jusstyna85 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 W tym maleńkim,wychudzonym ciałku jest wieeelki duch... Niestety to ciałko WIELE JUŻ WYCIERPIAŁO... Przeżyło prawdopodobnie silne KOPNIĘCIE,głodzenie,zimno... AŻ STAŁO SIĘ NIEPOTRZEBNE... POPSUŁO SIĘ? Psiaczek ma stare złamanie łapy-utyka.Bardzo się męczy Chciałby pobiegać,pobawić się... Do tego nie wiadomo skąd ma ranę na łapce... NIE CHCĘ NAWET MYŚLEĆ CO PRZESZEDŁ... Być może jest szansa na to,by specjalista orzekł,czy nie dałoby się zrobić coś,żeby "naprawić" łapkę... Potrzebny tylko dom tymczasowy i wsparcie na wizyte... Mam nadzieje,że go ta łapka nie boli Jest bardzo wylewny w uczuciach,sympatyczny,kochany.... Nie ma szans w stadzie psów-psy szybko wyczują jego słabość i zagryzą facebook http://www.facebook.com/event.php?eid=162538030510664&pending&context=create Quote
jusstyna85 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Mimo zaledwie 8 mies. sporo już przeżył...oby zły los się odwrócił... Quote
jusstyna85 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Bardzo przydałby się DT,żeby sprawdzić,czy nie udałoby się zrobić coś z łapką Quote
jusstyna85 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Marzenia o bezpłatnym Dt to chyba mżonki...może płatny znalazłby się? Może udałoby się jakoś uzbierać... Pamiętajcie o Facebooku Quote
jusstyna85 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 U psiaka bez zmian...zbieramy na rtg i wizyte u weta... Quote
Zefirek2 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Czy już coś wiadomo jak on do innych psiaków i jak się zachowuje zostawiony sam w pomieszczeniu ( głównie chodzi o to czy nie wyje i nie szczeka)? Quote
_patSi_ Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Biedactwo, jejku ile to młode ciałko musiało wycierpieć.Zapisuję, zaoferowałabym BT, ale mam bezdomniaka ,który terroryzuje inne psiaki.Bidula... Quote
_patSi_ Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dziewczyny najważniejsze czy on nie cierpi, ma jakiś dach nad głową ? Quote
jusstyna85 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Zefirek2']Czy już coś wiadomo jak on do innych psiaków i jak się zachowuje zostawiony sam w pomieszczeniu ( głównie chodzi o to czy nie wyje i nie szczeka)?[/QUOTE] Do innych psiaków ok, można sprawdzić jak zachowuje sie sam w pomieszczeniu. [quote name='_patSi_']Biedactwo, jejku ile to młode ciałko musiało wycierpieć.Zapisuję, zaoferowałabym BT, ale mam bezdomniaka ,który terroryzuje inne psiaki.Bidula...[/QUOTE] Szkoda... [quote name='_patSi_']Dziewczyny najważniejsze czy on nie cierpi, ma jakiś dach nad głową ?[/QUOTE] Jest w pomieszczeniu w schronisku.Nie wiem czy stare złamanie go nie boli i czy nie dałoby sie czegoś z tym zrobić. Quote
jusstyna85 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Psiaczek zupełnie nic nie je,teraz juz naprawde wygląda jak szkielet :( Nie wiadomo dlaczego :( :( Quote
_patSi_ Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Boże biedactwo ,co tu tak cicho nikt nie zagląda ???? Podnoszę biedaka :( Nie wiecie co może być powodem że nie chce jeść ? Quote
Zefirek2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Biedulek , strasznie mi go żal :-(:-(, może to stres , może ból jest powodem nie jedzenia? Bardzo chciałabym zaproponować mu DT ,ale nie mieszkam sama ( niestety) i mój TZ nie wyraża narazie zgody ( negocjacje trwają) . Mam swoje dwa małe psiaki i mieszkam w bloku , dlatego pytałam jak on zachowuje się pod nieobecność ( drażliwi sąsiedzi). Moja poprzednia tymczasowiczka (dziś już szczęśliwa w swoim nowym domku), miała zwyczaj szczekać przez 8 godzin jak nas nie było w domu. Po około miesiącu udało się ją tego oduczyć ale ciężko było.:shake:. Może jakiś hotelik mu szukać, dorzucę się finansowo. Mam sąsiadkę z bloku obok, która pomaga nam w przypadku znalezienia jakiejś bidy, żeby nie oddawać jej do schronu. Poprosiłabym ją żeby wzięła go na DT, ale wczoraj jak na złość obdarowałyśmy ją już znalezioną pod moim blokiem starszą sunią ( wyrzuconą na skrzyżowaniu, bądż wystraszoną peterdami i zagubioną). Teraz na cito robimy ogłoszenia , jeśli odnalazłby się właściciel ( a mamy taką nadzieją bo suńka zadbana, czysta) , to porozmawiam z nią i poproszę o DT dla niego. Jedzenie zapewniałabym mu we własnym zakresie, potrzebne byłoby tylko wsparcie na veta. Quote
anna24 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 sliczny jest... jak można taką krzywde zrobić :( Quote
Zefirek2 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Hop, hop.... co u psiaczka? Cicho tu strasznie :(. Quote
jusstyna85 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 psiaczek został zabrany na płatny tymczas.. Błagam o pomoc w szukaniu wsparcia,nie dam rady finansowo... Jest o niebo lepiej,dostaje specjalną karme. Jest kochany,grzeczny,zachowuje czystość,akceptuje psy,koty... Quote
Recommended Posts