monita Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ładnie się prezentują na zdjęciu :loveu: Quote
Nugatowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Kiedyś to co tydzień robiliśmy seterowe spacery, teraz też sa ale w dużo mniejszym gronie :-( Quote
monita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Trzeba odświeżyć wątek :razz: Czy wybieracie się na dłuższe, niedzielne spacerki ?? Quote
sugarr Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Może jakiś spacerek niebawem? Jakieś zdjęcia by się tu przydały :) Quote
efra-husky Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 jak ustalicie jakiś termin spotkania i miejsce to chętnie i my się wstawimy :cool3: Quote
efra-husky Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Jutro (jak z resztą od poniedziałku do piątku) pracuję do 16-ej. Ale jakby spotkanko było po 17-tej, około 18-ej to mogę przylecieć z moimi dziewczynami na AWF :cool3: Quote
monita Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Hmmm ... a może niedziela ?? A bywa ktoś na Błoniach ?? Albo w Podgórzu ?? Quote
efra-husky Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 monita a gdzie na Podgórzu chodzicie na spacerki? My mieszkamy przy Bagrach ale codzinnie jesteśmy nad Wisłą w okolicach Dąbia. Na Błonia chodzimy raz na jakiś czas chociaż niestety Błonia są za małe dla moich dziewczyn :evil_lol: Quote
monita Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja od czasu, do czasu bywam na Kopcu ;) lub w Parku Bednarskiego :p Ale chyba częściej nad Wisłą :razz: tyle, że po drugiej stronie ;) Quote
efra-husky Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ja niestety nie za dobrze znam Kraków i miejsca gdzie psiaki mogą się wybiegać, więc jeśli tylko ktoś ma jakiś pomysł i sprawdzone tereny to ja i moje dziewczyny zawsze jesteśmy chętne na wspólny spacerek :p Kiedyś z Martą - Ponpon z DGM zwiedzałyśmy tereny Zakrzówka. Moim dziewczynom bardzo się podobało. Trzy togodnie temu z Ewą - Alszą z DGM byłyśmy na spacerku w Hucie, miejsce superowe, stare koryto Wisły a jaka przestrzeń :cool3: Chętnie poznamy nowe tereny :p Quote
monita Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Zakrzówek jest fajny, jest łąka, las i czasami mało ludzi :razz: Quote
efra-husky Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 my byłyśmy w sobotę i ludzi faktycznie nie było mimo, że pogoda przepiękna była. Na Zakrzówku nasze psy (Marty i moje) przeleciały przez ogrodzenie i zleciały na dół kamieniołomu co by się wody napić. :shake: Myślałam, że na zawał padnę. Ale psiaki dały sobie świetnie radę i wydrapały się z powrotem po skałach na górę :evil_lol: Quote
agamika Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9803328#post9803328[/url] [SIZE=5]Łapka uciekła z hotelu pomocy :placz::placz::placz: ona wszystkiego sie boi . Moze być juz daleko :placz: :placz::placz::placz::placz: [/SIZE] Quote
Recommended Posts