Ladymonia0610 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Marto napisałam do Ciebie pw ...Proszę odpisz...Zmienie tytuł na wydarzeniu :) Quote
Ladymonia0610 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Zmieniłam tytył wydarzenia -napisałam ze Marta pozniej poda nr konta ...Może tak być?Toruś w DT. POTRZEBNE PIENIĄŻKI NA LECZENIE. Quote
Satrina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Zmieniłam tytył wydarzenia -napisałam ze Marta pozniej poda nr konta ...Może tak być?Toruś w DT. POTRZEBNE PIENIĄŻKI NA LECZENIE.[/QUOTE] Dzięki bardzo! Quote
Marta1990 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Co u szczeniorka słychać? Wiadomo, co z łapą tak dokładnie ? Quote
Marta1990 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Słuchajcie, w temacie przygarne psa, osoba poszukuje szczeniaka podobnego do owczarka niemieckiego, wkleiłam zdjęcie Torusia , spodobał się jej i chcę namiary na osobę u której toruś jest. Czy wiadomo już co z tą łapą ? Quote
Satrina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Przepraszam nie było mnie cały dzień... Słuchajcie już wszystko piszę, psiak był dzisiaj na RTG i okazuje się, że miał kiedyś złamanie w panewce, czyli dość wysoko, jeżeli chodzi o łapkę.Póki co zabieg nie wchodzi w grę, bo Toruś jest za mały-ma zaledwie 7 tygodni!!! Jednakżę ta łapka jest sprawna i może sama dojść do ładu i składu, jeżeli tak nie będzie to w przyszłości potrzebny będzie zabieg chirurgiczny- także nie są to takie złe wiadomości. Rtg kosztował 55 pln i pokryję go z Torusiowego bazarku. Marta1990 przynosisz świetne wieści, bo DT zaczyna coś się rozmyślać i wogóle to mi się nie podoba, bo miał iść do innego DT i też jakby nie chętnie. Ponoć jakiś człowiek z okolic Lubania chce wilczura i może jutro będę się z nim kontaktować-ale to dopiero jak dostanę na niego namiary. Zresztą nie wiadomo czy Toruś to będzie owczarek.Jakoś to mi też dziwnie wygląda.Marta ja już dzwonię do Ciebie. Quote
kora78 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Satrina nie przepraszaj! nie kazdy moze siedziec na dogo 24 na dobe, jak np ja ;) w pilnych sprawach sa tez telefony. Quote
azalia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Satrino,dziękujemy za wiadomości o Torusiu,które napawają optymizmem.A co do tego potencjalnego właściciela z Lubania,to sprawdź go dobrze,bo co będzie jak pisio na niecałkiem wilczurowatego wyrośnie,a maluszek domek wcześniej czy troszkę później i tak znajdzie. Quote
Satrina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Kochane w sobotę prawdopodobnie zabieram Torusia do DS:-))))))Dziewczyna z Wrocławia, która zamieściła wątek na dogo, że szuka szczeniaka, w typie wilczura. Toruś bardzo jej się spodobał, pomimo problemów z łapką-wydaję się bardzo w porządku.Hurraaa!!! Quote
Patmol Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [url=http://smajliki.ru/smilie-915252423.html][img]http://s16.rimg.info/6a1a28a99fdadff549f4aae3a0bf5a37.gif[/img][/url] cieszę się Quote
Satrina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 To już pewne Toruś jedzie do domu w sobotę!!!!!! Zmieńcie temat dziewczyny proszę. Quote
kora78 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 super! a dom sprawdzony? jaki to dom? gdzie ten watek... ide szukac zaraz, hmmm Quote
Satrina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='kora78']super! a dom sprawdzony? jaki to dom? gdzie ten watek... ide szukac zaraz, hmmm[/QUOTE] Dom sprawdzę samam jak bedę z nim jechać, przyszła właścicielka podpisze umowę adopcyjna, a nawet się zgadza na wizyty poadopcyjne. Quote
kora78 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 o wlasnie, dobre rozwiazanie :) to jutro? Quote
Satrina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Jutro jutro, Kora mozesz mi podesłać jakąs umowe adopcyjną? Quote
Marta1990 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 O kurde jaakie dobre wieści zaraz zmienie tytuł Quote
Satrina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Mały będzie już jutro wieczorem w nowym domku!Napiszę jak wizyta i jak nowa właścicielka w sobotę. Quote
Marta1990 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 jejku jaka ekstra wiadomość :) super, że to tak szybko poszło :) Quote
Satrina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Marta1990']jejku jaka ekstra wiadomość :) super, że to tak szybko poszło :)[/QUOTE] Poniekąd dzięki Twojej szybkiej akcji, wypatrzenia ogłoszenia z Wrocka;-))))MArta oferowałaś 30 pln, czy może to pójść na weta w Strzegomiu? Ja z bazarku pokryję pozostałe koszty:smyczki, karmy i rtg (który zresztą jutro będę miała i zabiorę do Wrocka);-) Quote
fiorsteinbock Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Blyskawiczna akcja! Dziewczyny, jestescie wielke!!! Quote
Recommended Posts