danusiadanusia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='aida']Własnie Nuka wyruszyła w podróz do swojego kochanego domu.Fakt że wyciska łzy wszystkim. Koleżanka Karoliny jak ją zobaczyła zaczęła od płaczu i całowania. Czyli popłakałyśmy sobie i dziewczyny wyjechały[/QUOTE] Jesteś taka kochana, dziękujemy Ci za pomoc:calus::Rose::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='danusiadanusia']Jesteś taka kochana, dziękujemy Ci za pomoc:calus::Rose::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:[/QUOTE] tak się cieszę, że spotykamy tu ludzi bezinteresownych, chcących pomóc tym najsłabszym i zobaczcie w grupie to się udaje, pomimo, że znamy się wirtualnie śmiem powiedzieć, że znamy się jak łyse konie:evil_lol: każdy robi to co może i współpracuje z zespołem bez szefostwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wszystkie działania mają jeden cel -POMOC i to się udaje i pięknie kończy:multi: Quote
aida Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Danusiu nie masz za co dziękować mogłam pomóc i to zrobiłam. Fakt że nie przypuszczałam jak wiele emocji jest z tym związane. Wyję do tej pory. Wiem że Nuka jedzie do swojego cudownego domku i rodziny, ale spotkanie z nią w realu to przeżycie którego nie zapomnę do końca życia. Jest ona przekochana. Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='aida']Danusiu nie masz za co dziękować mogłam pomóc i to zrobiłam. Fakt że nie przypuszczałam jak wiele emocji jest z tym związane. Wyję do tej pory. Wiem że Nuka jedzie do swojego cudownego domku i rodziny, ale spotkanie z nią w realu to przeżycie którego nie zapomnę do końca życia. Jest ona przekochana.[/QUOTE] takie psy jak Nukusia, które nie znają lepszego życia niż życie schroniskowe, doceniają to swoją miłością, te całusy o których pisałaś to było wdzięczne podziękowanie, one nie proszą o wiele pełną miseczkę, miłość i przyzwoite traktowanie a odpłacają podwójnie, bardzo się cieszę że jesteś z nami. Quote
Roszpunka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Wspaniale, że się Nukusi tak udało :) Cioteczki, jesteście [B]WSPANIAŁE :loveu: [/B]Igiełko, czym prędzej wyszukuj nową bidę i zakładaj wątek :) Jak pomyślę, ile cudownych psiaków siedzi w schronach ...:-( Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Roszpunka']Wspaniale, że się Nukusi tak udało :) Cioteczki, jesteście [B]WSPANIAŁE :loveu: [/B]Igiełko, czym prędzej wyszukuj nową bidę i zakładaj wątek :) Jak pomyślę, ile cudownych psiaków siedzi w schronach ...:-([/QUOTE] tak u nas w czym wybierać, Igiełko odezwij się, już Twoja jedna bida pojechała po lepsze życie aż do Szczecina, szukaj, jeśli będziesz miała problem to Ci pomogę:):) Quote
karolkamadry Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dziewczyny, Nuka lezy sobie teraz w samochodzie, który wiedzie ją do domu, długa droga przed nią, ale znosi to baaaardzo dzielnie. Asia mówi, że jest bardzo grzeczna. Ja na razie jade do koni, a potem będę szykować kolacje dla dziewczyn. :) Quote
karolkamadry Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 AIDO - my Ci bardzo dziekujemy za wszystko:loveu: Quote
nukujek Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 hej Kochane:-) jestem, wcześniej się nie dało. Nuczka kochana już coraz bliżej domku:multi::multi::multi: Wczoraj w samochodzie przytulała się kochana i całowała w ręce, a czasem ukradła nieśmiało buziaka;) Aida od razu ją pokochała:loveu: jak my wszystkie:evil_lol: Tak strasznie się cieszę, że Nuczka ma nowe życie:-D I jeszcze jedno: Nuczka zostawiła coś po sobie w schronisku, ale o tym napiszę zaraz na wątku świąteczno-choinkowym, na naszym bazarku:p I jeszcze coś;) Nuka pojechała do Szczecina jak dama, w nowej pięknej, czerwonej obróżce i z nową piękną, czerwoną smyczką:-) To wszystko w prezencie od Aidy:loveu: Zreszta ona zrobiła jej tam całą wyprawkę:iloveyou: Aido, Danusiu dziękujemy za fundusze na dojazd i powrót z Warszawy:buzi: To co zostało pomoże przyjaciołom Nuczki, którzy zostali w schronisku... Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 teraz czekamy na wieści z domku:) Quote
aida Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kochana to jeszcze pewno kilka godzinek. Ja siedzę jak na szpilkach Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='aida']Kochana to jeszcze pewno kilka godzinek. Ja siedzę jak na szpilkach[/QUOTE] napisałam już na bazarku choinkowym, gdzie powinnaś mieszkać, ale tak mnie Twoje gesty wzruszają:-(:-(:-( określiłam Cię tam jako mamę chrzestną Nuki, ale szczerze powiem jesteś mamą chrzestną całego naszego schroniska:huh::Rose::iloveyou::angel: Quote
aida Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Danusiu przestań bo normalnie zbankrutuje na chusteczki higieniczne. Jeszcze nie zdążyłam skończyć płakać z tęsknoty za Nuczką a już wyje za całe schronisko Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Strasznie kochane jesteście dziewczyny...:) Quote
nukujek Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 dziewczyny będą w Szczecinie pewnie najwcześniej około północy...długa ta podróż:shake: obie będą zmęczone :sad: ale szczęśliwe:-) Aido kochana, nie płacz już:glaszcze: bo jak tak dalej pójdzie, to oprócz tych wszystkich zasmarkanych telefonów;) zalejesz całe nasze forum:p i co wtedy będzie??? Nuczka uratowana!!!!! Jupi, cieszmy się:loveu: a teraz do roboty, wyciągamy ze smutku kolejne psiury!! Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='aida']Danusiu przestań bo normalnie zbankrutuje na chusteczki higieniczne. Jeszcze nie zdążyłam skończyć płakać z tęsknoty za Nuczką a już wyje za całe schronisko[/QUOTE] cały wagon osobiście Ci zaniosę!!!, nie becz ! przecież po tu jesteśmy, żeby oglądać śmiejące mordki i merdające ogony, Nuka jest dowodem namacalnym, nie damy im zrobić krzywdy, zobacz jak pięknie wyszła akcja, ale muszę powiedzieć, że jesteś bardzo rozrzutną babeczką:evil_lol: Quote
aida Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Rozumiem że jeżeli chodzi o rozrzutność masz na myśli chusteczki higieniczne:evil_lol: Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='aida']Rozumiem że jeżeli chodzi o rozrzutność masz na myśli chusteczki higieniczne:evil_lol:[/QUOTE] właśnie... o tym myślałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karolkamadry Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Z moich wieści wynika, że Nuka z Asią są w Poznaniu. Także jeszcze troszkę to potrwa. Czekam jak na szpilkach:) Jak będę miała kolejne iformacje to od razu piszę. A tymczasem idę do kuchni coś porobić bo mi ręce całe chodzą i nerwy mam straszne, to może się uspokoje przy garnkach:) Quote
karolkamadry Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 no tak to się zapowiada. Nuka zachowuje się bardzo grzecznie w samochodzie, ale zestresowana jest. No jeszcze chwile musi wytrzymać:) Quote
nukujek Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ja niestety muszę uciekać i nie będę tu z Wami czekała...:-( Co nie znaczy, że nie będę z Wami myślami;) Jutro z samego rana otwieram kompa i czytam:evil_lol: A może jakiegoś sms-ika mi prześlecie?:p wystarczy hasło: dziewczyny są na miejscu:-) Już niedługo będzie Nuczka w DOMKU:-D Quote
karolkamadry Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 SMS wysyłam koniecznie:))) Zrobię też zdjęcie i wyślę. Nie bardzo wiem jak się załącza zdjęcia na dogo, czy ktoś może mi udzielić szybkiej instrukcji? Quote
aida Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ja też nie umiem wklejać zdjęć ale poczekajmy może jakaś dobra dusza powie jak to się robi. Przestałam beczeć obgryzam pazury:evil_lol: Quote
nukujek Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='karolkamadry']SMS wysyłam koniecznie:))) Zrobię też zdjęcie i wyślę. Nie bardzo wiem jak się załącza zdjęcia na dogo, czy ktoś może mi udzielić szybkiej instrukcji?[/QUOTE] dziękuję:-D szybka instrukcja wrzucania fotek już przesłana na pw;-) Quote
Recommended Posts