obiezyswiat75 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Wsparcie finansowe wciąż potrzebne? Ile? Quote
danavas Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 obiezyswiat75 napisał(a):Wsparcie finansowe wciąż potrzebne? Ile? piescofajnyjest przysłała Remiczkowi dolce i po wymianie wyszło dokładnie 32 zł czyli aktualnie chłopak jest na zero....aby rozliczyć do końca wątek potrzeba jeszcze pieniedzy na opłatę sterylki Pchełki vel Zuzy .... koszt sterylki to 200 zł wtedy wyjdziemy całkowicie na zero.... Quote
danavas Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 obiezyswiat75 napisał(a):Ok. Jutro zrobię przelew. no to super:) dziękuję bardzo:):) Quote
obiezyswiat75 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 poszlo 200 zl na konto z pierwszego postu Quote
danavas Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 obiezyswiat75 napisał(a):poszlo 200 zl na konto z pierwszego postu ale super:) nie spodziewałam się ze to tak szybciutko się wyzeruje....jestem wdzięczna zogdonnie Tobie i wszystkim którzy wspierali ten wątek..... dzięki Wam udało się uratować trzy istnienia.... dwa już maja domki a nad trzecim pracuję ;) .... ale myśle ze moja rodzinka się zgodzi i nie odda juz Remiczka.... już się długo zasiedział...jest jak domownik...:) Quote
piescofajnyjest Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 to dzieki Tobie sie udalo!!! co ja tutaj moge, na koncu swiata...:shake: Quote
danavas Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 piescofajnyjest napisał(a):to dzieki Tobie sie udalo!!! co ja tutaj moge, na koncu swiata...:shake: kochana Twoje piękne karteczki ze zwierzaczkami przysyłane do mnie a w nich wkładka dolarowa pomogły ogromnie:):):) Quote
danavas Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 a pamiętacie tą lakę:) a raczej Pchełkę... to są zdjęcia sprzed jakiegoś czasu , ale mam obiecane aktualne i na pewno je wkleję.... poproszę tez właścicielkę Tedeego aby wysłała aktualne, bo maluch się na pewno najbardziej zmienił... Quote
piescofajnyjest Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 ale super ta Pchlasta jest:)))) Quote
piescofajnyjest Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 zaraz, zaraz......!!!! to Remigiusz tez adoptowany???????????????????????? Quote
danavas Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='piescofajnyjest']zaraz, zaraz......!!!! to Remigiusz tez adoptowany????????????????????????[/QUOTE] a co sobie będę żałować:) Quote
kaja555 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='danavas']a co sobie będę żałować:)[/QUOTE] :) :) :) Quote
danavas Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Remigiutek korzystając z nieobecności kotów gwizdnął sobie ich legowisko.... i co z tego ze się nie mieszczę????? a jakby ktoś nie zauważył to ja na łapkę swoją staję..;) taki jestem chłopak cud-malina:) Quote
piescofajnyjest Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 ale on ma fajne te uszy!!!!!!! i na lapinke staje:) Quote
danavas Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ale on ma fajne te uszy!!!!!!! i na lapinke staje:) no jaks ie rozpędzi to jej już fajnie używa....:) Quote
Recommended Posts