majafaja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 wiem wiem lamia.... PS: jedna dobra wieśc.. byc moze znalazlam tymczasik dla chorej boxereczki:D do jutra sie domek decyzuje a ja czekam jak na szpilkach ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38337 Quote
basiagk Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Majafaja trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: za bokserkę!!! Quote
lamia2 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 majafaja napisał(a):wiem wiem lamia.... PS: jedna dobra wieśc.. byc moze znalazlam tymczasik dla chorej boxereczki:D do jutra sie domek decyzuje a ja czekam jak na szpilkach ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38337 O Matko, czy to nie są rany źle zagojone, przypomina mi to Pakusia :-( Trzymam kciuki z całej siły .... Jakby co to mogę sterylkę, ale niestety w Warszawie załatwić :bigcry: Quote
basiagk Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Czyż on nie jest piękny?!!!:loveu::loveu::loveu: Abra i Pako odpoczywają po szaleństwach:lol: Strasznie się ucieszyłam ,że Abra mu pozwoliła na wspólne kanapowanie :multi: Z każdym dniem cieszę sie coraz bardziej, że adoptowaliśmy Pako!!! Quote
basiagk Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Cóż za okrutna cisza!!! :bigcry::bigcry::bigcry::cry::cry::cry: Quote
zaba14 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 na tych fotach wygladaja jakby znaly sie od lat :loveu: :loveu: :loveu: Quote
andzia69 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jeszcze trochę a ten pan ze zdjęcia będzie się musial przenieść na podlogę:evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Damy radę. Jest jeszcze łóżko:lol: Quote
lamia2 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 zaba14 napisał(a):na tych fotach wygladaja jakby znaly sie od lat :loveu: :loveu: :loveu: Kupa śmiechu, faktycznie zadomowił się na dobre, skąd w nim tyle bezczelności, a taki był biedniutki :eviltong: Basia a jak tam jego znaczenie terenu, ranki, skóra, oczy, worek bez jajek? - ale Ci egzemplarz zgotowałam :evil_lol: Quote
basiagk Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 lamia2 napisał(a):Kupa śmiechu, faktycznie zadomowił się na dobre, skąd w nim tyle bezczelności, a taki był biedniutki :eviltong: Basia a jak tam jego znaczenie terenu, ranki, skóra, oczy, worek bez jajek? - ale Ci egzemplarz zgotowałam :evil_lol: Lamia. On jest wspaniały! Nie narzuca się, jak mu sie pozwoli wejsc na kanape to wchodzi, oddaje Abrze kosteczkę. Jest słodki i mądry. Moja siostra sie w nim zakochała. Dziś Ewa (moja siostra) przyszło z 5-letnim synkiem i Pako był cudny. Bardzo grzeczny, dał sie głaskac. I ma jeszcze jedną fantastyczną zaletę. Ile my śpimy, tyle on śpi!:loveu: Oczka już chyba w porządku, po kąpieli skóra jest o wiele lepsza, jeszcze raz go potraktujemy szamponem. Rany ładnie sie goją, a worek klęśnie. Szczepiony będzie w tym tygodniu bo lekarz chciał zaczekac na stan jego skóry po kapieli. W razie braku poprawy chciał mu dac antybiotyk więc dlatego nie szczepił. Ale skóra ma sie o wiele lepiej więc chyba unikniemy chemii. Quote
lamia2 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Ooooo i takie wieści łechcą moje serce i duszę :multi: :multi: :multi: Ja to już padam na pysk, biegam z wywieszonym jęzorem schron-domek, schron-domek, w trakcie odbieram telefony, sprawdzam domki i szukam piesków bo u nas nie ma szczeniaków (poszukuję szczeniaka który będzie duży i sznaucerowatego mini). Jak gdzieś dopadam komputer to szukam psiaków. Moja zwierzyna wczoraj dostała żarełko o 23.00, mam wyrzuty sumienia, ale boję się stracić okazji. Milion ścisków dla Pakusia i całuski dla Abry Quote
basiagk Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Aż milion?:crazyeye: A tak w ogóle to Lamia jesteś Wielka!:modla::modla::modla::modla::modla: Poszły jeszcze jakies pieski ze schroniska? Quote
lamia2 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 basiagk napisał(a):Aż milion?:crazyeye: milion, milion i jeszcze raz milion :multi: A tak w ogóle to Lamia jesteś Wielka!:modla::modla::modla::modla::modla: nie zawstydzaj mnie :oops: :oops: :oops: Poszły jeszcze jakies pieski ze schroniska? tak jeszcze dwa (sunia i suniek) i być może jeszcze jedna sunieczka pójdzie w tym tygodniu :multi: :multi: :multi: Quote
basiagk Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 SUPER!!!:laola: Byle tak dalej!!! Niech dobra passa trwa!!!:multi::multi::multi: Quote
BeataA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 basiagk napisał(a):Cóż za okrutna cisza!!! :bigcry::bigcry::bigcry::cry::cry::cry: Żadna cisza. Zaglądamy, czytamy, tylko postów nie nabijamy...:evil_lol: Pozdrawiamy. Quote
basiagk Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Pako jest szczęśliwy:multi: Z moim siostrzeńcem Wojtusiem Z komórki: Bałam się o rodzinę a nawet najbardziej sceptyczni się do niego przekonali!:multi: A jest teraz praktycznie cała rodzina. Do dzieci Pako jest super, każdego wita. Do nowopoznanych się przytula. Ile w nim jest ufności do człowieka!!!!!! Quote
lamia2 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 A ja mam dziś smutny dzień i tylko rozkoszne fotki Pakusia są w stanie wywołać u mnie uśmiech :lol: :lol: :lol: Szukałam szczeniora dla przyjaciółki mojej koleżanki z fundacji, tak bardzo chciała pomóc kieleckim szczeniakom http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37540 że gotowa była wczoraj wieczorem jechać z Wa-wy do Kielc po malucha, niestety brak komunikacji spowodował, że nie pojechała (bo nie wiedziała gdzie) i dziś wzięła szczeniorka od suni-stróża z bazarku. W sumie dobrze się stało, bo chciała bidę i ma, ale kieletczaki nadal bez domku :-( Ale Pakunio to chyba przytył zdziebełko? :cool3: Qrczę nie wiem skąd w nim tyle miłości do człowieka :lol: ale to chyba kwestia rasy, ja właśnie za to tak kocham te psiaki, one są po prostu bardzo ludzkie :evil_lol: Quote
basiagk Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jeju ile szczeniaków!!!:placz::placz::placz: Tak szczerze to ja też mam dziś taki kryzysik. Jakwidzę ile psiego nieszcześcia jest to mi ręce opadają i zastanawiam się czy to wszystko ma sens?! Pomoże się jednemu a na to miejsce przychodzi 10!!!:placz::placz::placz::placz::placz: Ale w środku wiem, że ma to sens bo jak odwrócę się to zobaczę Pakusia smacznie śpiącego na kanapie. Quote
lamia2 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 basiagk napisał(a):Jeju ile szczeniaków!!!:placz::placz::placz: Tak szczerze to ja też mam dziś taki kryzysik. Jakwidzę ile psiego nieszcześcia jest to mi ręce opadają i zastanawiam się czy to wszystko ma sens?! Pomoże się jednemu a na to miejsce przychodzi 10!!!:placz::placz::placz::placz::placz: Ale w środku wiem, że ma to sens bo jak odwrócę się to zobaczę Pakusia smacznie śpiącego na kanapie. Oj to prawda ..... to największa nagroda za poświęcony czas i energię ;) Mizianko dla ślicznego aniołka i wiesz co mu szepnąć do uszka :eviltong: P.S. hi, hi ... na pierwszej fotce wygląda jakby sobie założył kołnierz z własnego futra ... :evil_lol: jaki on pocieszny, cmok, cmok w czarny nosio Quote
basiagk Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Zrobione!:happy1: Szepnełam mu słówko:cool3:. Jestem nim oczarowana:iloveyou::Cool!::laugh2_2::bigcool: Uwielbiam Pako!!!:loveu::loveu: Quote
jotpeg Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 fantastyczne zdjęcia! :p szczęśliwa ludzko-psia rodzina! :loveu: zawsze tu wchodzę, chociaz nie piszę, bo to jest jak baśń :loveu: Quote
basiagk Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dziękuję jotpeg:Cool!::Cool!::Cool!: Pako jest słodki i bardzo się cieszę, że go wzięłam:multi::multi::multi: Quote
lamia2 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 jotpeg napisał(a):fantastyczne zdjęcia! :p szczęśliwa ludzko-psia rodzina! :loveu: zawsze tu wchodzę, chociaz nie piszę, bo to jest jak baśń :loveu: hi, hi ... ale strachu na początku było co nie miara :eviltong: Quote
basiagk Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Lamia! :nono: :calus::calus::calus: Było było:oops::oops::oops: ;) Quote
Recommended Posts