florida_blue Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [SIZE=4]Ma 7 lat i żyje po raz drugi.... Po raz pierwszy żył pewnie na łańcuchu przy budzie - do czasu aż... może był już za stary????? ...został znaleziony w rowie w stanie agonalnym, miał niewielke szanse na przeżycie. Prawdopodobnie były właściciel postanowił go zabić... Tobi miał roztrzaskaną głowę. [SIZE=4]Jest po skomplikowanej operacji - pozostała mu blizna, ale miejmy nadzieję, ze wkrótce zarosnie sierścią. [SIZE=4]Piesek obecnie mieszka w blokach i nie sprawia opiekunce żadnych problemów.Mimo, że nie miał łatwego życia (ma blizny na uszku) jest bardzo sympatycznym psiakiem. Ładnie chodzi na smyczy, nie brudzi w domu. Piesek dobrze dogaduje się z innymi psami, nie jest agresywny. Toleruje też koty :) [SIZE=4]Tobi jest zaszczepiony, odpchlony i odrobaczony. Kontakt do opiekunki: Renata -[SIZE=4]692 00 77 77 proszę foteczki świeżutkie podmieniam to spojrzenie skupione, pełne miłości.... nie do pani tylko do chrupka :D ZAJĄCZEK :D:D:D Quote
florida_blue Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 http://www.allegro.pl/item155314957__tobi_piesek_ktory_zyje_po_raz_drugi_.html juz na allegro Tobik mieszka u koleżanki... tymczasowo... przygarneła go na leczenie... mieszka w mini mieszkanku, są jeszcze inne psiaki i koty... Tobik toleruje koty Quote
florida_blue Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Tobisiu, nie spadaj .... R tylko łysawe miejsce- juz powoli zarasta sierscią ... Quote
florida_blue Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 o i BasiaD sie odezwała :) dziekujemy za znalezienie Tobisia :) Co prawda ostatnio sie dowiedziałam, ze Renata go nazywa Gacek, ale dla mnie zostanie Tobim :) Quote
chatita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kuna co za czlowiek :angryy: szlak mnie trafia ze tacy ludzie sa bezkarni praktycznie dlaczego nie mamy policj dla zwierza :angryy: :angryy: :angryy: za kratki takiego Wiec szukamy domu czy piesio jest wystawiony na innych stronach i na allegro i moze plakaty.Trzeba dawc mu 2gie najlepsze zycie jakie tylko mozna Quote
florida_blue Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 na allegro jest :) juz chyba trzecia aukcja leci.... i nic, nawet pół pytania.... ani jednego wisielca.... na inne stronki prosze o przeklejenie w miare mozliwosci - pamietajcie prosze o telefonie do RENATY, nie do mnie, bo pies jest u niej .... on by sobie mógł nawet po podwórku biegać i szczekac, byle tylko miał ciepłe schronienie - to juz starszy piesio i moze miec już problemy z reumatyzmem itd... Byle miał ciepło i pełną michę... i MIŁOŚĆ ... Quote
florida_blue Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 i powiemy dzien dobry Tobisiowi :) Musicie przyznac ze profil ma smieszny - taki garbik na nosie ;) Quote
florida_blue Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 i dobranoc tez powiemy.... dzisiaj nie było chętnych... ale moze jutro ? Quote
florida_blue Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 dobrze, że sobie linka do Tobika zachowałam - chyba w życiu bym go nie odnalazła... Pewnie zakopany na 124 stronie.... Quote
florida_blue Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 dobranoc Tobiku.... dzisiaj rozmawiałam z opiekunką Tobika - nie ma zainteresowania :-( A Tobik umie pięknie prosić o jedzonko :razz: Quote
florida_blue Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 przytył chłopak ostatnio :) i sierść mu juz błyszczy :) jest posłuszny i przychodzi na kazde zawołanie :cool3: Quote
florida_blue Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Tobiku, wskakuj, Renatka cie niedługo bedzie podbijać też - jak tylko już neta bedzie miała - a moze sie komuś spodobasz ? Quote
Dabrowka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Na pewno już się spodobał - wszystkim na dogo, którzy mają już nadkomplety w domu :( Tobi - pies z przeszłością. Kolejny dowód na to, że człowiek to nie brzmi dumnie... Quote
florida_blue Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 (zupełny offtop - Dabrowka - masz super avatar ;) ) Quote
mosii Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Tobiś to na pewno jakiś mix rotka a wyglada jak apenzeler(nie wiem jak sie to pisze:) ) Quote
florida_blue Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 mix rottka z jamnikiem :megagrin: Quote
mosii Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 fajny psiak, siedzi mi w głowie od wczoraj, komu mini rotka, komu??? Quote
florida_blue Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 mosii :) dziekujemy - bedziesz sie nim wirtualnie opiekować ?:D:D: Quote
Recommended Posts