Victoria Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Witam się pierwszy raz :grins::grins: siemanko :mdrmed: zbierałam kase na julki a wydałam wszystko na dekle ;c w tym 3 dychy na hero xtra ktory jest totalnie nie dla nas i gdyby nie dwie dziury ktore piesa zrobiła przy pierwszym i jedynym chwycie to chyba bym go sprzedała chociaż nie, bo właśnie ze względu na te dziury wiem że więcej nie chce tych dysków :lol: i nie mam ani grosza ;c ale niech piesa ma, grzeczna była, 2 dni na DCDC i tylko raz próbowała zjeść pieska (Tonika :P), ale tylko przez chwilkę ;) chciałam iść na foty ale deszczuch pada :( Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Haha, to się nazywa brak umiejętności rozporządzania pieniądzem 8) A tak serio to nie możesz sprzedać tych dwóch, które są w nienagannym stanie? ;] O, to gratki dla Was :) hihi Deszcz, jaki deszcz? Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 nie bój żaby ja na moje julki zbierałam 2 lata :evil_lol: co trochę zebrałam to wydałam :lol: na początku roku znajomi mnie zmotywowali no i przez 2miesiące kasa się znalazła :evil_lol: teraz planuje se pasowe dokupić :cool3: Quote
Victoria Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Ty$ka napisał(a):Haha, to się nazywa brak umiejętności rozporządzania pieniądzem 8) A tak serio to nie możesz sprzedać tych dwóch, które są w nienagannym stanie? ;] O, to gratki dla Was :) hihi Deszcz, jaki deszcz? nie są w nienagannym stanie :P jedynie nie maja dziur na wylot ;] nie po to je kupowalam zeby teraz sprzedawac xd xtra nie chce bo jest dla nas a słaby, ale reszta (3 nie 2;P) to strzał w dziesiątkę ;) xxxkaluniaxxx napisał(a):nie bój żaby ja na moje julki zbierałam 2 lata :evil_lol: co trochę zebrałam to wydałam :lol: na początku roku znajomi mnie zmotywowali no i przez 2miesiące kasa się znalazła :evil_lol: teraz planuje se pasowe dokupić :cool3: no ja wlasnie zbieralam tez miesiac caly xd ale julki dla lusi to 50 zlotych takze tragedii nie ma xd chcialam w radomiu na wystawie kupic jesli beda ale juz nie mam za co xd trudno sie mowi ;] zabralam sie wczoraj za szycie norwegow z przegryzionej smyczy ale cos mi nie wyszlo i musze pruć :lol: na frisbee tez zbieralam, odkladalam co miesiac jakies grosze i w smie wydalam wszystko co mialam i jeszcze tata sie dorzucil :mdrmed: Luzia napisał(a):te xtra takie lipne są? dla nas za słabe, ale nana nawet w eurablendzie zadziory porobiła :cool3: podobno są mocniejsze od fastbacków, ja jednak jeszcze nie zdążyłam zauważyc róznicy ;) natomiast zagadką dla mnie jest dlaczego sonic rigid (który jest z tego samego materiału co hero xtra) trzyma się nieźle i nie ma żadnej dziury na wylot :razz: Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Victoria napisał(a): ale julki dla lusi to 50 zlotych takze tragedii nie ma xd luksus posiadania małego psa :lol: Ja za julki Kali wybuliłam stówkę :lol: teraz czaje się na pasowe ale dopiero se kupie na Poznańskiej wystawie :cool3: Quote
Victoria Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 a jaki Kala ma rozmiar? :P Na Nane tez za ponad 100 by były.. takze moooooze kiedys Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 K ma rozmiar 0 :lol: pasowe za to już wezmę mini :evil_lol: Quote
Victoria Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 :grins: [video=youtube;ahD7OEasjA4]https://www.youtube.com/watch?v=ahD7OEasjA4[/video] Quote
betty_labrador Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 No wow jaki super filmik z super psem i jego pania :multi: Quote
Victoria Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 ale nadal mam wrażenie, że zle rzucam xd cud ze ona to lapie :lol: chyba mamy nowego kota :mdrmed: Quote
Sonka95 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Śliczny ten kot a ma jakieś imię ? :loveu: http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_7514_zps529b1910.jpg Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 idź w cholerkę, chcę nowy aparat :P Quote
Victoria Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 [quote name='Sonka95']Śliczny ten kot a ma jakieś imię ? :loveu: http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_7514_zps529b1910.jpg nie ma jeszcze ;) [quote name='Angi']idź w cholerkę, chcę nowy aparat :P a kota nie chcesz xd? Quote
Illusion Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ładnie umaszczony :). A skąd on w ogóle się u Ciebie wziął? Quote
Yorkomanka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Fajny kotałek:loveu: skąd się wziął? Quote
paulaa. Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_7514_zps529b1910.jpg oo, to ta kotka ? śliczna jest :loveu: wygląda na młodziutką Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Czyli tylko ja wiem skąd ten kot? :evil_lol: Quote
Victoria Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 [quote name='Illusion']Ładnie umaszczony :). A skąd on w ogóle się u Ciebie wziął? [quote name='Yorkomanka']Fajny kotałek:loveu: skąd się wziął? przyszedł sobie :razz: [quote name='paulaa.']http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_7514_zps529b1910.jpg oo, to ta kotka ? śliczna jest :loveu: wygląda na młodziutką no właśnie kurde nie wiem czy to kotka xd mama twierdzi ze kotka, siostra cioteczna że kot, ja zdania nie mam bo kota trzymałam i miałam kiepski punkt widzenia :lol: a młode toto napewno, bo małe i szczuplutkie. Piękne baaardzo, wszyscy zakochani po uszy :loveu: i MUSI u nas zostać, bo to az dziwne ze starsze koty ją/go zaakceptowały (zawsze wyganiają obce koty), takze widocznie tak ma byc :cool3: Nana dostała dzisiaj dwie nowe piłki - bosmankę na szurku, która pokochala bardziej niz cokolwiek innego i zwykla tenisowa. I rozwaliła sobie obie tylne łapy :mdleje:..... w jednej zdarte do krwii 2 pazury, w drugiej na pięcie (:hmmmm:) mała ale głęboka dziura.. dzisiaj zobaczylam ale jest pewnie z wczoraj lub przedwczoraj, boje sie ze bedzie sie babrać bo ma dziwny kolor... Quote
Recommended Posts