Energy Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Mysza2']do czasu :diabloti::diabloti:[/QUOTE] NIech sobie ma jak najdłużej:eviltong: Na pewno też cudne:evil_lol: Mały dlaczego nikt Cię nie szuka, taki jesteś fajny... Quote
Pyrdka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 I ja serowy chłopaczku odwiedzam Cię z rana. Ciekawe jak sobie radzisz? Quote
Pyrdka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Bardzo leży mi na sercu los Oscypka. Miałam na dt jego kopię Miskę [url]http://www.dogomania.pl/threads/206231-Misia-PUDEL-MINI-ju%C5%BC-w-NOWYM-DOMU-%29[/url] Quote
Energy Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Pyrdka']Bardzo leży mi na sercu los Oscypka. Miałam na dt jego kopię Miskę [url]http://www.dogomania.pl/threads/206231-Misia-PUDEL-MINI-ju%C5%BC-w-NOWYM-DOMU-%29[/url][/QUOTE] No wiedziałam, pamiętałam, że podobny pudliszon:lol: Quote
basia34 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Cioteczki Oscypek to zuch chlopak ,dzisiaj pojdzie na spacer z dziecmi. Quote
giselle4 Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 2 telefony jeden z Bielska...ale na razie nic:( Quote
Pyrdka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Takie cudo szybko znajdzie dom. Tez będę go podsyłać. Quote
Mysza2 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='giselle4']2 telefony jeden z Bielska...ale na razie nic:([/QUOTE] nic to Grażko, takie cudo znajdzie chętnych. Nie tak jak nasze różne dziadki kundelki i ślepaczki:( Oby tylko nie na prezent dla dzieciątka pod choinkę Quote
Energy Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Mysza2'] Oby tylko nie na prezent dla dzieciątka pod choinkę[/QUOTE] Oj zapomniałam, że to zły okres:shake:oby nie... Quote
basia34 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Oscypku na pierwsza .ja tez mialam dzisiaj telefon o malucha .Panstwo sa z pod Wroclawia i maja przyjechac Jego zobaczyc w tygodniu. Quote
Energy Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='basia34']Oscypku na pierwsza .ja tez mialam dzisiaj telefon o malucha .Panstwo sa z pod Wroclawia i maja przyjechac Jego zobaczyc w tygodniu.[/QUOTE] Prześwietl ich mocno proszę:oops: Quote
marmosia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='basia34']Oscypku na pierwsza .ja tez mialam dzisiaj telefon o malucha .Panstwo sa z pod Wroclawia i maja przyjechac Jego zobaczyc w tygodniu.[/QUOTE] Spod Wrocławia i ja jestem. Może będę mogła jakoś pomóc? Quote
giselle4 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='basia34']Oscypku na pierwsza .ja tez mialam dzisiaj telefon o malucha .Panstwo sa z pod Wroclawia i maja przyjechac Jego zobaczyc w tygodniu.[/QUOTE] Basiu, ta kobieta tak mnie zdenerwowala ze nie odbieralam juz pozniej od niej telefonow Pojechala do Wroclawia do schroniska po Oscypka a nie zatelefonowala do nas gdzie On sie znajduje i pyskowala do mnie ze ogloszenia sa sa złe bo wyszly we Wroclawiu i Ona byla pewna ze on tam jest i straciala pieniadze....zapytalam czy mam jej zwrocic ? powiedziala ze zatelefonuje do schronu i tak sobie jego wezmie bez mojej pomocy.... co mialam jej powedziec zegnam :( Quote
giselle4 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Mam nadzieje ze ludzie sa ok...tylko sytuacja ich przerosla Quote
Anula Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 A to nie jest Pani z okolic Żmigrodu bo szuka małego pieska intensywnie. Quote
Energy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 No to ja bym go już im nie dała:shake: Ale jest chyba na karantannie jeszcze? A jak psiak będzie potrzebował jakichś "nakładów finansowych" to wyląduje na bruku, bo pieniędzy szkoda??? Nie dziwię się Giselle, ż Cię zdenerwowała:( Quote
giselle4 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='Energy']No to ja bym go już im nie dała:shake: Ale jest chyba na karantannie jeszcze? A jak psiak będzie potrzebował jakichś "nakładów finansowych" to wyląduje na bruku, bo pieniędzy szkoda??? Nie dziwię się Giselle, ż Cię zdenerwowała:([/QUOTE] wszystko by bylo ok i bym przeprosila bo najwazniejsze jest dobro psa... ale Pani twierdzi ze podalam jej adres do schronu we Wroclawiu jest maly problem bo ja tego adresu nie znam:( ale kobieta twierdzila ze to ja i to moja wina Zawsze takie sytuacje doparowadzaja mnei do łez wiec nie chcialam polemizowac bo jestem beksa a nie bedę szlochac do sluchawki. Quote
giselle4 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Jezeli ta pani jest z oklic Zmigrodu to zawsze moze nam pomoc Edi 100 Quote
Energy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Giselle dobro psiaka najważniejsze, zgadzam się w 100%:lol:a taka osoba nie zapewni dobrego domu wg mnie. On potrzebuje spokoju, cierpliwości a nie złości i awantur;) Quote
giselle4 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Energy napisał(a):Giselle dobro psiaka najważniejsze, zgadzam się w 100%:lol:a taka osoba nie zapewni dobrego domu wg mnie. On potrzebuje spokoju, cierpliwości a nie złości i awantur;) ooo masz racje On potrzebuje spokoju i milosci i jezeli bedzie to dobry dom to dostana ale Basia zadecyduje czy tak czy nie Quote
giselle4 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Czasem mnie to wszystko przerasta i glupio mi ze sie uniose i glupio przepraszac ze ktos zle zrozumial ogloszenie ale jakos mi zal i męczy mnie. Quote
Energy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 A jak zrobicie ogłoszenia na całą Polskę to taki Oscypeczek powinien być w każdym schronie? No proszę Cię, za co masz ją przepraszać???;) Maluchu super domu bez nerwów ci życzę:lol: Quote
Recommended Posts