Ty$ka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 To się cieszę, że sprawa tak się ma :D Jasne, że tak - zdrowie jest najważniejsze! ;) Quote
taxelina Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Ty$ka']To się cieszę, że sprawa tak się ma :D Jasne, że tak - zdrowie jest najważniejsze! ;)[/QUOTE] Haha ja tez ale musze z nia popracowac nad coraz dluzszym skupianiem sie bez nagrody i tak i tak :diabloti: Tylko w glupim momencie to sie stalo... No ale coz do 8 wrzesnia mamy jeszcze troche czasu - ten weekend bedzie jak bedzie wystartujemy to dobrze nie wystartujemy to tez mniej dobrze ;) Quote
Paulina_mickey Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Kurcze te pierwsze zdjęcia Milki są straszne :( A ta zmiana u Ciebie niesamowita! Quote
taxelina Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Paulina_mickey']Kurcze te pierwsze zdjęcia Milki są straszne :( A ta zmiana u Ciebie niesamowita![/QUOTE] Albo sobie psa podmienilam :razz: [quote name='Sonka95']Zdrówka życzymy ;)[/QUOTE] Dziekujemy! Wyslalam dzis meza w drodze do domu po opaske na kolano i lepiej sie chodzi :loveu: Ale musze oszczedzac noge wiec zaraz go wysle na spacer z psami :diabloti: Quote
Vilena Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Jaka Mileczka była wystraszona, o matko! Pamiętam te zdjęcia, było wiadome, że u takiej Pańci sunia się rozkręci no i proszę :multi: Teraz wygląda na mega szczęśliwą! :loveu: Oszczędzaj kolano Ciocia! Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='jamnicze']Cześć, głaskanka dla panienek :)[/QUOTE] Czesc :) [quote name='Vilena']Jaka Mileczka była wystraszona, o matko! Pamiętam te zdjęcia, było wiadome, że u takiej Pańci sunia się rozkręci no i proszę :multi: Teraz wygląda na mega szczęśliwą! :loveu: Oszczędzaj kolano Ciocia![/QUOTE] Z wystraszonego do tak otwartego i pozytywnie nastawionego psiaka :loveu: Staram sie ale ktos musi z psami wychodzic jak Tz w pracy ... Quote
rashelek Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Z kolanami to jest ciężka sprawa, znam ten ból. Jak się przeciąży staw to potem kilka dni z głowy, bo się nie można ruszyć :shake: Staraj się oszczędzać i kuruj, żebyś 8 mogła na zawody jechać! :D Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='rashelek']Z kolanami to jest ciężka sprawa, znam ten ból. Jak się przeciąży staw to potem kilka dni z głowy, bo się nie można ruszyć :shake: Staraj się oszczędzać i kuruj, żebyś 8 mogła na zawody jechać! :D[/QUOTE] No staram sie kurowac, dzis jest troche lepiej (pewnie zasluga masci i przeciwbolowych) ale na wszelki wypadek ide do lekarza zeby spojrzal na to fachowym okiem. Lepiej mi sie tez chodzilo z opaska na kolano Quote
Błyskotka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Zdrówka bo jednak ono jest najważniejsze ! Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Błyskotka']Zdrówka bo jednak ono jest najważniejsze ![/QUOTE] Wg lekarki bede zyc :diabloti: Na razie do poniedzialku mam byc w domu i zyc na spokojnie a jesli nie bedzie poprawy to znow sie do nich zglosic. Tak wiec sobotnie i niedzielne zawody odpadaja - pieniadze przepadna ale suma za papierek od lekarza ze nie moge wystawpic byla podobna do tej co ja zaplacilam za starty + zaplacilam za sama wizyte tak wiec sie zdecydowanie nie oplacalo ;) Kurujemy sie na zawody 8 wrzesnia :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 I do lekarza koniecznie ;) A psy (jak nie ma innej możliwości) można zmęczyć też w domu ;) Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Ty$ka']I do lekarza koniecznie ;) A psy (jak nie ma innej