akucha Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 To jaki on ten charakter ma? Bo doporosic się nie można. A on takie ślepiszcza cudne posiada, że człowiekowi żal okrutnie. Quote
brazowa1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Krotko mowiac-Karmelek jest gnojkiem. Quote
kaerjot Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 brazowa1 napisał(a):Kaerjot go zna i wiewiorka.Trudno Karmelka zapomniec. Dopiero zauważyłam, że bylam wywołana do tablicy. Uprzejmie informuję, że pamietam coś maluśkiego, rudzieńkiego i słodziastego. Podobno pierwsze wrażenie bywa mylne. Quote
brazowa1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 a drugie spotkanie? to skaczace do Twoich kolan i wgapiajace sie w oczy? to tez byl Karmelek Quote
brazowa1 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 pokazujemy Karmelka. Chcesz miec psa,ktory bedzie kochal tylko Ciebie? Bezwzglednego ochroniarza w wersji mini? Lojalnego pieknisia o miodowych oczkach? Pieska,ktory sprawi,ze sasiedzi nie zwroca Ci przy nim uwagi,ze piesek jest (hahahhaha) niemiły? malenkiego ,ładnego pieska,przy ktorym podroze pociagiem zamienia sie w bezpieczne przejazdzki,bo nad Twoim portfelem bedzie czuwal Karmelek? Powodow,dla ktorych warto jest miec Karmelka moge jeszcze powymyslac,tylko czy ktos tego potrzebuje.:roll: Quote
Kasia25 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak mi go żal..... Tylko nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś go bierze na rączki i wychodzi ze schronu... Biedny mały wariat. Quote
millarca Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jak to trudno sobie wyobrazic? przeciesz to miły pies :diabloti: Quote
ponka1 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Pozdrawiam małego pitbula -Karmelka :evil_lol: -uroczy mini obrońca szuka posady ochroniarza. Quote
akucha Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 To co, losujemy, która go do domu zabiera? On taki śliczny, reszta się ułoży. Brązowa, a jak jego nóżki? Zdrowe? na główkę przeszło? Quote
brazowa1 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 dokladnie tak Akuszko. Ponko,jestem Ci winna przeprosiny-smialam sie,a wiem,ze to wcale smieszne nie było. Quote
ponka1 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ależ było śmieszne :razz: on tak bardzo chciał do mnie przyjść, pewnie do domku mu tak pilno ! postanowił mnie zjeść i mieć wolną chatę, ot i charakterek :lol: Żeby to była Gdynia, to bym się uparła i przez dwa tygodnie się wkupywała-przekupywała Karmelka, a tak dobrze że ma swoich wybrańców. Quote
brazowa1 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 wystarczylby raz spacer-on jest bardzo przekupny. A jaki tchorz! ktos na trasie naszego spaceru powiesil na krzaku polar.Karmelek warczal,poszczekiwał.Zdjelam ten polar i połozylam na ziemi,zeby sobie obejrzal,gdy polar polecial na ziemie karmelek w długą!Ale jak! Podeszlam,dotknelam polara,piesek od razu zrobil sie bojowy i poszedl obwachaca co to jest.Ciekawe,co on widzial na tym krzaku :diabloti: Quote
brazowa1 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 nie tylko ja,sporo innych osob z nim wychodzi. Quote
brazowa1 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 akucha napisał(a):Czyli nie taki on potffór :razz: jasne ,ze nie- jest po prostu małym gnojkiem z rozbuchanym ego Quote
Kasia25 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jest sliczny naprawdę śliczny i taki maleńki, tylko słowo słodki, jakoś tak jak ziemniakiem w płot. Komu by go można polecić, komuś samotnemu? Quote
brazowa1 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 tak,dajmy go osobie samotnej,to juz nigdy nie nawiaze pozytywnych relacji z ludzmi.Nie dość,ze bedzie samotna,to jeszcze znienawidzona przez otoczenie :p Quote
kaerjot Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mam sąsiadkę, której nikt nie lubi, może jej podrzucić. W sumie jej to już wszystko jedno powinno być. Quote
brazowa1 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Kasia25 napisał(a):To już mamy, jakiś plan. boje sie,gdy tak mowisz. jeszcze o Karmelku.Jest grubasem,uwielbia jeść,sprawa jego lapki odeszla w niebyt,po prostu czasem utyka i tyle,ani jemu,ani nikomu to wielce nie przeszkadza.ma śliczny rudy kolor,piekne oczka aniołka i ma charaker cholernika :mad: Quote
akucha Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 To co, może ogłoszenia? Szczerze napiszemy jak jest i szukamy kamikadze. Quote
brazowa1 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 a jak uzre na dzien dobry? troche sie boje.To gnojek... wiesz,jak ktos go ze schronu wyłuska albo z Dogo-jego problem,ale tak ludziom go proponowac i ich narazac-troche głupio.I te telefony do schronu,wszyscy pytaja o Karmelka,hahhahaahhaah:diabloti: bo on ładny piesek. Quote
akucha Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Użre i co? Nie umniera się od tego. Nigdy cię pies nie użarł? Prawdę napiszemy, on musi ludzi poznac, zaufac. Uroda go obroni. Próbować trzeba. Jaki on był w pierwszym domu, dlaczego go oddali? Przez nóżkę? Quote
Recommended Posts