m'n'm Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Cześć, nazywam się Marta i mam adoptować Titę. Od jakiegoś czasu czekam na wiadomości, ale nic się nie dzieje. wsytawiłam ogłoszenie na gumtree czy ktoś może przewieść pieska z pszczyny bądź z bielawy. dostałam jedną odpowiedź: Cześć, Dalej szukasz transportu dla psa? ;-D Będę jechał z Bielska-BIałej do Wrocławia w niedzielę 05/02/12. Namiary na mnie: 501365562. Pozdrawiam, Cezary " Dajcie znać jak sprawa wygląda, ponieważ nigdzie nie mogę się dodzwonić. pozdro :) Quote
bakusiowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 m'n'm;18531919 napisał(a):Cześć, nazywam się Marta i mam adoptować Titę. Od jakiegoś czasu czekam na wiadomości, ale nic się nie dzieje. wsytawiłam ogłoszenie na gumtree czy ktoś może przewieść pieska z pszczyny bądź z bielawy. dostałam jedną odpowiedź: Cześć, Dalej szukasz transportu dla psa? ;-D Będę jechał z Bielska-BIałej do Wrocławia w niedzielę 05/02/12. Namiary na mnie: 501365562. Pozdrawiam, Cezary " Dajcie znać jak sprawa wygląda, ponieważ nigdzie nie mogę się dodzwonić. pozdro :) Dzwoń do klaudus__ , telefon jest w pierwszym poście. Quote
__Lara Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 m'n'm;18532569 napisał(a):dzwoniłam, nie odbiera Tylko nie zrezygnuj proszę z Tity, transport na pewno uda się znaleźć. A ta osoba: Dalej szukasz transportu dla psa? ;-D Będę jechał z Bielska-BIałej do Wrocławia w niedzielę 05/02/12. Namiary na mnie: 501365562.? Bedzie jechać przez Pszczynę. Ktoś tylko musi wyciągnąć psa i dogadać się z przekazaniem go tej osobie. Quote
bora1 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ta osoba odpada, ona jedzie w niedzile, w niedziele psa sie nie wyciagnie, nie ma tam nikogo :-( Quote
bora1 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 cioteczki błagam Was zajrzyjcie do Binga sprawa bardzo pilna !!! http://www.dogomania.pl/threads/222254-BINGO-z-meliny-cierpi-i-b%C5%82aga-o-pomoc-!!-PILNE?p=18537921#post18537921 Quote
bakusiowa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Trzeba wyciągnąć psa w sobotę ale musi to zrobic klaudus bo wie który to pies. Przecież nikt kto nie widział i zna tylko ze zdjęć nie będzie ryzykował że weźmie nie tego co trzeba. Budrysek powiedziała że można go zawieźć do kliniki w Bielsku Białej w której leczy psy, na jedną dobę do momentu przekazania . Quote
__Lara Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 bakusiowa napisał(a):Trzeba wyciągnąć psa w sobotę ale musi to zrobic klaudus bo wie który to pies. Przecież nikt kto nie widział i zna tylko ze zdjęć nie będzie ryzykował że weźmie nie tego co trzeba. Budrysek powiedziała że można go zawieźć do kliniki w Bielsku Białej w której leczy psy, na jedną dobę do momentu przekazania . m'n'm, kontaktowałaś się z Klaudus__?? Quote
mala2021 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 przepraszam małe przesunięcie w czasie dziś wieczorem na pewno przeleje Quote
bora1 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja dzwonilam do tego chlopaka ktory sie zaofiarowal, on odbierze Tite z kliniki w niedziele ok 17 i zawiezie do wroclawia, on chce 70zl za to mnie to bedzie kosztowac 50zl, za Tite trzeba zaplacic 40zl i ok 30zl za pobyt Tity w klinice (tego jeszcze nie wiem na 100%) trzeba tez kupic smycz i obroze na podroz, czyli troche braknie bo potrzeba ok 210zl a mamy 170zl Quote
__Lara Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cholera, brakuje z jakies 50zł..... ja przed wypłatą nie mam z czego :( Quote
bora1 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 malo ze kasy brakuje wszystko jest niedograne, wszystkiego przez dogo sie nie zalatwi Quote
bakusiowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 bora1 napisał(a):ja dzwonilam do tego chlopaka ktory sie zaofiarowal, on odbierze Tite z kliniki w niedziele ok 17 i zawiezie do wroclawia, on chce 70zl za to mnie to bedzie kosztowac 50zl, za Tite trzeba zaplacic 40zl i ok 30zl za pobyt Tity w klinice (tego jeszcze nie wiem na 100%) trzeba tez kupic smycz i obroze na podroz, czyli troche braknie bo potrzeba ok 210zl a mamy 170zl Bora1, nic się nie martw. Napisz ile brakuje to zaraz Ci przeleję. Nie jest tak źle. Smycz i obroża nie muszą być super eleganckie. Quote
bora1 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 brakuje 40-50zl ale nie wiem dalej gdzie mam psa zawiesc (klinika) nie wiem dokad psa ma ten chlopak zawiesc mialo byc w sobote, jednak nagle w niedziele tylko moga ja wydac a ja w niedziele nie moge zbytnio jechac Quote
BUDRYSEK Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 bora1 napisał(a):brakuje 40-50zl ale nie wiem dalej gdzie mam psa zawiesc (klinika) nie wiem dokad psa ma ten chlopak zawiesc mialo byc w sobote, jednak nagle w niedziele tylko moga ja wydac a ja w niedziele nie moge zbytnio jechac podalam nr mojej Znajomej, moze przetrzymac Tite w niedziele Quote
bora1 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 czekam na info od Klaudii, ze Pani Marta sie dogadala z Cezarym, ktory ma Tite zabrac z Bielska do Wrocka, jesli Pani Marta sie nie skontaktuje z Cezarym i wszystko nie bedzie dopiete na ostatni guzik, ja po Tite nie jade, nie bede pozniej po nia do wrocka jechac! Quote
mala2021 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 bora1 napisał(a):brakuje 40-50zl ale nie wiem dalej gdzie mam psa zawiesc (klinika) nie wiem dokad psa ma ten chlopak zawiesc mialo byc w sobote, jednak nagle w niedziele tylko moga ja wydac a ja w niedziele nie moge zbytnio jechac Wczoraj wieczorem przelałam 10zł Quote
Klaudus__ Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Aga dzięki za namiar na Twoją znajomą. Dzisiaj wszystko podopinamy na ostatni guzik. Tylko wszystko musi być jasne i klarowne. Asia kupiłaś już obrożę? Jak nie to ja mam nową zakupioną - dam... Chociaż nie wiem czy szeleczki nie byłyby pewniejsze... Tita żywiołowa - żeby chłopak sobie z Nią poradził. Poza tym dzięki Asia,że dogadałaś się z chłopakiem,że tylko tyle chce kaski ... Bo jakby chciał tyle ile Mu zaoferowano - byłybyśmy w szarej "D"... Quote
bora1 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 jutro ok 9 wyjezdzam po Tite, zawioze ja do Lucyny,a Ona przekaze sunie Cezaremu, ktory umowil sie juz z Marta (wł) we Wrocku Quote
bakusiowa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jak stoją finanse Tity? Czy ten Cezary często ma takie wyjazdy? Pytam dlatego że może kiedyś być potrzebny transport dla jakiegoś psiaka. Bora1, zrób rozeznanie. Quote
bora1 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 finanse ok, powinno wystarczyc, na styk, on mieszkal w bielsku a teraz mieszka we wrocku, takze na tej trasie pewnie od czasu do czasu jezdzi ;) spoko chlopak sie wydaje wiec pewnie jak bedzie trzeba to go kiedys jeszcze wykorzystamy :P Quote
bora1 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Tita juz u Lucynki, czekamy co dalej, w aucie byla bardzo grzeczna, ale z Lucynki sunia sie nie polubily ;) Quote
__Lara Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 bora1 napisał(a):Tita juz u Lucynki, czekamy co dalej, w aucie byla bardzo grzeczna, ale z Lucynki sunia sie nie polubily ;) Ważne, że już bezpieczna, poza schronem :) Quote
Recommended Posts