możliwości) można zmęczyć też w domu ;)[/QUOTE] akurat nad Twoim postem pisalam ze wg lekarki bede zyc. obie sa na tyle ze jak cos robimy to fajnie jak nie to poprostu odpoczywaja - jak dobrze ze nie mam borderka :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 O, widzisz... pisałyśmy równocześnie, stąd to przeoczenie :) To się cieszę. Mój też taki jest, acz po kilku dniach leniuchowania robi się nieznośny ;) Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Ty$ka']O, widzisz... pisałyśmy równocześnie, stąd to przeoczenie :) To się cieszę. Mój też taki jest, acz po kilku dniach leniuchowania robi się nieznośny ;)[/QUOTE] Jedynie szkoda mi zawodow bo nawet jesli nie byly az takie wazne dla naszej kariery to jednak zawsze nowe doswiadczenie. ale teraz sie kuruje do 8 wrzesnia. Ja mam w domu takie zabawki edukacyjne w razie co, tam musza poprzekrecac podniesc itd zeby wyciagnac smaka albo mozna siedziec na kanapie z noga w gorze i wymyslac jakies nowe sztuczki i klikac za nie :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Nie żałuj zawodów, naprawdę zdrowie ważniejsze! :D NO właśnie... wbrew pozorom można psa zamęczać w domu. Ja nieraz to robię, gdy jestem chora ;ppp Quote
Nutusia Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Tylko mi tam odpoczywać sumiennie proszę! ;) :) Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Ty$ka']Nie żałuj zawodów, naprawdę zdrowie ważniejsze! :D NO właśnie... wbrew pozorom można psa zamęczać w domu. Ja nieraz to robię, gdy jestem chora ;ppp[/QUOTE] Troche zaluje :diabloti: Cale szczescie albo wyslac na marator je z Tz :diabloti: [quote name='Nutusia']Tylko mi tam odpoczywać sumiennie proszę! ;) :)[/QUOTE] Pospalam sobie dopiero co :loveu: tak to jest jak moj organizm jest przestawiony na prace na noc - czyli w dzien musze pospac - a ja juz nocek nie pracuje... wczoraj mialam ale nie moglam i mam w piatek ale raczej tez nie bede mogla. ale to tylko extra normalnie to w dzien i na wieczory i weekendy pracuje [B]Mam ochote upiec ciasto jablkowe dzis :loveu: Tylko musze isc kupic jablka do sklepu.[/B] Quote
Kasi i Lena Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Kuruj się i nie żałuj zawodów. Będą kolejne a noga ważniejsza. Jak już upieczesz ciasto to możesz mi wysłać. mniam :loveu: Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Kuruj się i nie żałuj zawodów. Będą kolejne a noga ważniejsza. Jak już upieczesz ciasto to możesz mi wysłać. mniam :loveu:[/QUOTE] Jasne szybko kurierem? :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Oj kolana to nic przyjemnego, sama z jednym miałam problem już jakiś czas temu. Ale zdrówka życzę, oby jak najszybciej wszystko było OK :) Quote
Kasi i Lena Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='deer_1987']Jasne szybko kurierem? :loveu:[/QUOTE] Może być kurier , możesz je nawet teleportować jak potrafisz bo ja chce ciasto a jestem za leniwa żeby upiec ;) Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Może być kurier , możesz je nawet teleportować jak potrafisz bo ja chce ciasto a jestem za leniwa żeby upiec ;)[/QUOTE] Mnie cos dzis naszlo, mielismy jechac na wybieg dla psow ale od tego chodzenia na rtg pare ulic i spowrotem to troche kolano mnie boli a jak ja usiade na wybiegu to psy same nie beda biegac. to zrobilam zupe :loveu: drugie danie zaraz :loveu: a potem do sklepu po jablka :loveu: [quote name='Paulina_mickey']Oj kolana to nic przyjemnego, sama z jednym miałam problem już jakiś czas temu. Ale zdrówka życzę, oby jak najszybciej wszystko było OK :)[/QUOTE] Dziekuje :loveu: Quote
Recommended Posts