martik b Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Madzik77']czy tego KATA spotka jakaś kara?? Trzeba wziąć obdukcje lekarskie i głosić znęcanie się nad psiakiem Przecież nie można mu puścić tego płazem! On może juz mieć w domu innego psa -który "sikać nie będzie"[/QUOTE] Dokładnie czy coś jest robione w tej sprawie? jak tak można takie psie dziecko skatować straszne :placz: przecież ten facet musi ponieść jakieś konsekwencje, bo dojdzie do wniosku, że jeśli mu się tym razem nic nie stało to można tak bezkarnie katować zwierzęta i jestem pewna, że za chwilę połamie jakieś inne zwierze :shake: czy jakaś fundacja/stowarzyszenie zajęło się sprawą i doniosło o popełnieniu przestępstwa? Kasiu cudownie, że będziesz miała tą nową istotkę w domu..jesteś kochana, że ją bierzesz! Quote
Lida Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Kasiu, im dłuzej Cię znam, tym bardziej kocham :-) Wiele dobrego robisz dla pisaków i baaaardzo dobrze się z Tobą współpracuje, a teraz to już mnie całkiem rozwaliłas tą decyzją. Trzymam kciuki za Was. Niech Wam się wszystkim w tej wielkiej gromadzie dobrze żyje. Trochę Twój TZ został zdominowany przez baby. Jak się czuje w takim otoczeniu? Trzyma sztamę z Grafitem? ;-) Quote
kkasiiiar Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 On w sumie lubi towarzystwo kobiet ;) jedyne o co ma zal to ze psy wola mnie :D no ale go nie ma cale dnie..chociasz powiem ze z Grafitem lepiej sie dogaduje..moze dlatego ze wiecej z nim wariuje i sie bawi..a ja to ta spokojniejsza i ta od jedzenia ;) Decyzja zostala podjeta spontanicznie ..zobaczylam zdjecie..i juz wiedzialam :) Dziekuje za mile slowa!!!!!!!:):):):) Ja Ciebie juz dawno pokochalam(mam nadzieje ze wiesz kiedy?:)) - teraz sobie bedziemy wyznawac milosc publicznie ;):D Quote
kkasiiiar Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jessi jest juz u mnie :) zostala ochszczona na Mocca :) Zapraszam do mojej galerii tam na bierzaco beda zdjecia i informacje :) http://www.dogomania.pl/threads/218665-Moj-zwierzyniec-moje-psiaki-i-tymczasy-czyli-dom-wariat%C3%B3w-%29 Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Fajne takie wątki, gdzie dogomaniacka miłość kwitnie :) Quote
mmd Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Fajnie, że już u Ciebie. Właśnie miałam pytać, co słychać :) Quote
Lorien:) Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Dziewczyny gratuluję szybkiej interwencji i jeszcze szybszej adopcji!! :lol: Z tego co można wnioskować z wątku to chyba nie za bardzo macie chęci zebrać dokumentację i złożyć sprawę na policję o wszczęcie postępowania? :roll: Z doświadczenia wiem, że dokumentację to macie kompletną, dowody bezbłędne aby złożyć na dziada donos ze skutkiem pozytywnym dla Was. Fakt, cały proces dość długi ale może się zająć tym organizacja, która zajmie się wszystkim i nawet wiem kto byłby do tej sprawy idealny, co o tym myślicie? Po co dawać satysfakcję jakiemuś kretynowi, dzisiaj to był skatowany pies, a jutro to będzie kilkumiesięczne dziecko. Niech zobaczy, że wbrew pozorom w tym nędznym kraju ktoś interesuje się i czuwa nad losem zwierząt. Czekam na Wasz odzew! Quote
kkasiiiar Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Dokumentacje posiadam musze sie skontaktowac z Pania Kasia i uzgodnic jakie Ona ma podejscie do tej sprawy..jutro domkumentacje przekazuje dr Medarskiemu z Grudziadza w celu konsultacji dalszego leczenia suni. Jestem w kontakcie z Marta. Quote
Recommended Posts