Penny Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Akrum, świetny tekst. Tinusia znajdzie swój dom, myślę, że jeszcze w tym roku :) Quote
Akrum Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [SIZE=4][COLOR=red]Szukamy osoby z Rudy Śląskiej do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej :)[/COLOR][/SIZE] Quote
Pyrdka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Cioteczki znacie kogoś z Rudy Śląskiej? Prosimy bardzo. Quote
Akrum Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Rozesłałam już info i zapytania do osób najbliżej Rudy Śląskiej, bo typowo z Rudy nie znam żadnej cioteczki. Quote
Penny Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Akrum'][SIZE=4][COLOR=red]Szukamy osoby z Rudy Śląskiej do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej :)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Czyżby domek się szykował dla Tinusi kochanej? Quote
Akrum Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 jeśli się okaże fajnym domkiem, to tak :) ale trzeba dokładnie prześwietlić, bo to kawał drogi jest, a tam już są dwie sunie. Quote
Emma53 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 No proszę Tinka jeszcze nie gotowa a już domki stukają po nią. Wcale się nie dziwię. Tak cudownie prosi o miłość, przytulając się lub kładąc dwie łapki na kolana. Przy tym jest bardzo delikatna. Dzisiaj znów poszliśmy na długi spacer i Tinka biegała luzem. Bardzo się pilnowała odbiegała tylko na odległość wzroku. Przybiega też grzecznie gdy się ją woła. Ładnie załatwia się na spacerach. W domku nie nabrudzi, no chyba że czasami popuści siu z emocji gdy się mocno cieszy lub gdy się ją gani. Pracujemy nad tym. Quote
Pyrdka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Domek przez telefon zapowiada się bardzo dobrze.:lol: Trzymajcie kciuki, aby jakaś cioteczka, była chętna przeprowadzić wizytę. Quote
Akrum Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 i kolejne dwa domki zainteresowały się Tinką - aczkolwiek póki co to były tylko zapytania na maila, więc czekamy dalej jak się sprawy będą rozwijać. Quote
Emma53 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 To dobrze bo muszę się jej szybko pozbyć, w innym razie zostanie na stałe. Jest cudowna !!!!!! Quote
Pyrdka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Niestety dom w Rudzie nie wypalił. Pani zrobiła test na wprowadzenie obcego psiaka do stada i okazało się ,że jej suka nie zdała egzaminu. Domek zapowiadał się super. Szkoda. Przy okazji bardzo serdecznie pozdrawiam Bożenkę.Znajdziemy Tince super dom. Nic sie nie martw. Quote
Akrum Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Przed chwilką dzwonił kolejny zainteresowany domek - tym razem z Wolsztyna. Tylko że Pan by chciał już jutro Tinkę w razie co adoptować, a bez sterylki Tiny nie wydamy. Pan miał porozmawiać z żoną - zobaczymy czy się jeszcze odezwie. Quote
Emma53 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Tinka musi dostać najlepszy domek bo na niego zasługuje. Bardzo lubi się tulić,przesiedziała by na kolanach cały dzień. Quote
Emma53 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jutro Tinka ma zabieg sterylizacji Trzymajcie kciuki. Ja już mam żołądek w gardle. A to najnowsze zdjęcia. Tinka zawsze przymyka swoje śliczne oczęta jak błyska lampa, szkoda bo z otwartymi jest jeszcze ładniejsza. Quote
Emma53 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tinka już zadomowiona, ślicznie bawi się z koleżanką białą jamniczką. Wpadki dotyczące siu coraz rzadsze. Zaczyna ładnie robić siu na spacerkach. Quote
Pyrdka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Śliczności nasze kochane. Czarlie jaki wielki się zrobił. Czym ty go karmisz? Trzymam kciuki. Quote
Emma53 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Znalazłam zdjęcie gdzie Tinka ślicznie wygląda i widać jej wierne oczka. A Charlie dzisiaj był u szczepień, za miesiąc następne a potem ciachamy jego jajeczka. Quote
Akrum Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Tinka ze Stonią się ślicznie prezentuje :) Piękna i kochana mała niuńka :) Jutro będę trzymać mocno kciuki, by się nie okazało że mała jest w ciąży, by była zdrowa. Quote
Pyrdka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Szukamy osoby z Rudy Sląskiej i Bełchatowa (Łódzkie) do przeprowadzenia wizyty. Dom z Rudy się nie poddaje i już kocha Tinkę. Quote
Emma53 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Wcale się nie dziwię, jak można nie kochać taką słodką istotkę. Nasza Tinka już po zabiegu, w samą porę bo okazało się, że cieczka stała za progiem! Na szczęście wszystko poszło ładnie i psinka teraz dochodzi do siebie po narkozie. Owinięta w dwa koce z termoforem w środku a nadal chłodna. Quote
Pyrdka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jejciu. To już? Ja myślałam, że po południu i właśnie chciałam do Ciebie dzwonić. Pod tak dobra opieka w try miga dojdzie do siebie. Całusy dla małej. Quote
Emma53 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Mała się wygrzała i zaczyna się ruszać, co chwilę popiskuje. Ona jest taka delikatna. No i zjadła weflon! Musiałam jej resztki usunąć. W czwartek następny antybiotyk będzie musiała dostać w dupsko. Quote
Pyrdka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Biena Tinka.Od jutra bedzie juz lepiej. W razie bólu podaj pół tablekli pyralginy. Trzymajcie sie cieplutko dziewczynki. Quote
Akrum Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 wczoraj znów miałam dwa telefony o Tinkę, ale nic konkretnego i już się nie odezwali. Tinko - możliwe że dzisiaj się w lecznicy zobaczymy :) :multi: Quote
Recommended Posts