwolicie mi podkraść fotki i opisy, to pomogę w ogłaszaniu :)
Kradnij ile się da! :)
Czasu coraz mniej - może jakieś ogłoszenia przyniosą szczęście dziewczynce...

Posted

Podobno u Murki i u Ginn jest miejsce. Jakby co, to u mnie są nadal pieniądze pudelki-Lenki, trochę ponad 400 zł, na pierwszy miesiąc na pewno starczy. Może ktoś zapytać? Klauduś, co myślisz?

Posted

Zaglądam na zaproszenie Paulinken. Mam w tej chwili 2 miejsca w domu. Jeśli w przyszłym tygodniu będzie pozytywnie zweryfikowany DS dla mojego tymczasowicza to byłoby trzecie. Warunek - pieski muszą być łagodne dla innych. Jak sunia do innych suń?

Posted

funia może ją też przyjąć, musi być zaszczepiona i bez chorób skóry. "Boks wewnetrzny nieogrzewany ,silidna buda ocieplona .Dwa razy dziennie jedzenie i olbrzymi wybieg do dyspozycji ."
Cena 12 zł za dobę.

Posted

U Murki też jest miejsce w kojcu, ceny takie same. U DIF też. Klauduś, wypowiedz się i ewentualnie skontaktuj z którąś z dziewczyn, pieniędzy po Lence starczy na pierwszy miesiąc.

Posted

Czytałam na innych wątkach, że Klaudus ma chorego psiaka pod opieką plus problemy z internetem i ciężko jest się jej wypowiadać na dogo. Może łatwiej byłoby zadzwonić do niej na kom.?

Posted

[quote name='paulinken']Nic nie wiem, Klauduś nie odpisała ani tu, ani na gadugadu. Spróbuję do niej później zadzwonić.

Nie odpisałam nigdzie,bo przed chwilą internet technik mi zrobił...
Bo ponad 2 dni nie miałam...
Niestety musimy poczekać do wieczora, bo wieczorem dopiero będę wiedziała,czy suni wczoraj nie zabrano...
Jacyś ludzie podobno się Nia interesowali...
"Na pole" :roll:
Dzisiaj się wszystko wyjaśni...