Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u nas życie toczy się spokojnym torem, Nuczka już niestety nie chodzi na spacerki, bo się męczy i nie chce chodzić, ale samopoczucie ma dobre, apetyt też i generalnie czuje się dobrze:) Ja już jestem spokojna o nią, bo widać efekty leczenia.

Posted

[quote name='karolkamadry']A u nas życie toczy się spokojnym torem, Nuczka już niestety nie chodzi na spacerki, bo się męczy i nie chce chodzić, ale samopoczucie ma dobre, apetyt też i generalnie czuje się dobrze:) Ja już jestem spokojna o nią, bo widać efekty leczenia.[/QUOTE]

no to super! spacerki nie są aż takie ważne...;) najważniejsze,że czuje się dobrze:)

Posted

[quote name='karolkamadry']w czwartek idziemy kontrolnie zrobić badanie krwi, ale według mnie jest w porządku, bo je normalnie, załatwia się normalnie...ale tak dla spokojności zrobimy:)[/QUOTE]

pewnie,na pewno nie zaszkodzi:)

Posted

dopiero jak przeczytałam swojego posta jeszcze raz to widze ze mogl nastraszyć:) Ale tak tak chodziło o spacerki:) Ona ma kłopot z tylną nogą, jutro jak będe u weta to moze zrobimy jej rtg...

[quote name='Chiquita&DeeDee']O mamo jak byłam u Nesi to mi serce stanęło.. ale na szczęście to była mowa o spacerkach uff:multi:[/QUOTE]

Posted

dziewczyny miałam to samo jak przeczytałam wpis Karolki na naszym wątku a teraz bardzo bardzo cieszę się że to tylko kwestia spacerów :):) z Nukusii jest prawdziwy leniuszek :loveu: