kamil16 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Myśle ze spokojnie je rozdzielic z naszej obserwacji ponieważ nie są aż tak bardzo za soba Quote
modliszka84 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [COLOR="darkorchid"][B]zapraszam na bazarek dla Coco i Szanel [url]http://www.dogomania.pl/threads/219682-Kolczyki-i-inne-drobiazgi-dla-pabianickich-quot-yorków-quot-zapraszamy-do-23.12.?p=18228386#post18228386[/url][/B][/COLOR] Quote
piechcia15 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ależ one są piękniuchne:) Szanelka mi się bardziej podoba:) strasznie zbrązowiało futerko Cocoszce:( no ale niestety taki urok białych psów. Trzeba by zrobić porządek jej w tej mordce, oczyścić, napewno ma tam syf i jeden wielki stan zapalny:( a skąd na to kasę:( Aga wstaw je na fb do mikropsów, bo one na początku wspominały coś o jakimś domu dla jednej z nich. Ale ogólnie w kondycji sa dobrej, myślałam, że chudsze. Cocoszce też bym nie dawała 10lat. Myślę że te 7-8lat to taki optymalny wiek. Czy wiemy ile one ważą?wypytałabym weta jaki byłby koszt 2 sterylek i czyszczenia zębów choć jednej, bo czy Szanelka też ma takie problemy? Quote
modliszka84 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Szanelka jest na pewno dużo młodsza, to może być matka z córką... W kondycji są dobrej, nie są wychudzone bardzo. Ogólnie są urocze :) A na Fb na mikropsach chyba już są od jakiegoś czasu wstawione. ważą max 5 kg. Quote
kamil16 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 czesto dwiedzana strona jest tez tablica.pl Quote
emilia2280 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='iwonamaj']Bidulki :(... ta ciemniejsza zupełnie jak moja Emilia...[/QUOTE] oo, pokaz Emilké? te panie to cudowne cukiereczki :) Quote
iwonamaj Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='emilia2280']oo, pokaz Emilké? te panie to cudowne cukiereczki :)[/QUOTE] Tu jest moja Emilia, sprzed 5 lat, mały 3-kg wypłosz, post 60... [url]http://www.dogomania.pl/threads/18337-Mika-od-Lavinii-w-domku-od-18.11.05-zdj.-str.-27/page3?highlight=mika+lavinii[/url] Kibicuję sunieczkom, trzymam kciuki z całych sił... Quote
Madzik77 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='modliszka84']d [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/5290/p1330689.jpg[/IMG] [/QUOTE] ej podmieniono modelki!! ;) Quote
modliszka84 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Kasiu - robiłaś im jakieś ogłoszenia? Myślę, że powoli można zacząć ogłaszać. Przed adopcją będziemy robić sterylki - na pewno Szanelce. Chętnych do wspomożenia finansowo prosimy o wpłaty na konto: 37 1140 2004 0000 3902 6530 4732 Piechowska Magda Pabianice 95-200 tytuł "yorki" Z góry dziękujemy! Dzisiaj miałam np telefon od pani która było mocno zdziwiona czemu Szanelka nie będzie mogła mieć już szczeniaków :/ Quote
kamil16 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 dziekujmy wszystko ok szanelka zaczepia towarzysko do zabawy moja yoreczke drapie ja po uszach he he zaczepa teraz razem przed kompem siedzimy pieski sa nauczone czystosci nie sikaja w domciu donosze ....... Quote
kamil16 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='modliszka84']Kasiu - robiłaś im jakieś ogłoszenia? Myślę, że powoli można zacząć ogłaszać. Przed adopcją będziemy robić sterylki - na pewno Szanelce. Chętnych do wspomożenia finansowo prosimy o wpłaty na konto: 37 1140 2004 0000 3902 6530 4732 Piechowska Magda Pabianice 95-200 tytuł "yorki" Z góry dziękujemy! Dzisiaj miałam np telefon od pani która było mocno zdziwiona czemu Szanelka nie będzie mogła mieć już szczeniaków :/[/QUOTE] w takie rece bron panie boze nie dam ........ Quote
modliszka84 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 no oczywiście :) pani poza tym chciała tylko zdrowego pieska, ma już jednego yorka który ma ciągle przepuklinę i wielki problem z tym związany :/ więc chce tylko zdrowego... haha zrobię allegro jak ogarnę się z pracą, jak ktoś ma czas to możecie porobić po trochu ogłoszeń - kontakt do ogłoszeń na mnie (Agnieszka - tel 793 046 770 po godz. 17 oraz mail [email][email protected][/email]). Quote
kasia14 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Aga ja zrobię im allegro, powiedzcie mi tylko czy taki opis może być (?) - nie znam suczek osobiście Te dwie piękne dziewczynki to najprawdopodobniej matka z córką. Do schroniska dla zwierząt trafiły bardzo zaniedbane, brudne, wystraszone. Mimo starań pracowników, suczki z dnia na dzień miały się coraz gorzej. Nie chciały jeść, wychodzić na spacery, ich małe ciałka telepały się z zimna i strachu. Taki los zgotował im człowiek – człowiek, który miał być opiekunem do końca ich życia, któremu ufały. Od śmierci w schronisku uratowali je dobrzy ludzie, którzy postanowili dać im tymczasowe schronienie. I tak suczki zamieszkały razem z 4 innymi psami w domu pełnym miłości i ciepła. Zostały wykąpane, ostrzyżone i przygotowane do adopcji. Teraz obie suczki czekają na nowy dom. Mogą zamieszkać osobno. Szanelka (beżowa) ma ok. 4-5 lat. Jest zdrową i wesołą suczką kochającą pieszczoty. Coco to prawdopodobnie mama Szanelki. Ma ok. 7 lat. Widać u niej efekty zaniedbania przez poprzedniego właściciela, złe karmienie odbiło się na kiepskim stanie jej ząbków. Coco jest suczką bardziej niezależną niż Szanelka, opanowaną. Obie suczki są strasznymi przylepami, uwielbiają wylegiwać się na kanapie a najlepiej na kolanach, przytulone do człowieka. Są bardzo kochane, rozdają buziaki. Świetnie odnalazły się w stadzie z 4 innymi suczkami, mogą więc zamieszkać w domu z innym psem. Zachowują czystość w mieszkaniu, nie są bardzo hałaśliwe, mają apetyt. Jeżeli jesteś zainteresowany adopcją lub pomocą w utrzymaniu suczek w domu tymczasowym, prosimy o kontakt : Quote
modliszka84 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 może być tak, tylko Coco ma tylko 1 zęba i to najprawdopodbniej do usunięcia w niedalekiej przyszłości. ja im porobię inne ogłoszenia w święta, bo teraz mam niestety dużo pracy w pracy i się nie wyrabiam... Quote
kasia14 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Jak coś należy zmienić, piszcie [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2013593404[/url] Chociaż nie wiem czy bardziej skuteczne nie byłoby ogłoszenie, gdyby im zrobić allegro osobno? Quote
modliszka84 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 ok zobaczymy. porobię im jeszcze inne ogłoszenia, ale w święta jak będę miała chwile czasu ostatnio najwięce j wejść mam na alegratce i tablica.pl Quote
kamil16 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 wesolych swiat i bogatego mikolaja dla wszystkich cioteczek zycza szyper maja szanelka i coco buziaki Quote
ataK Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [url]http://oplatek.seoplus.eu/index.php?name=ataK[/url] Quote
kasia14 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nie wiem czy są juz jakieś propozycję dla suni. Napisała do mnie dom zainteresowany adopcją Szanelki, bardzo sensowny, ze Zgierza, są za sterylka, mają yorka w domu, znają procedury adopcyjne. Pani miała Aga do Ciebie dziś dzwonić, dzwoniła? Quote
Recommended Posts