Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum'][SIZE=4][COLOR=red]Szukamy osoby z Rudy Śląskiej do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej :)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Czyżby domek się szykował dla Tinusi kochanej?

Posted

No proszę Tinka jeszcze nie gotowa a już domki stukają po nią. Wcale się nie dziwię. Tak cudownie prosi o miłość, przytulając się lub kładąc dwie łapki na kolana. Przy tym jest bardzo delikatna. Dzisiaj znów poszliśmy na długi spacer i Tinka biegała luzem. Bardzo się pilnowała odbiegała tylko na odległość wzroku. Przybiega też grzecznie gdy się ją woła. Ładnie załatwia się na spacerach. W domku nie nabrudzi, no chyba że czasami popuści siu z emocji gdy się mocno cieszy lub gdy się ją gani. Pracujemy nad tym.

Posted

i kolejne dwa domki zainteresowały się Tinką - aczkolwiek póki co to były tylko zapytania na maila, więc czekamy dalej jak się sprawy będą rozwijać.

Posted

Niestety dom w Rudzie nie wypalił. Pani zrobiła test na wprowadzenie obcego psiaka do stada i okazało się ,że jej suka nie zdała egzaminu. Domek zapowiadał się super. Szkoda. Przy okazji bardzo serdecznie pozdrawiam Bożenkę.Znajdziemy Tince super dom. Nic sie nie martw.

Posted

Przed chwilką dzwonił kolejny zainteresowany domek - tym razem z Wolsztyna. Tylko że Pan by chciał już jutro Tinkę w razie co adoptować, a bez sterylki Tiny nie wydamy.
Pan miał porozmawiać z żoną - zobaczymy czy się jeszcze odezwie.

Posted

Jutro Tinka ma zabieg sterylizacji Trzymajcie kciuki. Ja już mam żołądek w gardle.
A to najnowsze zdjęcia. Tinka zawsze przymyka swoje śliczne oczęta jak błyska lampa, szkoda bo z otwartymi jest jeszcze ładniejsza.

Posted

Znalazłam zdjęcie gdzie Tinka ślicznie wygląda i widać jej wierne oczka. A Charlie dzisiaj był u szczepień, za miesiąc następne a potem ciachamy jego jajeczka.

Posted

Tinka ze Stonią się ślicznie prezentuje :)

Piękna i kochana mała niuńka :)

Jutro będę trzymać mocno kciuki, by się nie okazało że mała jest w ciąży, by była zdrowa.

Posted

Wcale się nie dziwię, jak można nie kochać taką słodką istotkę.
Nasza Tinka już po zabiegu, w samą porę bo okazało się, że cieczka stała za progiem! Na szczęście wszystko poszło ładnie i psinka teraz dochodzi do siebie po narkozie. Owinięta w dwa koce z termoforem w środku a nadal chłodna.

Posted

Mała się wygrzała i zaczyna się ruszać, co chwilę popiskuje. Ona jest taka delikatna. No i zjadła weflon! Musiałam jej resztki usunąć. W czwartek następny antybiotyk będzie musiała dostać w dupsko.

Posted

wczoraj znów miałam dwa telefony o Tinkę, ale nic konkretnego i już się nie odezwali.

Tinko - możliwe że dzisiaj się w lecznicy zobaczymy :) :multi: