Elurin Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Karena']Elurin, jeżeli będziesz pisać do tej osoby z Gdańska od akwarium, to zapytaj jeszcze o płeć świnki i wiek.[/quote] No właśnie zagalopowałem się, napiszę do W-wy. Do Gdańska może Waldi napisze? Oni mieszkają blisko. Quote
bona_46 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 czy ktoś sie wybiera w sobotę na pokaz świnek morskich w Blue City??? Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Pewnie,że napiszemy,tylko jakieś namiary poproszę,bo nie jestem w temacie... OK-już wiem.Czyli co zapytam o płeć świnki,wiek i co?Mam licytować? Jakieś plany mamy? Poszło zapytanie o wiek,płeć,stan zdrowia. Jeśli mam sie jeszcze o cos spytac to podajcie prosze pytania i mogę pytac dalej. Waldek Quote
Elurin Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Waldi, jeśli uda się znaleźć dom, to wykupujcie! Macie klatkę, żeby malucha przechować w świnkowych warunkach? Ja wysłałem mail w sprawie klatki ze świnką, czekam na odpowiedź. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Klatke to my mamy-pożyczoną-tylko ten domek.Jakby co to pomożecie?(pytanie jak za czasów Gierka)co? Waldek Quote
Elurin Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='waldi481']Klatke to my mamy-pożyczoną-tylko ten domek.Jakby co to pomożecie?(pytanie jak za czasów Gierka)co? Waldek[/quote] Pomożemy! (tylko, żeby nie wyszło jak za Gierka:evil_lol:) Jeśli jest transport, to oferuję DT. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Facet jak narazie się nieodezwał.Czekam. Ela Quote
Elurin Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja wysłałem maila w sprawie tej świnki w klatce. Też czekam. Quote
invictus hilaritas Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 nowe aukcje: [URL]http://allegro.pl/item251184032_swinka_morska_rozetka_trojkolorowy_samczyk.html[/URL] [URL]http://allegro.pl/item251406252_oddam_swinke_morska_w_dobre_rece.html[/URL] [URL]http://allegro.pl/item250886382_witam_mam_do_sprzedania_2_swinki_morskie_.html[/URL] Quote
pucka69 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 do tego ostatniego człowieka to kiedys nawet chyba pisałam i pytałam czy te swinki napewno maja byc dwutygodniowe oddane - ale nie odpisał. [B]Świnka czarna jest super - kto chce? [/B] [B]Kulka ! Kulka! Do boju! Chcesz drugiego prosiaka???[/B] Quote
agamika Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 tak tak, ta czarna jest super Kulka bier w ciemno :evil_lol: i oddający tez sensowny ;) nie wymysla głupot odbiór tylko osobisty , nie sprzedaje tylko oddaje :razz: Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dostaliśmy 2 e-maile: pierwszy: ad1) dziewczynka(wg sklepu zoologicznego) ad2) 3,5 roku ad3) zdrowe zwierzątko, śrutuje wszystko, bawi sie z kotem często(tu mamy z żona trochę problem bo kot sie boi świnki, 100 m ode mnie jest weterynarz mozna stan zdrowia ocenić u niego -------------------------- Co znaczy śrutuje? drugi: witam ponownie jeżeli pyta sie Pan o takie detale, uważam że jest Pan odpowiednia osobą i jestem gotów oddać świnke gratis(+ cały zestaw) a opłaci pan tylko wizyte u weterynarza(do kwoty 50 zł jeżeli trzeba bedzie wiecej reszte pokrywam ja) Zależy nam oby oddać zwierzaczka w dobre rece. Niestety przez to że świnka jest kudłata nasz kot sie jej boi --------------------- Ela Quote
pucka69 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 to chyba napiszę do tego czarnego co? Napisać? Albo Hala weźmie albo może Kulce wciśniemy!;) [B]edit- może -je?[/B] Quote
Giovanna Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja stawiam na to, ze grucha i zalotnie potrzasa tyleczkiem. Albo faceta albo z braku laku probuje w czasie rujki uwiesc kota:DDD U mnie sie sceny dantejskie wtedy dzieja i zazwyczaj Sprawczyni laduje w transportowce na noc:) Quote
invictus hilaritas Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 mi sie wydaje ze srutuje tzn ze wcina wszystko jak leci :evil_lol: a ta swinka jest chora ze trzeba z nia isc do weta? Quote
pucka69 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 chyba chodzi raczej o potwierdzenie dobrego stanu zdrowia opowieści o moich świnkach - 1. zyta leży na hamaku. dostaje ogórek, który kładę obok hamaka. zyta schodzi przednimi łapami, i nie schodząc z hamaka - łapie ogórek i z nim w "buzi" robi "taczki" do tyłu i znajduje sie spowrotem na hamaku cała powierzchnią swinki 2. Zośka jest taka wygodna ze najchętniej je ogórka jeśli trzymam plasterek i obracam go dookoła, zeby najpierw mogła zjeść skórkę 3. Powinnałam złapać mocz Zyty żeby powtórzyć badanie. dr Milenie tak zgrabnie to szło a tu .... złosliwiec wcale nie chce sikać ... Quote
invictus hilaritas Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Przepiekny recznie namalowany KUBEK z osoba podarowany przez CONIK: :loveu: [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7475026#post7475026[/URL] Quote
Karena Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Chciałabym zrobic też bazarek na leczenie Ivanka, tylko mam pytanie - czy moga byc 2 bazarki na tego samego zwierzaka? Quote
agamika Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Karena']czy moga byc 2 bazarki na tego samego zwierzaka?[/quote] Tak ......:p Quote
invictus hilaritas Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 aktualnie mamy 3 bazarki na IVANKA :loveu: Im wiecej tym lepiej :cool1: Quote
Elurin Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Jeszcze jeden bazarek na malucha: [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7476621#post7476621[/URL] Quote
Bajon Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='pucka69']to chyba napiszę do tego czarnego co? Napisać? Albo Hala weźmie albo może Kulce wciśniemy!;) [B]edit- może -je?[/B][/quote] Pucka -Kulka własnie czyta to co napisane na jej temat za moimi plecami w pracy, odezwie sie jak będzie w domu, bo zaczęła się zastanawiać :multi::multi: Quote
invictus hilaritas Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 niech sie zastanawia, zastanawia bo to sliczna osoba :loveu: Quote
invictus hilaritas Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 2 swinki do oddania z wyposazeniem: [URL]http://allegro.pl/item251836688_oddam_za_darmo_.html[/URL] Quote
Recommended Posts