Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aida']Własnie Nuka wyruszyła w podróz do swojego kochanego domu.Fakt że wyciska łzy wszystkim. Koleżanka Karoliny jak ją zobaczyła zaczęła od płaczu i całowania.
Czyli popłakałyśmy sobie i dziewczyny wyjechały[/QUOTE]
Jesteś taka kochana, dziękujemy Ci za pomoc:calus::Rose::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danusiadanusia']Jesteś taka kochana, dziękujemy Ci za pomoc:calus::Rose::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:[/QUOTE]
tak się cieszę, że spotykamy tu ludzi bezinteresownych, chcących pomóc tym najsłabszym i zobaczcie w grupie to się udaje, pomimo, że znamy się wirtualnie śmiem powiedzieć, że znamy się jak łyse konie:evil_lol: każdy robi to co może i współpracuje z zespołem bez szefostwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wszystkie działania mają jeden cel -POMOC i to się udaje i pięknie kończy:multi:

Posted

Danusiu nie masz za co dziękować mogłam pomóc i to zrobiłam. Fakt że nie przypuszczałam jak wiele emocji jest z tym związane. Wyję do tej pory. Wiem że Nuka jedzie do swojego cudownego domku i rodziny, ale spotkanie z nią w realu to przeżycie którego nie zapomnę do końca życia. Jest ona przekochana.

Posted

[quote name='aida']Danusiu nie masz za co dziękować mogłam pomóc i to zrobiłam. Fakt że nie przypuszczałam jak wiele emocji jest z tym związane. Wyję do tej pory. Wiem że Nuka jedzie do swojego cudownego domku i rodziny, ale spotkanie z nią w realu to przeżycie którego nie zapomnę do końca życia. Jest ona przekochana.[/QUOTE]
takie psy jak Nukusia, które nie znają lepszego życia niż życie schroniskowe, doceniają to swoją miłością, te całusy o których pisałaś to było wdzięczne podziękowanie, one nie proszą o wiele pełną miseczkę, miłość i przyzwoite traktowanie a odpłacają podwójnie, bardzo się cieszę że jesteś z nami.

Posted

Wspaniale, że się Nukusi tak udało :) Cioteczki, jesteście [B]WSPANIAŁE :loveu:
[/B]Igiełko, czym prędzej wyszukuj nową bidę i zakładaj wątek :)

Jak pomyślę, ile cudownych psiaków siedzi w schronach ...:-(

Posted

[quote name='Roszpunka']Wspaniale, że się Nukusi tak udało :) Cioteczki, jesteście [B]WSPANIAŁE :loveu:
[/B]Igiełko, czym prędzej wyszukuj nową bidę i zakładaj wątek :)

Jak pomyślę, ile cudownych psiaków siedzi w schronach ...:-([/QUOTE]
tak u nas w czym wybierać, Igiełko odezwij się, już Twoja jedna bida pojechała po lepsze życie aż do Szczecina, szukaj, jeśli będziesz miała problem to Ci pomogę:):)

Posted

Dziewczyny, Nuka lezy sobie teraz w samochodzie, który wiedzie ją do domu, długa droga przed nią, ale znosi to baaaardzo dzielnie. Asia mówi, że jest bardzo grzeczna. Ja na razie jade do koni, a potem będę szykować kolacje dla dziewczyn. :)

Posted

hej Kochane:-) jestem, wcześniej się nie dało. Nuczka kochana już coraz bliżej domku:multi::multi::multi: Wczoraj w samochodzie przytulała się kochana i całowała w ręce, a czasem ukradła nieśmiało buziaka;) Aida od razu ją pokochała:loveu: jak my wszystkie:evil_lol: Tak strasznie się cieszę, że Nuczka ma nowe życie:-D I jeszcze jedno: Nuczka zostawiła coś po sobie w schronisku, ale o tym napiszę zaraz na wątku świąteczno-choinkowym, na naszym bazarku:p

I jeszcze coś;) Nuka pojechała do Szczecina jak dama, w nowej pięknej, czerwonej obróżce i z nową piękną, czerwoną smyczką:-) To wszystko w prezencie od Aidy:loveu: Zreszta ona zrobiła jej tam całą wyprawkę:iloveyou:

Aido, Danusiu dziękujemy za fundusze na dojazd i powrót z Warszawy:buzi:
To co zostało pomoże przyjaciołom Nuczki, którzy zostali w schronisku...

Posted

[quote name='aida']Kochana to jeszcze pewno kilka godzinek. Ja siedzę jak na szpilkach[/QUOTE]
napisałam już na bazarku choinkowym, gdzie powinnaś mieszkać, ale tak mnie Twoje gesty wzruszają:-(:-(:-( określiłam Cię tam jako mamę chrzestną Nuki, ale szczerze powiem jesteś mamą chrzestną całego naszego schroniska:huh::Rose::iloveyou::angel:

Posted

Danusiu przestań bo normalnie zbankrutuje na chusteczki higieniczne. Jeszcze nie zdążyłam skończyć płakać z tęsknoty za Nuczką a już wyje za całe schronisko

Posted

dziewczyny będą w Szczecinie pewnie najwcześniej około północy...długa ta podróż:shake: obie będą zmęczone :sad: ale szczęśliwe:-)

Aido kochana, nie płacz już:glaszcze: bo jak tak dalej pójdzie, to oprócz tych wszystkich zasmarkanych telefonów;) zalejesz całe nasze forum:p i co wtedy będzie??? Nuczka uratowana!!!!! Jupi, cieszmy się:loveu: a teraz do roboty, wyciągamy ze smutku kolejne psiury!!

Posted

[quote name='aida']Danusiu przestań bo normalnie zbankrutuje na chusteczki higieniczne. Jeszcze nie zdążyłam skończyć płakać z tęsknoty za Nuczką a już wyje za całe schronisko[/QUOTE]
cały wagon osobiście Ci zaniosę!!!, nie becz ! przecież po tu jesteśmy, żeby oglądać śmiejące mordki i merdające ogony, Nuka jest dowodem namacalnym, nie damy im zrobić krzywdy, zobacz jak pięknie wyszła akcja, ale muszę powiedzieć, że jesteś bardzo rozrzutną babeczką:evil_lol:

Posted

[quote name='aida']Rozumiem że jeżeli chodzi o rozrzutność masz na myśli chusteczki higieniczne:evil_lol:[/QUOTE]
właśnie... o tym myślałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Z moich wieści wynika, że Nuka z Asią są w Poznaniu. Także jeszcze troszkę to potrwa. Czekam jak na szpilkach:) Jak będę miała kolejne iformacje to od razu piszę. A tymczasem idę do kuchni coś porobić bo mi ręce całe chodzą i nerwy mam straszne, to może się uspokoje przy garnkach:)

Posted

ja niestety muszę uciekać i nie będę tu z Wami czekała...:-( Co nie znaczy, że nie będę z Wami myślami;) Jutro z samego rana otwieram kompa i czytam:evil_lol: A może jakiegoś sms-ika mi prześlecie?:p wystarczy hasło: dziewczyny są na miejscu:-)

Już niedługo będzie Nuczka w DOMKU:-D

Posted

[quote name='karolkamadry']SMS wysyłam koniecznie:))) Zrobię też zdjęcie i wyślę. Nie bardzo wiem jak się załącza zdjęcia na dogo, czy ktoś może mi udzielić szybkiej instrukcji?[/QUOTE]

dziękuję:-D szybka instrukcja wrzucania fotek już przesłana na pw;-)