florida_blue Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 kto robi ładne bannerki na dogo ?? Quote
florida_blue Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Tobisiu - wskakuj na góre.... Quote
florida_blue Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Tobiczek do góry - moze ktoś szuka takiego spokojnego psiaka Quote
florida_blue Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 ojejuniu............................... :modla::modla::modla:DZIĘKUJEMY !!!! jakie sliczne :) po co aż tyle - nie wiem który wybrać :diabloti: Quote
Viz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 no widzę, że Tobiś wreszcie ma bannerek. Piekny! :loveu: Quote
burbono Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Miałam przyjemność osobiście poznać tego pociesznego Tobi-Gacka.Przesympatyczny i naprawdę bardzo grzeczny piesek.Toleruje wszystko i wszystkich - kocha cały świat.Nie wiem czy ktoś już wspominał (bo może przeoczyłam czytając posty)o tym że Tobiś jest kastratem.Renata dopieropo czasie to zauważyła i sprawdziła. Ja również wierzę że Tobi znajdzie w końcu ten swó jedyny dom z kochającymi go ludżmi i trzymam mocno za to kciuki.A od czasu do czasu mam tą niewątpliwą przyjemność osobiście wygłaskać go po tym pokiereszowanym łebku. Tobi! Hoopaj po domek!! Niech Ci się poszczęści!! Quote
Asia_M Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Piękny psiak! Na pewno znajdzie dom! Trzymam kciuki! Quote
florida_blue Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ja zauważyłam ze nie ma jajeczek robiąc zdjecia :D:D:D:D nie wiem czy kastrat czy wnęter - fakt faktem - jajeczek brak ;) Quote
burbono Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Z jajeczkami czy też bez , Tobi jest cały czas do wzięcia.Sympatycy rottweilerów i jamników -zgłoście się!!Dwie rasy w jednym ciałku .A charakter -aniołka.Po prosty miodzio!! A że ma szramy?? Za to trzeba go kochać jeszcze mocniej i mocniej!! Tobisiu ,hoopaj na górkę:lol: Quote
burbono Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tobi ,nikt do Ciebie nie zagląda ale nie martw się ,jutro ciotka osobiście Cię pocieszy.... Quote
burbono Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No i co?? Ciotka była ,wygłaskała,przytuliła :lol: A tu na Tobisiowym wątku cisza.....nikt nawet nie zajrzy:razz: żeby cudaczka podbić do góry....A on tak pięknie o to prosi - naocznie widziałam....Tobi windujemy się w górę!! Quote
jotpeg Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [SIZE="3"]Tobi, przypomnij sie! Domu trza... [SIZE="1"]ostatnio w ogole nie mozna bylo wejsc na dgm, ale moze cos sie wreszcie poprawilo... Quote
jotpeg Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Tobiś - piesek idealny, grzeczny, domowy, lubi towarzystwo... gdzie ten dom??? Quote
burbono Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Tobi biedaku !! Taka cisza u Ciebie !! Czy nikt już nie pamięta o tym zwyczajnym ,przesympatycznym ,pociesznym psiaku ? Tobisiu ,do góry ,po domek!!Może wreszcie ktoś zwróci na Ciebie uwagę i pokocha :lol: Quote
burbono Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 A my sobie z uporem maniaka podbijamy Tobisia ..... Quote
Recommended Posts