Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AniaiJanek']Piękna sunia :)))) Jak dla mnie to ona za nic do Westa nie podobna- typowy PON :D Przynajmniej mój PON tak wyglądał :)[/QUOTE]
Masz rację, :evil_lol:widziałam ją tylko na pierwszych zdjęciach,dopiero w sobotę zobaczyłam ją w całości.:lol:Jak na pona ma trochę za krótkie łapy ale i tak jest cudna...zmieniłam nawet tytuł wątku...;)

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W sprawie Limki odbieramy całą masę telefonów...Widać, ludzie kochają piękne białe kudłacze. Mamy jeszcze inne piękne psy: mały kudłaty Bartuś, mały kudłaty Wituś, mała kudłata Zosia... Wszystkie piękne i mądre.

Posted

[quote name='Dogo07']Nie wiedziałam że u Was tyle kudłaczków jest. A miałam tyle tel. o takiego właśnie pieska, w typie Gonzo z K., ma wątek.
Mamy dużo różnych, fajnych psów... ciekawe czy widziałaś naszego Uzi??? Piękny pies, niestety bardzo nieufny, potrzebuje ciepłego kontaktu z człowiekiem, trochę pracy i zaufania... Oto on:

Duży??? Tej samej wielkości jest Lima.

Posted

Uziego wątek widziałam ale myślałam że to duży psiak a wiadomo takim najtrudniej znaleźć domki. Jeszcze jak psiak nieufny, chociaż ostatnio te większe też mają powodzenie adopcyjne.

Posted

[quote name='Dogo07']Z Łodzi jest kilka osób, więc ktoś na pewno będzie mógł pomóc w wizycie.[/QUOTE]
I chyba tak zrobię...poproszę na wątku psiaków łódzkich...