piescofajnyjest Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ja tez jestem u Bastka i trzymam kciuki za domek!!! Quote
michelle04 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Bastuś biega po ogrodzie jak konik, gdy ktoś pojawia się w jego zasięgu podbiega jakby po pieszczoty, jest widocznie zainteresowany obecnością czowieka, jednak do biższego kontaktu nie dąży [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8573/e6b4924b0003e6314fb551b7/sdc16743[/IMG] Quote
Anula Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='docha']niedźwiadek Bastusiowy[/QUOTE] Tak nasz niedźwiadek Bastusiowy. Dorotko a może w późniejszym okresie wybierzemy się do Bastulińskiego? Quote
docha Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 naprawdę chętnie. Ja co prawda wczoraj spędziłam pół dnia w bielawskim szpitalu w sprawie oczu ojca i myślami byłam z psiakiem, pewnie gdzieś zupełnie niedaleko. Jednak czasu nie było później na zboczenie z drogi. Quote
dorota k. Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Trudno "nadrobić" te kilkanaście lat w tak krótkim czasie. Tak bardzo bardzo się cieszę, że jest bezpieczny i kochany dzięki WAM DZIEWCZYNY. Mizianko dla Bastulskiego a dla Dziewczyn Buziaki i DZIĘKI :) wielkie ogromne raz jeszcze DZIĘKI :) Quote
aanka Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Priorytetem jest dom dla Bastka ,jak i innych psów . Czy Bastek nadal nie utrzymuje czystości ? . Czy są jakieś kroki na przód ......On będzie się załatwaił zawsze ,gdy będzie czul swój zapach .w starych miejscach .ale są na to sposoby .także ... Czy Michelle kupilaś moze jakiś odstraszacz . czy preparat maskujący zapach moczu np . To pierwszy krok .. Bastek ma przerost prostaty .,ta k ..o kastracji nic wet nie mowił?. Quote
michelle04 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Anula']Tak nasz niedźwiadek Bastusiowy. Dorotko a może w późniejszym okresie wybierzemy się do Bastulińskiego?[/QUOTE] Serdecznie zapraszamy, Bastek pewnie bardzo się ucieszy z odwiedzin Cioteczek ;) Quote
michelle04 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Bastek nie jest pieszczochem jednak wykazuje zainteresowanie czowiekiem Co do nietrzymania moczu to jak wspomniaam jest postęp, czasami nasika,sporadycznie, jednak zna już harmonogram dnia i chyba się dostosowa, jednak trzeba pamietać, by od razu po jedzeniu wypuścić go na ogród Quote
dorota k. Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Ugryzę się w jęzor..... na temat mądrości wyczytanych w necie, a nie sprawdzonych. Mizianko dla Bastulskiego:) Buziaki:) Quote
aanka Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 (edited) [quote name='dorota k.']Ugryzę się w jęzor..... na temat mądrości wyczytanych w necie, a nie sprawdzonych. Mizianko dla Bastulskiego:) Buziaki:)[/QUOTE] no to może należałoby .. jakie mądrosci są niesprawdzone ,ze pies będzie siusiał ,gdy poczuje zapach swojego moczu np . każdy przeciętny psiarz t o wie. .. preparaty są różne , ., nikt też nie pisze ,że niesprawdzone . rozumiem ,że porady z "netu' odrzucamy .,no cóż ....... ocet niekoniecznie z "netu" .. .. to może on by pomógł?. według mnie trzeba próbować wszystkiego . Przy moich kilku psach , 2 kotach to raczej porady są z życia . czy ja zaczepiam panią ostatnio ,więc proszę sobie darować sarkazm. Edited May 19, 2012 by aanka Quote
michelle04 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Dzisiaj przybyła sunieczka do domostwa i wszyscy chłopcy sa zainteresowani panienką, poza Bastkiem, który tylko ją powąchał i powrócił do swojego dostojnego spaceru Na chwilę obecną dziewczynka zamieszka z Bastkiem, bo on jeden jej nie zaczepia, a ona prawdopodobnie jest w ciąży i goni facetów, gdy wykazują zbyt duże zainteresowanie Quote
Anula Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Już wiem o malutkiej suni.Jak można wywalić sunię przed klatkę i nie wpuszczać do domu.To wszystko jest chore! Bastuś będzie miał koleżankę,a może przyjaciółkę? Quote
dorota k. Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ojej a skąd ta bidulinka. Bastuś dbaj o koleżankę. Widzę, że Ciocie szykują się na wizytę u Chłopaka :) Quote
piescofajnyjest Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Bastus bedzie dbal, bo to elegancki chlopak!!!! Quote
Anula Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='dorota k.']Ojej a skąd ta bidulinka. Bastuś dbaj o koleżankę. Widzę, że Ciocie szykują się na wizytę u Chłopaka :)[/QUOTE] Tu wątek suni - koleżanki naszego Bastulinskiego: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227201-Male%C5%84ka-przera%C5%BCona-sunieczka-wyrzucona-na-ulice[/url] Wizyta w planach w późniejszym terminie,zobaczymy co z tego wyjdzie.Może nasz miś znajdzie wcześniej domeczek? Quote
Kasiakk Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Oj Bastuś się psinkami nie interesuje.. hmmm.. moze wyczuł ze jest w ciąży i bd sie nią tylko zajmował, zamiast podrywac tak jak inne psiaki. :) Quote
michelle04 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Bastek to stateczny gość, nawet jak go Luzika zaczepiała nie ugiął się i nie skorzystal z zaproszenia do zabawy, więc przyszłą mamuśkę tym bardziej uszanuje :) Quote
Recommended Posts