Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze i bysmy umieli, ale nikt nie chciał nawet na to cholerstwo patrzeć xd tyle co ja zauważyłam że jest żółty i mu nogi wystają :lol: jak to powiedziałam to wszyscy od psa uciekali :evil_lol:
kurde no to pierwszy kleszcz na psie ever.. i to złapany na podwórku :mdleje:
jak do lasu i nad rzeke chodzimy często i nigdy jakoś żaden kleszcz się nie przyczepił, tak na podwórku musi ich być pełno, bo kot często miał ;/

kupiliśmy kropelki i zostawiliśmy je u weta :siara:
ale to przez zamieszanie z czipowaniem :grins:
mam zacipowane psy :diabloti:

a kto był dzielnym wielkim pieskiem i nie płakał?
Lusia :grins:
nana się darła i wyrywała tak ze dopiero za trzecim razem się udało trafić :evil_lol:
a lusia dzisiaj pełen serwis - wścieklizna, czyszczenie gruczołów (zapalenie się zrobiło..) no i czip. i ani piśnięcia :razz:
Ale na koniec musiały być tulinki z panią wet :diabloti:

Posted

hahaha aż tak się brzydzić tyci robalka?:diabloti: teraz mam praktyki w palmiarni - codziennie wyrywam chwasty a w niektórych miejscach w robakach jest ziemia, nie na odwrót:cool3: przy niektórych potworach taki kleszczyk to mały pikuś;). Nawet 1 razem nie brzydziłam się kleszcza, nie myślałam o tym trzeba było wyciągnąć i już. Jak pies ma sraczkę i się cały obsra też nie ma miejsca na "brzydzę się, nie dotknę tego" trzeba umyć i już a to dużo obrzydliwsze od kleszcza;), tak samo jak się ma pod opieką dziecko albo starszą osobę która już nie jest w stanie wstać z łóżka;).
Dzielna dziewczynka z Lusi:loveu:, Odinkowe gruczoły też już by chyba trzeba było wyczyścić ale też chyba nie pójdę do weta, nasza pani wet pokazywała mi jak to robić, muszę tylko sobie rękawiczki kupić:diabloti:. Obeszło by się bez pisków i wyrywania się bo "ta straszna baba mnie dotyka" - potwierdzone na przykładzie złapania go za łapkę "umieram, umieram! ona mnie obdziera ze skóry!!!"

Posted

ej ale ja go wymacać nawet nie moge ;p

w ogole jak wetka juz sie wbiła tą igłą to nana szarpnęła i on się do końca nie wepchnął pod skóre, musiała go jeszcze potem dopychać
a co jak sie nie ułożył odpowiednio?? :lol:

Posted

leónowa napisał(a):
Przecież ja sie z niczego nie śmieję...życzyłam zdrowia stąd ta minka:roll:

no dobrze, dobrze nic nie mówie przecież :eviltong:

Zrobiłyśmy dzisiaj back vaulta!! :mdrmed: drugiego udanego w życiu :lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Super to musi wyglądać :)
no nie wiem :mdrmed: jako osoba deptana mam kiepski punkt obserwacji :evil_lol:

czekamy na klatkeeeeee.....
kurier się slimaczy strasznie.
juz powinien być dzisiaj a jakoś go nie widzę. Wczoraj rano dostałam mejla z zooplusa że paczka została przekazana firmie kurierskiej, więc już mogliby przyjechać

dam wam jeszcze kfiatki

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jakiego lusia ma ładnego kucyczka :)

[quote name='Sonka95']Lusia jaką ma śliczną kokardkę :) http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_4863_zpsf0f87f03.jpg?t=1368803874

[quote name='Aleksandrossa']Wreszcie Lu w kucyczku :loveu:

Przycięłąm jej wczoraj, juz jest taki długi, że prawie wszystkie włoski się ładnie trzymają ;)

[quote name='paulaa.']http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_4863_zpsf0f87f03.jpg?t=1368803874 ja chyba nigdy nie zrozumiem jakim cudem twój mikro pies nosi takie wielkie piłki w pysku :lol:
hahaha xd to jest ta mniejsza :eviltong:

:diabloti:

Posted

powie mi ktos dlaczemu jak zmniejszam foty na photobuckecie to pomimo ze gada ze sa zmniejszone to na forum wrzucają sie w oryginalnym romiarze??

jak sie nie rozpada znowu to zaraz lecimy na semi z Moniką Rylską :D
pierwsza czesc przez deszcz zostala odwołana to moze chociaz pogoda pozwoli nam na drugiej pobiegać...