Azir Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Trudno mówić o jakmś spotkaniu :cool3: . Chętnych jest wielu, ale dziś znowu ćwiczyłam sama :razz: . Mam propozycję, aby początkujący zaczęli jak już puszczą śniegi, lody. Zrobimy wówczas spotkanie integracyjne, opowiem wszystkim o podstawach. Bo tak to mówię w kółko to samo pojedynczym osobom, a efektów nie ma. To co, zaczynamy W POŁOWIE MARCA? Quote
Jureja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Azir']Mam propozycję, aby początkujący zaczęli jak już puszczą śniegi, lody. Zrobimy wówczas spotkanie integracyjne, opowiem wszystkim o podstawach. Bo tak to mówię w kółko to samo pojedynczym osobom, a efektów nie ma. To co, zaczynamy W POŁOWIE MARCA?[/quote] Świetny pomysł!Możemy zacząć w połowie marca:) . Quote
Marta i Wika Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Jestem za (chociaż i tak tam chodzę, to może i w nastepną sobotę będę), szczególnie za spotkaniem integracyjnym ;-) Quote
Silky Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Popieram . Szkoda psiaków na te chlapy i Sniegi na zmianę. Quote
frruzia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 my też czekamy na ładniejszą pogodę, ja mam prawie godzinę drogi i nie uśmiecha mi się taka zabłocona autobusem jechać Quote
Azir Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [B]Marta[/B], tak się składa, że mnie nie będzie w tę sobotę :shake: Quote
Marta i Wika Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Azir'][B]Marta[/B], tak się składa, że mnie nie będzie w tę sobotę :shake:[/quote] To będziemy miały mniej rozproszeń :-) Quote
ksara Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 My byliśmy,niestety plac nie bardzo nadaje się do ćwiczeń :placz: Quote
Marta i Wika Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='ksara']My byliśmy,niestety plac nie bardzo nadaje się do ćwiczeń :placz:[/quote] My byłyśmy ale... o 7 rano ;-) Wszystko było pięknie zamarznięte i jak najbardziej się nadawał :-) Quote
Boidae Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='frruzia']my też czekamy na ładniejszą pogodę, ja mam prawie godzinę drogi i nie uśmiecha mi się taka zabłocona autobusem jechać[/quote] Mamy taki sam czas:diabloti: Quote
Azir Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Byłam w Lasku ok. 10.00 rowerem. Było super. Niestety, tak jak wcześniej pisałam, musiałam się zwijać, więc wybiegałam psy chociaż w ten sposób. Pogoda była prześliczna :). Quote
ksara Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Koło południa już nie było tak fajnie, słoneczko było super, ale zaczęło robić się błotko i dość mokro :( Quote
Silky Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 My spędziłyśmy czas na Cytadeli, na nauce odgłosów i wszystkiego czego może bać się 4 miesięczny grzywacz chiński. Raczej boi się wszystkiego tylko nie dużych psów bo mieszka z Jogim ( owczarkiem niemieckim ). Dużo pracy nas czeka aby mała się zesocjalizowała. Quote
la_pegaza Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 My na sobotę się szykujemy :) Wprawdzie czeka nas długa wycieczka autobusem, ale czego się dla psa nie robi ;) Quote
frruzia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 my chyba też w końcu się wybierzemy, oby pogoda się utrzymała Quote
AniaP Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='frruzia']my chyba też w końcu się wybierzemy, oby pogoda się utrzymała[/quote] Już kilka razy słyszałam prognozę, że w sobotę ma się ochłodzić i popadać :evil_lol: . Quote
frruzia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no nie akurat jak mam wolną sobotę to musi padać :shake: Quote
Marta i Wika Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jak czytam ten wątek to mam wrażenie, że gdyby nie pogoda to wszyscy bylibyśmy już mistrzami obedience ;-) Quote
AniaP Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Marta i Wika']Jak czytam ten wątek to mam wrażenie, że gdyby nie pogoda to wszyscy bylibyśmy już mistrzami obedience ;-)[/quote] No doszłam ostatnio do wniosku: "bosze, jak ja od kilku miesięcy skapcaniałam". :mdleje: Tylko ciepłe kapcie mi dać, komputer i... :oops: Ale widzę, że więcej tu takich z cukru jest. :evil_lol: A gdzie te czasy, kiedy czy grzało czy lało czy wiało ani chwili się nie zastanawiałyśmy tylko grzałyśmy na zajęcia. :eviltong: Quote
frruzia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 gdyby nie pogoda to już dawno byłabym mistrzynią w maratonie, a tak to zawsze za zimno, za gorąco, za sucho, za mokro, za duży wiatr, zawsze sobie obiecuję, że jak pogoda się poprawi to zacznę biegać :lol: a to, że nie dojeżdżamy to nie znaczy, że nie ćwiczymy :eviltong: to co, może zrobimy sobie niedługo mini-zawody? zaczniemy od zeróweczki? może mała rywalizacja nas bardziej zmobilizuje? Quote
Marta i Wika Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ha! Ja sie szykuję na mini-zawody na obozie klikerowym w maju. Więc chętnie spróbowałabym swoich sił, chociaż nie wiem czy coś by z tego wyszło ;-) A w ogóle to mieliśmy zacząć w połowie marca! I co? I co? ;) Quote
Jureja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Właśnie miałyśmy zacząć w połowie marca. Ja jestem wciąż chętna ale obawiam sie troche spotkania mojej psiny z innymi psami.Nie jestem pewna jak zareaguje więc moze jakieś spotkanie socjalizacyjne na początek? Quote
Marta i Wika Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Zawsze możesz na początku poćwiczyć z nią w odległości. Możemy też spotkać sie wcześniej, żeby psy się pobawiły. Przynajmniej z Wiką nie ma problemu, ona i tak musi trochę polatać wcześniej, bo inaczej nici z ćwiczenia. A jest do psów bardzo miła i rozbraja najcięższych agresorów ;-) Quote
Recommended Posts