Romka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='AniaiJanek']Piękna sunia :)))) Jak dla mnie to ona za nic do Westa nie podobna- typowy PON :D Przynajmniej mój PON tak wyglądał :)[/QUOTE] Masz rację, :evil_lol:widziałam ją tylko na pierwszych zdjęciach,dopiero w sobotę zobaczyłam ją w całości.:lol:Jak na pona ma trochę za krótkie łapy ale i tak jest cudna...zmieniłam nawet tytuł wątku...;) Quote
Romka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Dogo07']Widzę że tutaj też szykuje się domek :).[/QUOTE] Wituś zostaje w schronisku,pani odwołała adopcję...:-( Quote
Olivin Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 W sprawie Limki odbieramy całą masę telefonów...Widać, ludzie kochają piękne białe kudłacze. Mamy jeszcze inne piękne psy: mały kudłaty Bartuś, mały kudłaty Wituś, mała kudłata Zosia... Wszystkie piękne i mądre. Quote
Ziutka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A Zosieńki to ja nie widziałam, dlaczego ? :mad: Quote
Romka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Dogo07']Jaki Wituś ? Myślałam że Lima :roll:. Dogo,napisałaś ,że i tu szykuje się domek,więc myślałam ,że myślisz o naszym drugim kudłaczu,Witusiu...sprawdzałyśmy 2 domki równolegle:dla Witusia i Limy.Wituś wczoraj nie maił szczęścia ale dziś już ma...zobacz tu: http://www.dogomania.pl/threads/217126-Witu%C5%9B-s%C5%82odki-kud%C5%82acz Quote
Onaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nie wiedziałam że u Was tyle kudłaczków jest. A miałam tyle tel. o takiego właśnie pieska, w typie Gonzo z K., ma wątek. Quote
Romka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Ziutka']A Zosieńki to ja nie widziałam, dlaczego ? :mad: A Zosia jest tu: http://www.dogomania.pl/threads/203378-Zosia-szorstkow%C5%82osa-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-mix-sznaucera-szuka-domu?p=18131843#post18131843 Quote
Onaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Zosia też śliczna tylko ona tak już konkretnie w typie sznaucera. A ja nie wiem dlaczego ale ludzie bardzo lubią jasne kudłacze. Quote
Olivin Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Dogo07']Nie wiedziałam że u Was tyle kudłaczków jest. A miałam tyle tel. o takiego właśnie pieska, w typie Gonzo z K., ma wątek. Mamy dużo różnych, fajnych psów... ciekawe czy widziałaś naszego Uzi??? Piękny pies, niestety bardzo nieufny, potrzebuje ciepłego kontaktu z człowiekiem, trochę pracy i zaufania... Oto on: Duży??? Tej samej wielkości jest Lima. Quote
Onaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Uziego wątek widziałam ale myślałam że to duży psiak a wiadomo takim najtrudniej znaleźć domki. Jeszcze jak psiak nieufny, chociaż ostatnio te większe też mają powodzenie adopcyjne. Quote
Romka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Uzi jest na długość jak Lima ale jest trochę wyższy...łapy ma wyższe. Quote
Olivin Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Wracając do wątku Limy...:roll: Czy już coś wiadomo na temat nowego domku?:roll: Quote
Romka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Nie jeszcze nie odezwała się do mnie Ewatonieja...jest rzadko na dogo,dzwoniłam do niej i czekam na sygnał.Pani czeka na wizytę... Quote
Onaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Z Łodzi jest kilka osób, więc ktoś na pewno będzie mógł pomóc w wizycie. Quote
Romka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Dogo07']Z Łodzi jest kilka osób, więc ktoś na pewno będzie mógł pomóc w wizycie.[/QUOTE] I chyba tak zrobię...poproszę na wątku psiaków łódzkich... Quote
Romka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Przed chwilą pani zrezygnowała z adopcji Limy,córka pani dostała pieska na urodziny i...NADAL SZUKAMY DOMU DLA LIMY! Quote
Onaa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 O ! No cóż szkoda, miejmy nadzieję że szybko znajdzie się dobry dom dla suni. Quote
Romka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Ale mamy już na oku inny domek,szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Łodzi,już dzwoniłam do Ewatonieja... Quote
Olivin Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ciągle jest w schronisku, już po kwarantannie i sterylizacji. Czuje się bardzo dobrze, jest radosna i śliczna. Czeka na domek. Quote
Olivin Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Dogo07']I faktycznie ona taka duża ;) ?[/QUOTE] no trochę niższa niż Uzi, ale na długość prawie taka sama, Jutro zrobimy zdjęcia przy nodze ;) Quote
Recommended Posts