Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ szybko to minęło :crazyeye:
Życzymy Wam jak najwięcej takich rocznic :loveu:

Może by więc takie roczne podsumowanie z Waszego wspólnego życia? Ze zdjęciami? :razz:

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/love%287%29.gif[/IMG][COLOR=#008080]Wszelkiego najpiekniejszego dla Was kochani:iloveyou::iloveyou::modla::bye:zdjecia cudowne:loveu::multi::multi:szczescia i zdrowenka wszelkiego[/COLOR]

Posted

bardzo chętnie wstawiłabym zdjęcia, ale niestety nie mam do tego cierpliwości. Jeżeli jest taka możliwość to chętnie przesłałabym je komuś mailem, a ktoś byłby na tyle uprzejmy żeby je tu wstawić :
Co do podsumowania to przedstawia się następująco:

w połowie skonsumowana kanapa
skonsumowane kilkanaście par majtek, staników, skarpetek, ścierek kuchennych, zmywaków, gąbek, szamponów, żeli pod prysznic, ręczników papierowych itp :)
zmasakrowana tegoroczna choinka
skonsumowane 2 komplety pościeli oraz kołdra
napoczęta komoda (świeżo zakupiona)
mnóstwo radości ze wspólnego przebywania i zabawy
koty poruszające się w zasadzie wyłącznie po meblach
wielka miłość pomiędzy Bardzisławem a moim tatą
wybuchy kosmicznego entuzjazmu podczas wizyt mojej siostry
ukończony I tyski dogtrekking
nowi najlepsi kumple Barda
utrata jajek :)
pierwsze próby pociągowe Barda (zaprzęgliśmy go do sanek i niestety skończyło się złamaną ręką mojej siostry bo gapa nie zdążyła zahamować :)
wspólna szaleńcza jazda na rowerze i pobijanie prędkości światła
konieczność zasięgnięcia porady kogoś mądrzejszego, bo niestety mam wrażenie że wcześniejszy strach Barda przed mężczyznami i obcymi zaczyna powoli przechodzić w agresję co mnie bardzo niepokoi
to chyba tyle co przychodzi mi do głowy na dzień dzisiejszy

Ogólnie jeszcze bardzo dużo pracy przed nami, ale nie tracę nadziei (ponoć matka głupich :) ) że jakoś damy radę wypracować pewne kompromisy i trochę większe posłuszeństwo :)

• 1 year later...