invictus hilaritas Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a z ktorego to jest ogloszenia? podalam dzisiaj 2 linki - swinki z czestochowy ;) czy swinka moze jesc czerwona papryke? Quote
agamika Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 o kurczatko, jakbym wczesniej wiedział, to by transport Czestochowa Warszawa był( jutro jedzie przez Czestochowe rodzinka znajomej z innego wątku - proponowała wlasbie dla Bazyla to, )ale teraz to sie z nia juz nie skontaktuje Quote
Neris Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ta jest z Piekar Śląskich... pan mówi że nie wie jakiej płci. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ale ładna ta świnka! Jaki ma profil ciekawy, prawie garbonosa;) :loveu: Quote
Elurin Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Waldi, to może Antosia Wam podesłać? To spokojna świnka...Wstawię dziś nowe fotki. Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Elurin,wyslalismy na Ciebie e-maila.Skąd Dagmara mogłaby odebrac Antosia?I czy byłoby mozliwe rano,bo ona rano wyjezdza 6-7 rano.Czy Antoni mógłby byc w klatce,która odeslemy jak tylko będzie juz w domu? Jak odpowiesz na pytania,to ja przekażę Dagmarze. Ela Quote
Elurin Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='waldi481']Elurin,wyslalismy na Ciebie e-maila.[/quote] Wiem, ale uznałem, że przez forum szybciej się dogadamy:lol: [quote name='waldi481']Skąd Dagmara mogłaby odebrac Antosia?I czy byłoby mozliwe rano,bo ona rano wyjezdza 6-7 rano.[/quote] Zależy, gdzie ona na Jana Pawła II startuje...Może daj mi do niej kontakt, to się dogadam. Ja mieszkam na Złotej, blisko JPII. Gdyby mogła podjechać do mnie, byłyby najlepiej...dla Antoniego, rzecz jasna...wiesz, mniej noszenia, mniej przekładania z samochodu do samochodu. Rano jak najbardziej może być. [quote name='waldi481']Czy Antoni mógłby byc w klatce,która odeslemy jak tylko będzie juz w domu?[/quote] Oczywiście, teraz mam 3 klatki "makabryczne", 1 własną (chłopaki "labo" w niej siedzą) i 1 od TZ-y, w zasadzie też własną. Niezła rezerwa:lol: . Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Elurin,musiałbys wejść na :[URL="http://www.miau.pl"]www.miau.pl[/URL] dział:koty watek transportowy: transport:xandra ja zaraz wejde na watek i poprosze ja o podanie e-maila który następnie po otrzymaniu przekaże Tobie. Antoś,już niedługo się zobaczymy i będziemy razem! A dlaczego pojawiła mi sie ta główka?Pojęcia nie mam.. Ela Quote
Elurin Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='waldi481'] watek transportowy: transport:xandra[/quote] [quote name='waldi481']A dlaczego pojawiła mi sie ta główka?Pojęcia nie mam.. Ela[/quote] Łoj, już myslałem, żę to na mnie;) Zamiast "X" wyskoczyło? Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Wygląda,że zamiast x i dlaczego? ---------- Zaraz powiem Melowi,że niedługo kolega będzie-nie wiem jak Mel,ale ja sie naprawdę cieszę! Polubiłam bardzo te zwierzaki i musze przyznać,że ich niedoceniałam.Zaskoczył mnie Mel swoja mądroscią... Ela Quote
Elurin Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Świnki sa bardzo inteligentne...Czytałaś, co zrobił Bercik parę dni temu? Wysłałem maila (nie ma jej na miau), czekam na odpowiedź. Quote
Neris Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Pomóżcie niekumatej Nerisowej, jak skombinować transport z Piekar Śląskich? Jestem zakochana w tym długowłosym prośku. Quote
Elurin Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Neris, Ty tu tak się udzielasz i niekumata? To już fałszywa skromność:evil_lol: 1.napisz prośbę na wątku transportowym; 2. sprawdź, czy z miau ktoś nie jedzie; 3.popytaj znajomych:eviltong: 4. coś jeszcze wymyślisz:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Neris']Pomóżcie niekumatej Nerisowej, jak skombinować transport z Piekar Śląskich? Jestem zakochana w tym długowłosym prośku.[/quote] a może córka bebebe pojedzie na trasie Katowice-Warszawa? Może ktoś by podrzucił wtedy prosię tylko do Katowic..Myślę że sporo ludzi się będzie przemieszczać na trasie Śląsk-Warszawa, tylko trzeba wpisać w transportowe wątki. Na miau też jest taki? Quote
Neris Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Wpisałam się na wątki transportowe na dogo i miau. Moi chłopcy: [IMG]http://images25.fotosik.pl/52/735f020b1bf287bb.jpg[/IMG] [IMG]http://images29.fotosik.pl/53/0aad98db79e00b7a.jpg[/IMG] [IMG]http://images23.fotosik.pl/52/ab61f736a03424f5med.jpg[/IMG] [IMG]http://images25.fotosik.pl/52/beb4e86a9915ea1e.jpg[/IMG] [IMG]http://images28.fotosik.pl/52/a50f1b90adda7320.jpg[/IMG] Przepraszam za jakość, poprawię się niebawem. Quote
bebebe1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alfa i Zuzia']a może córka bebebe pojedzie na trasie Katowice-Warszawa? Może ktoś by podrzucił wtedy prosię tylko do Katowic..Myślę że sporo ludzi się będzie przemieszczać na trasie Śląsk-Warszawa, tylko trzeba wpisać w transportowe wątki. Na miau też jest taki?[/quote] Pojedzie, pojedzie, tylko nie wcześniej, niż za miesiąc (wakacje). Ale jeśli Nerisku zdecydujesz się na tego prosiaczka, to mogę go odebrać od faceta w każdej chwili - przejeżdżam przez Piekary codziennie do pracy i z pracy. Prosiak może być u mnie tak długo, jak będzie trzeba. Jeśli przed upływem miesiąca uda Ci się zorganizować jakiś transport do Warszawy, to wtedy podrzucę go do Katowic, jeśli nie, pojedzie z córką za klika tygodni. Quote
pucka69 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a słuchajcie - co z Bazylim? Nerisek - czy Ty go chcesz nadal? Bo on u agamiki w Krakowie czeka na transport, a ja jadę jutro do Radomia, na kilka dni, do rodziców. I na miau jest ktoś kto prawie w każdy weekend jeździ na trasie Kraków-Radom - to Agamika mogłaby go dać do Radomia, a potem bym go wzięła do Warszawy - wracam w poniedziałek lub we wtorek. I mogłabym przetrzymać ile trzeba - mam przecież wolną klatkę. Quote
Neris Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dzięki, to ja już do tego pana pisze. BTW, jeśli to dziołszka to klatkę jej musze drugą zakupić... Neris nie rezygnuje z Bazylka, przepraszam, ja się jakoś zaplątałam w wydarzeniach ostatnio. Zaraz pogrzebię w tych transportach. Jeśli mogłabyś go Pucko przechować to ja 14 sierpnia będę w Warszawie i wtedy bym go wzięła. Quote
pucka69 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 to niech Pan jej pod "Ogon" zajrzy po prostu - albo zdjecia nam azrobi i wklej - no będziemy widziec - przeciez to dorosła swinia. albo swin Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 bardzo ładne świnie. Ten beżowo-aguti mi się bardzo podoba:loveu: , a ten drugi też ładny. Ja też się pogubiłam w szukających domu, DT, kto ile ma osób itp.:oops: Podoba mo się wyrażenie "mam makabryczną klatkę":evil_lol: (chyba Elurin) Quote
Evelin Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Fajne chłopaki Neris...Prawie tak cudne jak moje.... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/53/157017c5b0c9d1ee.jpg[/IMG][/URL] To Gwidonek (wg mnie swinek erotoman..) i spokojny, zrównoważony Wolfi...Mało tego,że Gwidonek czasem napastuje Wolfiego (Wolfi odskakuje z godnością),to jak słyszy głosy dziewczyn z sąsiedniej klatki, lub wyczuje ich zapach (np na moich rękach)- terkocze jak oszalały.. A u dziewczyn...była afera.. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/31/1eb7b8881567c59a.jpg[/IMG][/URL] Dostały hamak...Największą wielbicielka hamaczka została Selma..Jak ona pięknie się w hamaczku rozwala...Czasem tez krysia korzysta..choć Pajunię tez raz widziałam... Quote
pucka69 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 bebebe - nic nie wiem. Pani Magdy nie spotkałam. No i przyznam - nie dzwoniłam. Bo moze ja sie narzucam? Ale przykro mi ze nie przyjdzie i nic nie powie ... wie gdzie pracuję, to parę kroków ...dzis czwartek wieczór - Halina zachorowała w niedzielę - to już że tak brutalnie powiem :"wóz albo przewóz" :( powinien być :( Quote
Neris Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ale jaka afera, skoro zgodnie i grzecznie stoją w szeregu "kolejno odlicz"? Quote
Recommended Posts