Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karena']Elurin, jeżeli będziesz pisać do tej osoby z Gdańska od akwarium, to zapytaj jeszcze o płeć świnki i wiek.[/quote]
No właśnie zagalopowałem się, napiszę do W-wy. Do Gdańska może Waldi napisze? Oni mieszkają blisko.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Pewnie,że napiszemy,tylko jakieś namiary poproszę,bo nie jestem w temacie...
OK-już wiem.Czyli co zapytam o płeć świnki,wiek i co?Mam licytować?
Jakieś plany mamy?
Poszło zapytanie o wiek,płeć,stan zdrowia.
Jeśli mam sie jeszcze o cos spytac to podajcie prosze pytania i mogę pytac dalej.
Waldek

Posted

Waldi, jeśli uda się znaleźć dom, to wykupujcie! Macie klatkę, żeby malucha przechować w świnkowych warunkach?
Ja wysłałem mail w sprawie klatki ze świnką, czekam na odpowiedź.

Guest Elżbieta481
Posted

Klatke to my mamy-pożyczoną-tylko ten domek.Jakby co to pomożecie?(pytanie jak za czasów Gierka)co?
Waldek

Posted

[quote name='waldi481']Klatke to my mamy-pożyczoną-tylko ten domek.Jakby co to pomożecie?(pytanie jak za czasów Gierka)co?
Waldek[/quote]
Pomożemy! (tylko, żeby nie wyszło jak za Gierka:evil_lol:) Jeśli jest transport, to oferuję DT.

Guest Elżbieta481
Posted

Facet jak narazie się nieodezwał.Czekam.
Ela

Posted

nowe aukcje:
[URL]http://allegro.pl/item251184032_swinka_morska_rozetka_trojkolorowy_samczyk.html[/URL]

[URL]http://allegro.pl/item251406252_oddam_swinke_morska_w_dobre_rece.html[/URL]

[URL]http://allegro.pl/item250886382_witam_mam_do_sprzedania_2_swinki_morskie_.html[/URL]

Posted

do tego ostatniego człowieka to kiedys nawet chyba pisałam i pytałam czy te swinki napewno maja byc dwutygodniowe oddane - ale nie odpisał.
[B]Świnka czarna jest super - kto chce? [/B]
[B]Kulka ! Kulka! Do boju! Chcesz drugiego prosiaka???[/B]

Posted

tak tak, ta czarna jest super Kulka bier w ciemno :evil_lol: i oddający tez sensowny ;)

nie wymysla głupot odbiór tylko osobisty , nie sprzedaje tylko oddaje :razz:

Guest Elżbieta481
Posted

Dostaliśmy 2 e-maile:
pierwszy:
ad1) dziewczynka(wg sklepu zoologicznego)
ad2) 3,5 roku
ad3) zdrowe zwierzątko, śrutuje wszystko, bawi sie z kotem często(tu
mamy z żona trochę problem bo kot sie boi świnki, 100 m ode mnie jest
weterynarz mozna stan zdrowia ocenić u niego
--------------------------
Co znaczy śrutuje?
drugi:
witam ponownie
jeżeli pyta sie Pan o takie detale, uważam że jest Pan odpowiednia
osobą i jestem gotów oddać świnke gratis(+ cały zestaw) a opłaci pan
tylko wizyte u weterynarza(do kwoty 50 zł jeżeli trzeba bedzie wiecej
reszte pokrywam ja) Zależy nam oby oddać zwierzaczka w dobre rece.
Niestety przez to że świnka jest kudłata nasz kot sie jej boi
---------------------
Ela

Posted

Ja stawiam na to, ze grucha i zalotnie potrzasa tyleczkiem. Albo faceta albo z braku laku probuje w czasie rujki uwiesc kota:DDD U mnie sie sceny dantejskie wtedy dzieja i zazwyczaj Sprawczyni laduje w transportowce na noc:)

Posted

chyba chodzi raczej o potwierdzenie dobrego stanu zdrowia
opowieści o moich świnkach -
1. zyta leży na hamaku. dostaje ogórek, który kładę obok hamaka. zyta schodzi przednimi łapami, i nie schodząc z hamaka - łapie ogórek i z nim w "buzi" robi "taczki" do tyłu i znajduje sie spowrotem na hamaku cała powierzchnią swinki
2. Zośka jest taka wygodna ze najchętniej je ogórka jeśli trzymam plasterek i obracam go dookoła, zeby najpierw mogła zjeść skórkę
3. Powinnałam złapać mocz Zyty żeby powtórzyć badanie. dr Milenie tak zgrabnie to szło a tu .... złosliwiec wcale nie chce sikać ...

Posted

[quote name='pucka69']to chyba napiszę do tego czarnego co? Napisać? Albo Hala weźmie albo może Kulce wciśniemy!;)
[B]edit- może -je?[/B][/quote]

Pucka -Kulka własnie czyta to co napisane na jej temat za moimi plecami w pracy, odezwie sie jak będzie w domu, bo zaczęła się zastanawiać :multi::multi: