Jump to content
Dogomania

Bastek - Kudłaty aniołek . odszedł za T.M ...Kocham y Cię ,,nadal....

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorota k.']Michelle, pisz proszę, czy Alfika nie trzeba odpchlić, odkleszczyć, czy odrobaczyć. Pozdrowionka i buziaki:)[/QUOTE]

ma obroze od pchel i kleszczy
a odrobaczany był-26.04
wiec pewnie jeszcze ma czas

Posted

[INDENT] [COLOR=#ff0000][SIZE=4]Oto wątek potrzebującej pomocy Łezki. Szanse na życie dostała od Fundacji EMIR. My pomózmy Emirowi. [/SIZE][/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227850-%C5%81ezka-szanse-na-%C5%BCycie-podarowa%C5%82a-jej-Fundacja-EMIR?p=19195768#post19195768"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post19195768[/URL]

Zajrzyjcie prosze na watek chorej na nuzyce Łezki. Jesli nie możecie pomóc finansowo zrozumiemy, prosimy chociaż o obecność na wątku.

[/INDENT]

Posted

Ażesz cholerka stara ja i niegramotna tu mi coś pisze, że nieaktualne, tutaj coś każe pobrać, niby pobieram i nic gamoń ze mnie do kwadratu, a do filmiku nie mogę się dobrać.
Działam dalej.

Posted

Ale Bastuś fajnie hasa, aż mu uszka i ogonek latają :)
Jak ktoś nie widzi to moge przerzucić filmik na YT, tam powinno bez problemu działać, bo do wrzuty to trzeba mieć aktualne wtyczki zainstalowane :)

Posted

[quote name='docha']ja obejrzałam :) jest świetny. Michelle on za Tobą tak biega? Nie mam wątpliwości, że bardzo dobrze ma u Ciebie.[/QUOTE]
One sznurkiem chodza za nia
smiesznie to wyglada:)

Posted

[quote name='docha']ja obejrzałam :) jest świetny. Michelle on za Tobą tak biega? Nie mam wątpliwości, że bardzo dobrze ma u Ciebie.[/QUOTE]

Za mną,za mną, ale biega już tak szybko, że biegnąc przed nim tylem malo co orla na trawie nie zrobilam :D

Posted

I mi się udało zobaczyć :) Energiczny jak młodzieniaszek :)
Michelle pewnie potrenować musisz bo coś z kondychą słąbo :evil_lol:;) .
Graziu - zero telefonów,ale mocno wierzę.
Ciepło pozdrawiam. Dobrej nocy. I głaskanko dla wszystkich Futerek :)

Posted

[quote name='Kasiass']Ale Bastuś fajnie hasa, aż mu uszka i ogonek latają :)
Jak ktoś nie widzi to moge przerzucić filmik na YT, tam powinno bez problemu działać, bo do wrzuty to trzeba mieć aktualne wtyczki zainstalowane :)[/QUOTE]

Cioteczki, wrzućcie proszę firlmik na You Tube'a, bo ten mi się nie otwiera, a też chcę zobaczyć śmigającego Bastusia:placz::placz::placz:.