Vectra Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote=Gosia>>>;6612969]Ale mój jest innej "rasy" :diabloti: :eviltong: :eviltong:[/quote] ale łone wszystkie takie przytulaste :diabloti: :diabloti: u mnie kilów 33+17 :diabloti: na kolanka lubi wejść :cool1: Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Czeeeść Gosia :) Fajnie, że Brutusik polubił oponki :) SUper macie łączkę :mdleje: Zazdroszczę:roll: Quote
BeaC Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Ozzy waży przeszło ....30 :oops:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]mała Luśka 32 i włazi na kolanka........... witaj Goś.....fajny chłopak z twego Brutusa:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Apbt_sól']przed oponką rzucam z 10 . minut patytki - prawo, lewo latanko luzem chwile - pare razy skoki i pod oponke dopiero - wtedy róznym temtem bez zryww maszerujemy sobie jakiś czas- u mnie to zalezy od podłoza które czesto sie zmienia. a po oponce luzne latanko i wydłuzony spacer do domku - ja specjalistką tez nie jestem hehe zeby nie było . Powiem Ci ze fajny z niego chlopak ;)[/quote] Mysle, że dużo też zależy od psa. brutus jak tylko widzi, ze zabieram z domu szleki to całą drogę na łąkę ciągnie jak głupi, więc i taki 15 minutowy spacer możnaby było nazwać rozgrzewką... [quote name='Vectra']ale łone wszystkie takie przytulaste :diabloti: :diabloti: u mnie kilów 33+17 :diabloti: na kolanka lubi wejść :cool1:[/quote] i kto zrozumie te psy... ja mam coraz częściej wrażenie, że bulle sa najmniej psie ze wszystkich ras. Wchodzę do domu np a Brutus siedzi w kuchni przy stole na krześle i patrzy przez okienko... [quote name='madziasto4']Czeeeść Gosia :) Fajnie, że Brutusik polubił oponki :) SUper macie łączkę :mdleje: Zazdroszczę:roll:[/quote] Dziękujemy:) Tylko często oblęzona... [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]mała Luśka 32 i włazi na kolanka...........[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj Goś.....fajny chłopak z twego Brutusa:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [/quote] I przestańcie tak mi tego mojego mordulca chwalić wiecznie... Bo już mi się głupio robi:oops: Quote
Apbt_sól Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 czerwpną kokarde mu założ bo ciotki go przeurocza hehehe :P Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wyglądanie przez okno też powinni dopisać do wzorca :diabloti: Quote
Gosia>>> Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Vectra']Wyglądanie przez okno też powinni dopisać do wzorca :diabloti:[/quote] ta... zaraz obok siadania na krzesłach i spania pod kołderka... Quote
Gosia>>> Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Apbt_sól']czerwpną kokarde mu założ bo ciotki go przeurocza hehehe :P[/quote] obróżkę ma czerwoną, to może wystarczy. A przypomniało mi się. Idę ostatnio z brutusem i idzie dwóch Panów lekko imprezowych;) tak patrzą na nas z daleka, jak już się prawie mijaliśmy to przystanęli i mówi jeden do drugiego: -"Ciekawe czy ta pani gryzie" Ja się tak patrze, bo myślałam, że o mnie mówią:roll: Ale nie, wpatrzeni w psa, intensywnie cos tam myślą, zastanawiają się i wkońcu drugi mówi: -" Ty, ku**a, przecież to pies. Na to drugi: -" jak to pies? Co ty gadasz, przecież ma czerwona obrożę!" :crazyeye: No wiecie co, to już jajka nie wystarczą, żeby poświadczyc o męskości na to wychodzi:evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 to taki chyba kobiecy kolorek , wiec jak moja suk bedzie szla w czarnej to bedzie psem wtedy hehehe Dobrze ze Brutus tego nie zrozumiał:diabloti: Quote
Gosia>>> Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Apbt_sól']to taki chyba kobiecy kolorek , wiec jak moja suk bedzie szla w czarnej to bedzie psem wtedy hehehe Dobrze ze Brutus tego nie zrozumiał:diabloti:[/quote] No dobrze, dobrze, bo on chłop z krwi i kości a pańcia z niego babe robi:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Vectra']Wyglądanie przez okno też powinni dopisać do wzorca :diabloti:[/quote] [quote=Gosia>>>;6616646]ta... zaraz obok siadania na krzesłach i spania pod kołderka...[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak obowiązkowo ;) A czerwony to bardzo ładny kolorek ;)...i psiaczkom pasuje :p [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cześć Gosia :lol: Fajnie, że Brutkowi się podoba ciągnięcie oponek :multi: Ta rozgrzewka ponoć bardzo ważna, co by uniknąć kontuzji, ale to chyba przy dużym obciążeniu; nie znam się za bardzo, z Maksiem nigdy nie próbowałam wp; on za to na aport nakręcony maksymalnie :evil_lol: [quote=Gosia>>>;6616671]Idę ostatnio z brutusem i idzie dwóch Panów lekko imprezowych;) tak patrzą na nas z daleka, jak już się prawie mijaliśmy to przystanęli i mówi jeden do drugiego: -"Ciekawe czy ta pani gryzie" Ja się tak patrze, bo myślałam, że o mnie mówią:roll: Ale nie, wpatrzeni w psa, intensywnie cos tam myślą, zastanawiają się i wkońcu drugi mówi: -" Ty, ku**a, przecież to pies. Na to drugi: -" jak to pies? Co ty gadasz, przecież ma czerwona obrożę!"[/quote] :grin: Dobre ;) Ja ostatnio usłyszałam, że Maksiu to "przerośnięta wiewióra" :-o Skąd ludziom takie komenty przychodzą do głowy :stupid: :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [COLOR=DarkRed][B]ty sie Gosia nie dziw, że my tak Brutuskiem zachwycone.:loveu::loveu:.............w końcu my prawie wszystkie mamy jakiegoś "morderczego krwiopijcę" w domu:cool3: i se tak kadzimy nawzajem......................bo na ulicy to żadko kto tak powie.............:cool1: jak mi ostatnio pan powiedział (obcy[IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/aliens/yyicon52.gif[/IMG]), ze ładnego mam pieska to pól godziny stałam:diabloti: i z nim rozmawiałam ..............bo to druga osoba...na ulicy, która mi tak powiedziałą:shake:.................. zawsze brzydkie pyski...........świniaki itp............:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak obowiązkowo ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]A czerwony to bardzo ładny kolorek ;)...i psiaczkom pasuje :p[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Szczerze mówiąc, to ta obroża to prezent... a darowanemu koniowi... Mimo wszystko wgmnie Brutus słodka w niej wygląda:lol: [quote name='paula_z']Cześć Gosia :lol: Fajnie, że Brutkowi się podoba ciągnięcie oponek :multi: Ta rozgrzewka ponoć bardzo ważna, co by uniknąć kontuzji, ale to chyba przy dużym obciążeniu; nie znam się za bardzo, z Maksiem nigdy nie próbowałam wp; on za to na aport nakręcony maksymalnie :evil_lol: [B]Brutus na aport wogóle... tzn. biegnie ale nie oddaje:evil_lol:[/B] :grin: Dobre ;) Ja ostatnio usłyszałam, że Maksiu to "przerośnięta wiewióra" :-o Skąd ludziom takie komenty przychodzą do głowy :stupid: :evil_lol:[/quote] Ludzie są baaaardzo dziwni. Ja ostatnio usłyszałam "O! Patrz! Biały bokser!" :roll: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]ty sie Gosia nie dziw, że my tak Brutuskiem zachwycone.:loveu::loveu:.............w końcu my prawie wszystkie mamy jakiegoś "morderczego krwiopijcę" w domu:cool3:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]i se tak kadzimy nawzajem......................bo na ulicy to żadko kto tak powie.............:cool1:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]jak mi ostatnio pan powiedział (obcy[IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/aliens/yyicon52.gif[/IMG]), ze ładnego mam pieska to pól godziny stałam:diabloti: i z nim rozmawiałam[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]..............bo to druga osoba...na ulicy, która mi tak powiedziałą:shake:.................. zawsze brzydkie pyski...........świniaki itp............:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] Ja kiedyś wychodziłam z windy i stała taka wieeelka baba. Patrzy się z obrzydzeniem na Brutusa i mówi " Boże jakie bydle". Na to ja się zatrzymałam, odwróciłam w jej stronę i mówię "Sama jesteś bydle". Bedzie mi tu psa obrażała...:razz: Quote
mia_mia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 slodki jest.. a nie boisz sie ze Cie w nocy zagryzie? :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='mia_mia']slodki jest.. a nie boisz sie ze Cie w nocy zagryzie? :evil_lol:[/quote] Strasznie się boję...:eek2: P.S. nie wiedziałam, że Wy też na dogo... Quote
Gosia>>> Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Apbt_sól']co z chamstem inaczej nie mozna ;)[/quote] nie można, bo i tak nie przetłumaczysz... Quote
Vectra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote=Gosia>>>;6625190]nie można, bo i tak nie przetłumaczysz...[/quote] otóż to - niestety :cool1: najlepiej tak palnąć by delikwentowi w kapcie poszło :cool3: i nie wiedział co odpowiedzieć :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 jeśli to pies morderca to błagam niech mnie zagryzie :) jest śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote=Gosia>>>;6624389][B]Brutus na aport wogóle... tzn. biegnie ale nie oddaje:evil_lol:[/B][/quote] Nam trochę czasu zajęło nauczenie Maksia oddawania :roll: Po 2 latach się udało :diabloti: Do tej pory lubi się podroczyć i chce, żeby go ganiać i zabierać :lol: Ale na "zostaw" oddaje, a czasem sam z siebie :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [COLOR=DarkRed][B]witaj gosiu!!! paula ja do ciebie na przeszkolenie przyjadę..Luśka też nie oddaje.woli zeby ją poganiać [/B][/COLOR] Quote
Paula Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] paula ja do ciebie na przeszkolenie przyjadę..Luśka też nie oddaje.woli zeby ją poganiać[/B][/COLOR][/quote] :D Ja robiłam tak, jak już umiał komendę "stój", to łapałam go za karczycho i wyjmowałam mu piłeczkę z pyska :evil_lol: mówiąc przy tym "zostaw" :razz: W pewnym momencie zaczął oddawać :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no komentarze motłochu na temat naszych psów powalają z nóg to fakt...ja też najczęściej odpalam działkę :oops:chociaż podobno w moim wieku i przy moim zawodzie nie uchodzi ale ze ja generalnie mam wszystko w doopie więc się nie przejmuję :diabloti:.... Witanko Gosiu i Brutusku :multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts