Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aida']Jak Ty w ogóle możesz zadawać takie pytania:angryy:. Przecież to od razu z profilu widać skąd ta Dama.
Takie pięknotki pochodzą z jednego miejsca:lol:[/QUOTE]

:oops::oops::oops::modla::modla::modla:o ja mało rozgarnięty...:modla::modla::modla::oops::oops::oops:

Posted

[quote name='karolkamadry']Tak:) to jest właśnie Nukusia:) Moja kochana Dama:) i koleżanka Ashy:)[/QUOTE]

Znaleźliśmy drogę do naszych Dam:kciuki::kciuki::kciuki:, tylko jak pokazać ją innym:???::???::???:
Tyle jeszcze tych kudłatych Dam i Kawalerów w potrzebie:Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

[quote name='gregorsat']Proszę oświecić mnie nie zorientowanego, czy to jest ta sławna bialska Dama Nuka, Ashy koleżanka???;)
Bo mi tu ta piękność na bialczankę rasową wygląda;)[/QUOTE]

zgadłeś:) mega gwiazda Karoliny:):) zresztą u nas w BP tylko takie są:p:evil_lol: łącznie z nami :oops:

Posted

[quote name='danusiadanusia'] mega gwiazda Karoliny:):) zresztą u nas w BP tylko takie są:p:evil_lol:[/QUOTE]

Tak, tak, tylko trzeba kogoś, żeby je odkrył i pokazał światu;)
A właśnie, gdzie jest Igiełka:???::???::???:

Posted

Igiełka ma problem z internetem ale myslami i serduchem jest z nami:) A Grześ znasz jeszcze jedną Gwiadę bialską - Gniewkę - też trójłapka tak jak Nuczka, opuściła schronisko niewiele poźniej od Nuki - o ile dobrze pamiętam to zaraz po świętach i wyjechała do Łodzi?

[quote name='gregorsat']Tak, tak, tylko trzeba kogoś, żeby je odkrył i pokazał światu;)
A właśnie, gdzie jest Igiełka:???::???::???:[/QUOTE]

Posted

[quote name='karolkamadry']A czy Wy wiecie ze za dwa niecale tygodnie minie rok jak Nuka jest z nami??????????[/QUOTE]

qrcze ... to już rok :-o ... ale ten czas leci

zanim ten rok minie to my Wam życzymy jeszcze wielu zdrowych i pogodnych lat razem :buzi:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236138-Nadzieja-bez-%C5%82apki-numer-1247-12-w-szczeci%C5%84skim-schronisku-potrzebny-BDT"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236138-Nadzieja-bez-łapki-numer-1247-12-w-szczecińskim-schronisku-potrzebny-BDT[/URL]

w Was ostatnia nadzieja - wiem, że tak trochę nie w temacie ale liczę na odwiedziny mojej ulubionej gwardii:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='fioneczka']Karola ... ile by tego czasu nie zostało, to czas który Ona od Was dostała wynagradza jej całe życie

życzymy Wam jeszcze wielu wspólnych, radosnych chwil[/QUOTE]
No i tego nie do konca jestem pewna......jedynie rok moglam sobie pogdybac;.........wiem ze kocha mnie przeogromnie...... ja ja tez ale na pewno nie zafunduje jej mega cierpienia...
'

Posted

[quote name='karolkamadry']No i tego nie do konca jestem pewna......jedynie rok moglam sobie pogdybac;.........wiem ze kocha mnie przeogromnie...... ja ja tez ale na pewno nie zafunduje jej mega cierpienia...
'[/QUOTE]

Karola ja cały czas powtarzam że cuda się zdarzają

Posted (edited)

[quote name='karolkamadry']chciałam tylko powiedziec, że Nuka biega za TM....jest mi strasznie smutno, cały czas płaczę, nie mam siły na tłumaczenia...odeszła w spokoju i szczęściu:( Biegaj kochana...na zawsze w moim sercu....[/QUOTE]

ojej ....[**] Nukusiu :( Karolina bardzo mi przykro :(

ja będziesz mogła,napisz co się stało

Edited by kinga_kinga7
Posted

[quote name='karolkamadry']chciałam tylko powiedziec, że Nuka biega za TM....jest mi strasznie smutno, cały czas płaczę, nie mam siły na tłumaczenia...odeszła w spokoju i szczęściu:( Biegaj kochana...na zawsze w moim sercu....[/QUOTE]

[B]Karolino[/B], tak bardzo mi przykro. Dałaś jej ogrom miłości, bezpieczeństwo i dom, jakiego nie miała, odeszła kochana i to jest bardzo ważne.
[B]Nuka[/B]
[*] tak żal, że nie mogłaś się dłużej cieszyć swoim domowym szczęściem :-(.