Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Czesc Asiek;) Laski ona w boguchwale jest?? Moze trzeba by bylo poprosic Malgosie? Quote
asskasiek Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 cześć ja mogę prosić o pomoc wszystkich byleby pomóc Sońce ;) Quote
asskasiek Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 tak w Boguchwale jest ale jakby znalazło się coś dalej to powieziemy ją :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Malgosia to behawiorystka.. moze moglaby pomoc Quote
asskasiek Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 byłoby wspaniale gdyby się zgodziła ;) jakiś kontakt? Quote
Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 asskasiek napisał(a):byłoby wspaniale gdyby się zgodziła ;) jakiś kontakt? Asiu podam ci na pw jak mozesz to zadzwon do niej teraz ja juz z nia rozmawialam Quote
asskasiek Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 20 stycznia p. Małgosia będzie mogła odwiedzić Sońkę w przytulisku... ale żeby konkretnie pomóc będzie potrzebny dom tymczasowy... ale nikt się nie chce podjąć zabrania jej do siebie... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 asskasiek napisał(a):20 stycznia p. Małgosia będzie mogła odwiedzić Sońkę w przytulisku... ale żeby konkretnie pomóc będzie potrzebny dom tymczasowy... ale nikt się nie chce podjąć zabrania jej do siebie... Kurde ... No ludzie sie boja.. wiesz o tym ze ludzie chca psa z automatem? nie sika nie rozwala nie brudzi jest spokojny.. masakra... Quote
asskasiek Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 ja o tym wiem ty o tym wiesz... ale każdy chciałby mieć pieska który odrazu wszystko robi super a najlepiej jakby się sam wyprowadzał na spacerki :/ Quote
Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 asskasiek napisał(a):ja o tym wiem ty o tym wiesz... ale każdy chciałby mieć pieska który odrazu wszystko robi super a najlepiej jakby się sam wyprowadzał na spacerki :/ no widzisz;) Mozesz startowac w konkursie pt co lubia ludzie;) Wygralabys... I ja tysz :roll: Quote
_Goldenek2 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ja niestety też.... a w tym wypadku wolałabym przegrać. Quote
Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 _Goldenek2 napisał(a):Ja niestety też.... a w tym wypadku wolałabym przegrać. Oj Beatko ludzie to swinie swin nie obrazajac.... Kurde jak myslisz da sie przekonac Milosza?? hm... hm..... hm.... Quote
barb Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Dotałam odpowiedź na ogłoszenie Soni na tarnowiaku z pytaniem o jej wiek. Szczerze mówiąc nie pamiętam ile lat ma Sonia. Wydaje mi się, że jest młoda. Około trzech ? Wyslalam mail z zapytaniem do Beci i wiadomość na Fb do majuski. Quote
Becia66 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Tylko ta treść ogłoszenia jest przelukrowana i wcale nie oddaje charakteru Soni. Musimy dobitnie pisać, że jest wzięta z koszmarnych warunków i nie całkiem ufa człowiekowi i wymaga specjalnego traktowania - a najlepiej przeszkolenia. Sonia będzie miała ok. 3 lat. [FONT=Verdana][FONT=Tahoma]Treść ogłoszenia: Sonia to piękna, postawna, duża suka w typie labradora. Lubi głaskanie i pieszczoty, jest szczęśliwa gdy poświęca się jej uwagę. Sonia uwielbia długie spacery, lubi biegać przy człowieku. Jest bardzo żywiołowa i ruchliwa. Jest przyjaźnie nastawiona do ludzi, ale nie toleruje innych psów. Jest zdrowa i gotowa do adopcji. Sonia szuka odpowiedzialnego, doświadczonego opiekuna; spokojnego domu, bez małych dzieci i innych zwierząt. Doskonale przypilnuje domu i ogrodu - nie wpuści żadnych obcych. Sonia przebywa a Przytulisku "Cztery Łapy" w Boguchwale koło Rzeszowa.[/FONT][/FONT] Quote
