Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leónowa'][URL]http://farm8.staticflickr.com/7451/9268790530_9e4050e9e6_o.jpg[/URL] takie yorki to ja mogę oglądać, nie to co te pieski w różowych wdziankach, robiące za maskotki:lol:[/QUOTE]
:P
lusia tez ma ubranka
i całe pudelko kokardek :diabloti:

Zapisałam Nu na semi frisbee z Paulą
mam 7 dni na znalezienie transportu, wykombinowanie kasy i zapłacenie xd powodzenia :evil_lol:

I jutro ide zaniesc koope do badania w kierunku lamblii.. ;/
piesa mi juz pewnie ze 3 kilo schudla, wyglada jak z Oświęcimia. serio

Posted

a proosze bardzoo :P

[img]http://imageshack.us/scaled/landing/545/imgp4513y.jpg[/img]

[img]http://imageshack.us/scaled/landing/85/66259229.jpg[/img]

[img]http://imageshack.us/scaled/landing/718/95563226.jpg[/img]

Posted

[quote name='Yorkomanka']Lusia w długich kudłach:crazyeye:!
Kiedy to było???[/QUOTE]
ze 4 lata temu xd?

[quote name='paulaa.'][URL]http://imageshack.us/scaled/landing/85/66259229.jpg[/URL]
tu przynajmniej wyglądała jak prawdziwy york :smile: ślicznie :loveu:[/QUOTE]
fuuuuuuuu
[quote name='Yorkomanka']gdyby tylko nie te zarośnięte uszyska :mad: to w kudłatej wersji była by piękna ale tak to tylko śliczna:diabloti:[/QUOTE]
spadaj ona zawsze jest piękna :diabloti:

no i mamy do konca zycia wpieprzac gastro... :mdleje:
super na pewno znajde na wszystko kase

Posted

Witam się :bye:

sterylizujesz Nanę jednak ?
twój jork :diabloti: jest chyba pierwszym i jedynym który mi się podoba :D takie powinny być wszystkie a nie zabaweczki :roll: pies, który żyje pełnią zycia <3

Zapraszam do nas :D

Posted

[quote name='cockermaister']Witam się :bye:

sterylizujesz Nanę jednak ?
twój jork :diabloti: jest chyba pierwszym i jedynym który mi się podoba :D takie powinny być wszystkie a nie zabaweczki :roll: pies, który żyje pełnią zycia <3

Zapraszam do nas :D[/QUOTE]
Hej :)
wez mnie nie wkurzaj sterylka :P byla umowiona na 23go ale bdziemy musieli przelozyc na min 2 tyg od momentu kiedy bdzie calkiem zdrowa. tylko teraz przez weta nie mam kasy.. no i ta gastro mnie bdize wykanczac regularnie ;/

[quote name='rashelek']A co wet powiedział? Współczuję, bo gastro mają masakryczne ceny... Royala czy coś innego?[/QUOTE]
royal
bd sie musiala zorientowac czy sa jakies tansze zamienniki bo lusia na acanie pacific i nana na gastro to dla mnie za drogi interes :mdleje:

Posted

[quote name='Victoria']Hej :)
wez mnie nie wkurzaj sterylka :P byla umowiona na 23go ale bdziemy musieli przelozyc na min 2 tyg od momentu kiedy bdzie calkiem zdrowa. tylko teraz przez weta nie mam kasy.. no i ta gastro mnie bdize wykanczac regularnie ;/

royal
bd sie musiala zorientowac czy sa jakies tansze zamienniki bo lusia na acanie pacific i nana na gastro to dla mnie za drogi interes :mdleje:[/QUOTE]

współczuję :( dobrze,że moje jedzą każdą karmę i nie mają problemów żołądkowych.
A jak byś Lusię przerzuciła na coś tańszego ??

a sterylką się nie przejmuj :) sama się strasznie bałam a jak widać nie potrzebnie :) Koki już na drugi dzień była jak przed zabiegiem :D

Posted

lusia tez lubi przygody z żarełkiem. z probowanych karm tolerowala tylko acane, orijena i totw + niedawno zauwazylam ze sie drapie po acanie, zmienilismy na rybną i coraz mniej sie drapie, wiec sadze ze chodzi o kurczaka. takze grono tolerowanych karm coraz bardziej sie zawęża. nie chce juz kombinowac z karmami. od bodajze 2 lat wcina acane albo orijena - jest dobrze i niech tak zostanie ;) eksperymentując pewnie wiecej bysmy wydali na weta niz oszczedzili na karmie ;P
Nana do niedawna tez byla takim wiaderkiem na odpadki, czy jadla swoja karme czy kocia albo jakies chappi czy inne swinstwo bylo dobrze. takze wiedzac ze bd kiedys popylac do weta po gastro stawiałabym raczej na Lusie :P

cd sterylki, wlasnie czytalam o Koki, ze srednio sie czula na początku :P
ale na pewno sterylka bedzie, u obu suk. Lusia bdzie miala, tylko nie wiemy kiedy xd pewnie za jednym razem z usuwaniem kamienia, zeby oszczedzic jej narkozy
A Nana na wlasnie koniec ciązy urojonej wiec jak tylko wyzdrowieje i bdzie kasa to ciachamy, poki sa wakacje i bd mogla z nia caly czas siedziec :)

Posted

[quote name='Victoria']lusia tez lubi przygody z żarełkiem. z probowanych karm tolerowala tylko acane, orijena i totw + niedawno zauwazylam ze sie drapie po acanie, zmienilismy na rybną i coraz mniej sie drapie, wiec sadze ze chodzi o kurczaka. takze grono tolerowanych karm coraz bardziej sie zawęża. nie chce juz kombinowac z karmami. od bodajze 2 lat wcina acane albo orijena - jest dobrze i niech tak zostanie ;) eksperymentując pewnie wiecej bysmy wydali na weta niz oszczedzili na karmie ;P
Nana do niedawna tez byla takim wiaderkiem na odpadki, czy jadla swoja karme czy kocia albo jakies chappi czy inne swinstwo bylo dobrze. takze wiedzac ze bd kiedys popylac do weta po gastro stawiałabym raczej na Lusie :P

cd sterylki, wlasnie czytalam o Koki, ze srednio sie czula na początku :P
ale na pewno sterylka bedzie, u obu suk. Lusia bdzie miala, tylko nie wiemy kiedy xd pewnie za jednym razem z usuwaniem kamienia, zeby oszczedzic jej narkozy
A Nana na wlasnie koniec ciązy urojonej wiec jak tylko wyzdrowieje i bdzie kasa to ciachamy, poki sa wakacje i bd mogla z nia caly czas siedziec :)[/QUOTE]
no to lepiej nie kombinuj z karmami :) ja mam to szczęście,że nawet nie muszę im stopniiowo wprowadzać bo im nic nie jest :)

No Koki nie czuła się w pierwszy dzień dobrze,ale to chyba od tej narkozy i wiadomo operacja :/ ale to każdy by się źle czuł. U nas noc była fatalna bo nie chciała się położyć,ale przy wcześniejszej operacji tak nie było.Czytając forum jeszcze nie natrafiłam na przypadek kiedy pies nie chce się położyć, moja jest wyjątkiem :/

• 2 weeks later...
Posted

w środę ostatnia kroplówka, czwartek ostatnia tabletka, dzisiaj znów wymioty ;///

ja pierdziele..
to się ciągnie od szóstego, nie licząc 2 tygodni wcześniej kiedy to było tak sobie, ale nie tragicznie.

Posted

jutro pewnie jedziemy
chyba ze bdzie juz wszystko okej bo w sumie mogła zjeść coś na dworzu jak nie patrzyłam... sama juz nie wiem.
podejrzenia sa głównie na ciało obce w żołądku. ale nie mam zielonego pojecia kiedy i co moglaby pożreć

Posted

[quote name='Molowe']Biedna tyle się męczy...trzymam kciuki żeby było lepiej :kciuki:[/QUOTE]
dzięki przydadzą się :)

38 w cieniu, kto da więcej ?? :diabloti:

Posted

Upały są męczące, ale w końcu i do nas przyszły :-D Dopiero czwarty dzień grzeje :-)
Pozdrawiamy wakacyjnie i zdrówka życzymy Lusi :loveu:

• 2 weeks later...