Jump to content
Dogomania

Mamy happy end!!!!!:):) pieski bezpieczne, kochane, adoptowane... długi spłacone:):)

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Wsparcie finansowe wciąż potrzebne? Ile?

piescofajnyjest przysłała Remiczkowi dolce i po wymianie wyszło dokładnie 32 zł czyli aktualnie chłopak jest na zero....aby rozliczyć do końca wątek potrzeba jeszcze pieniedzy na opłatę sterylki Pchełki vel Zuzy .... koszt sterylki to 200 zł
wtedy wyjdziemy całkowicie na zero....

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
poszlo 200 zl na konto z pierwszego postu

ale super:) nie spodziewałam się ze to tak szybciutko się wyzeruje....jestem wdzięczna zogdonnie Tobie i wszystkim którzy wspierali ten wątek..... dzięki Wam udało się uratować trzy istnienia.... dwa już maja domki a nad trzecim pracuję ;) .... ale myśle ze moja rodzinka się zgodzi i nie odda juz Remiczka.... już się długo zasiedział...jest jak domownik...:)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
to dzieki Tobie sie udalo!!! co ja tutaj moge, na koncu swiata...:shake:

kochana Twoje piękne karteczki ze zwierzaczkami przysyłane do mnie a w nich wkładka dolarowa pomogły ogromnie:):):)

• 2 weeks later...
Posted

a pamiętacie tą lakę:) a raczej Pchełkę... to są zdjęcia sprzed jakiegoś czasu , ale mam obiecane aktualne i na pewno je wkleję.... poproszę tez właścicielkę Tedeego aby wysłała aktualne, bo maluch się na pewno najbardziej zmienił...

• 5 weeks later...
Posted

Remigiutek korzystając z nieobecności kotów gwizdnął sobie ich legowisko....

i co z tego ze się nie mieszczę?????

a jakby ktoś nie zauważył to ja na łapkę swoją staję..;)

taki jestem chłopak cud-malina:)