barb Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Becia66']Tylko ta treść ogłoszenia jest przelukrowana i wcale nie oddaje charakteru Soni. Musimy dobitnie pisać, że jest wzięta z koszmarnych warunków i nie całkiem ufa człowiekowi i wymaga specjalnego traktowania - a najlepiej przeszkolenia. Sonia będzie miała ok. 3 lat. [FONT=Verdana][FONT=Tahoma]Treść ogłoszenia: Sonia to piękna, postawna, duża suka w typie labradora. Lubi głaskanie i pieszczoty, jest szczęśliwa gdy poświęca się jej uwagę. Sonia uwielbia długie spacery, lubi biegać przy człowieku. Jest bardzo żywiołowa i ruchliwa. Jest przyjaźnie nastawiona do ludzi, ale nie toleruje innych psów. Jest zdrowa i gotowa do adopcji. Sonia szuka odpowiedzialnego, doświadczonego opiekuna; spokojnego domu, bez małych dzieci i innych zwierząt. Doskonale przypilnuje domu i ogrodu - nie wpuści żadnych obcych. Sonia przebywa a Przytulisku "Cztery Łapy" w Boguchwale koło Rzeszowa.[/FONT][/FONT] Beciu wszystkie szczegoly odnosnie Soni wyslalam Panu w mailu. Quote
barb Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 barb napisał(a):Beciu wszystkie szczegoly odnosnie Soni wyslalam Panu w mailu. Na razie nie mam odpowiedzi. A ogłoszenie usunąć ? Quote
Agula99 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Dziś po dłuższej nieobecności odwiedził nas Maciek, wszystkie wielkoludy miały dłuugie spacerki i biegi przełajowe, oby więcej takich Maćków :) Quote
majuska Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Oj przydałoby się Agula więcej takich Maćków, a i Agul kilka...ja mam jakoś ostatnio poczucie takiego osamotnienia w tej naszej walce.....:roll: Quote
figa33 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 oj , ile szczeniaków do oddania w necie ...:-( w samym krosnie24 masę no nic , ale nasza Sonia jest piękna , i mądra , i dom znajdzie na pewno Quote
Agula99 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Sonia, Sonia la la la...będzie mi jej brakowało przez ten tydzień... Quote
barb Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Agula99 napisał(a):Sonia, Sonia la la la...będzie mi jej brakowało przez ten tydzień... Bardzo tajemniczo brzmi... Quote
Agula99 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 barb napisał(a):Bardzo tajemniczo brzmi... a gdzie tam tajemniczo, pisałam na głównym wątku, że mnie pogięło, połamało i jestem do końca tygodnia uziemiona, mam nadzieję, że tylko do końca TEGO tygodnia!!! Quote
Becia66 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dzwonił dzisiaj o Sonię jakiś chłopak spod Jasła. Przedstawiłam sytuację, a on - czy nie mamy w takim razie jamnika albo innego rasowego... Quote
Agula99 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Becia66 napisał(a):dzwonił dzisiaj o Sonię jakiś chłopak spod Jasła. Przedstawiłam sytuację, a on - czy nie mamy w takim razie jamnika albo innego rasowego... O matko, przecież u nas są same rasowe!!!! :eviltong: Quote
barb Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) Agula99 napisał(a):a gdzie tam tajemniczo, pisałam na głównym wątku, że mnie pogięło, połamało i jestem do końca tygodnia uziemiona, mam nadzieję, że tylko do końca TEGO tygodnia!!! Rozumiem te cierpienia. Kuruj się Agula a przede wszystkim trzymaj się cieplutko. Becia66 napisał(a):dzwonił dzisiaj o Sonię jakiś chłopak spod Jasła. Przedstawiłam sytuację, a on - czy nie mamy w takim razie jamnika albo innego rasowego... Terrutek elegancki, w typie rasy :lol: Jesli chłopak jakiś sensowny to na olkuskim watku jest fajny jamniczek - przebywa już w dt. Edited February 19, 2013 by barb Quote
Recommended Posts