Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam przyjemność osobiście poznać tego pociesznego Tobi-Gacka.Przesympatyczny i naprawdę bardzo grzeczny piesek.Toleruje wszystko i wszystkich - kocha cały świat.Nie wiem czy ktoś już wspominał (bo może przeoczyłam czytając posty)o tym że Tobiś jest kastratem.Renata dopieropo czasie to zauważyła i sprawdziła.
Ja również wierzę że Tobi znajdzie w końcu ten swó jedyny dom z kochającymi go ludżmi i trzymam mocno za to kciuki.A od czasu do czasu mam tą niewątpliwą przyjemność osobiście wygłaskać go po tym pokiereszowanym łebku. Tobi! Hoopaj po domek!! Niech Ci się poszczęści!!

Posted

Z jajeczkami czy też bez , Tobi jest cały czas do wzięcia.Sympatycy rottweilerów i jamników -zgłoście się!!Dwie rasy w jednym ciałku .A charakter -aniołka.Po prosty miodzio!! A że ma szramy?? Za to trzeba go kochać jeszcze mocniej i mocniej!! Tobisiu ,hoopaj na górkę:lol:

Posted

No i co?? Ciotka była ,wygłaskała,przytuliła :lol: A tu na Tobisiowym wątku cisza.....nikt nawet nie zajrzy:razz: żeby cudaczka podbić do góry....A on tak pięknie o to prosi - naocznie widziałam....Tobi windujemy się w górę!!

Posted

Tobi biedaku !! Taka cisza u Ciebie !! Czy nikt już nie pamięta o tym zwyczajnym ,przesympatycznym ,pociesznym psiaku ? Tobisiu ,do góry ,po domek!!Może wreszcie ktoś zwróci na Ciebie uwagę i pokocha :lol: