Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Zmieniłam tytył wydarzenia -napisałam ze Marta pozniej poda nr konta ...Może tak być?Toruś w DT. POTRZEBNE PIENIĄŻKI NA LECZENIE.[/QUOTE]
Dzięki bardzo!

Posted

Słuchajcie, w temacie przygarne psa, osoba poszukuje szczeniaka podobnego do owczarka niemieckiego, wkleiłam zdjęcie Torusia , spodobał się jej i chcę namiary na osobę u której toruś jest. Czy wiadomo już co z tą łapą ?

Posted

Przepraszam nie było mnie cały dzień... Słuchajcie już wszystko piszę, psiak był dzisiaj na RTG i okazuje się, że miał kiedyś złamanie w panewce, czyli dość wysoko, jeżeli chodzi o łapkę.Póki co zabieg nie wchodzi w grę, bo Toruś jest za mały-ma zaledwie 7 tygodni!!! Jednakżę ta łapka jest sprawna i może sama dojść do ładu i składu, jeżeli tak nie będzie to w przyszłości potrzebny będzie zabieg chirurgiczny- także nie są to takie złe wiadomości. Rtg kosztował 55 pln i pokryję go z Torusiowego bazarku.
Marta1990 przynosisz świetne wieści, bo DT zaczyna coś się rozmyślać i wogóle to mi się nie podoba, bo miał iść do innego DT i też jakby nie chętnie. Ponoć jakiś człowiek z okolic Lubania chce wilczura i może jutro będę się z nim kontaktować-ale to dopiero jak dostanę na niego namiary. Zresztą nie wiadomo czy Toruś to będzie owczarek.Jakoś to mi też dziwnie wygląda.Marta ja już dzwonię do Ciebie.

Posted

Satrino,dziękujemy za wiadomości o Torusiu,które napawają optymizmem.A co do tego potencjalnego właściciela z Lubania,to sprawdź go dobrze,bo co będzie jak pisio na niecałkiem wilczurowatego wyrośnie,a maluszek domek wcześniej czy troszkę później i tak znajdzie.

Posted

Kochane w sobotę prawdopodobnie zabieram Torusia do DS:-))))))Dziewczyna z Wrocławia, która zamieściła wątek na dogo, że szuka szczeniaka, w typie wilczura. Toruś bardzo jej się spodobał, pomimo problemów z łapką-wydaję się bardzo w porządku.Hurraaa!!!

Posted

[quote name='kora78']super! a dom sprawdzony? jaki to dom? gdzie ten watek... ide szukac zaraz, hmmm[/QUOTE]
Dom sprawdzę samam jak bedę z nim jechać, przyszła właścicielka podpisze umowę adopcyjna, a nawet się zgadza na wizyty poadopcyjne.

Posted

[quote name='Marta1990']jejku jaka ekstra wiadomość :) super, że to tak szybko poszło :)[/QUOTE]

Poniekąd dzięki Twojej szybkiej akcji, wypatrzenia ogłoszenia z Wrocka;-))))MArta oferowałaś 30 pln, czy może to pójść na weta w Strzegomiu? Ja z bazarku pokryję pozostałe koszty:smyczki, karmy i rtg (który zresztą jutro będę miała i zabiorę do Wrocka);-)