Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niespełna 7 miesięczna sunieczka wesoła, kontaktowa, przyjacielska, dogaduje się z innymi psami. Jest wspaniałym psim dzieckiem, pełną radości suńką która czeka na wspaniały dom.

Psot123 bardzo Ci dziękuję:loveu:

Telefon kontaktowy:
501-167-282

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suńka ma w schronisku imię Umbra i chyba nie będziemy zmieniać żeby się nie myliło;)
Ale oczywiście Łosia to cudne imię :evil_lol:

Powiedziałabym jak córeczka, ale Dropek bezjajeczny :cool3: więc nie może być;)

Posted

Śliczna jest,no -cudeńko!:) Kibicuję malutkiej z całego serca!Gdyby nie moje trzy sucze dominantki (ta z avatarka- szczególnie),już bym po Niunię jechała....Że też-cholera-zawsze jest jakieś "gdyby"!:shake::angryy:

Posted

[quote name='Ati']wyzelka dominantka-hm , a co ona takiego wywija
ja tam mam 7 wylow 2 samce 5 suk i fikania nie ma

Uparta jest jak muł i wychowana przez ON-kę,z którą teraz walczy o przejęcie władzy i myśli,że się jej uda :cool3:...Ma 8 lat (ON-ka-ok.11-tu)i jest absolutnie niereformowalna-za grosz charakteru wyżła! :shake:Ludzi (obcych) też nie lubi!Taki dziwak i kawał cholery!:evil_lol:

[SIZE="1"]Ale i tak strasznie ją (je) kocham...Moje 120 kg psiny-w łóżku i w sercu!:loveu:

Posted

[quote name='Ati']wasz region to zaglebie pseudo wyzlow w Polsce[/QUOTE]

Nasz region to chyba jeden z gorszych jeśli chodzi o podejście do zwierząt w ogóle:shake:przynajmniej tak mi się wydaje.

No przy wyżłach to jeszcze jest wytłumaczalne, duże są;) ale czego ja chodzę jak w zegarku przy trzech pudliszonach, mini do tego:evil_lol: chyba są rozpuszczone:cool3:

Posted

[quote name='psot123']meluduję się na wątku, dzisiaj porobię ogłoszenia dziękuję Magda za informacje i trzymam kciuki za małą[/QUOTE]

Witaj, to ja bardzo dziękuję:lol: