bora1 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 chodzilo o mnie ze sie pospieszylam, ale te 40zl mam zabezpieczone dla Nestora, spoojnie Quote
Alicja Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 bora1 napisał(a):chodzilo o mnie ze sie pospieszylam, ale te 40zl mam zabezpieczone dla Nestora, spoojnie dokładnie :) Quote
tobciu Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 zaglądam czy jakieś nowe wieści o Nestorze. :) Jak ja się cieszę, że on w te mrozy grzeje się w ciepłym domu :) Quote
karolina175 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Witajcie co tam slychac u Nestorka? Moze jakies zdjatka macie to wstawcie :) Quote
Alicja Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ja mogę być u Nestora dopiero po 13 lutego Quote
bora1 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 cioteczki blagam zagladnijcie do Bingo on cierpi http://www.dogomania.pl/threads/222254-BINGO-z-meliny-cierpi-i-b%C5%82aga-o-pomoc-!!-PILNE Quote
tobciu Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Alicja napisał(a):Ja mogę być u Nestora dopiero po 13 lutego Bedziemy czekac niecierpliwie. Quote
bakusiowa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ciekawe jak Nestorek sprawuje się w domku. Quote
Alicja Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 bakusiowa napisał(a):Ciekawe jak Nestorek sprawuje się w domku. Bora chyba ma z panem kontakt ?? Quote
bakusiowa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Alicja, gdybyś w razie czego była na wizycie poadopcyjnej to masz czym zrobić ładne fotki? Quote
Alicja Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 bakusiowa napisał(a):Alicja, gdybyś w razie czego była na wizycie poadopcyjnej to masz czym zrobić ładne fotki? mam czym zrobić , tylko zależy czy wyjdą ;) Quote
bakusiowa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nestorek jest fotogeniczny. Nawet z tamtego miejsca miał ładne fotki. Quote
bora1 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 wczoraj przy okazji zabrania Tity, zaplacilam Klaudii za wyciagniecie Nestora Quote
sabinka40 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Witam, wlaśnie rozmawiałam z panem Andrzejem:lol:, zadzwoniłam, bo tez juz sie martwilam:razz:, Nestorek już słucha, jak sie mówi żeby zszedł z kanapy, jest grzeczny:loveu:, ale nie lubi dużych piesków, małe tak, ale na duże bardzo sie rzuca:shake:. Pan Andrzej sie nie poddaje i bedzie nad tym zachowaniem pracował, a dla bezpieczeństwa kupi mu kaganiec...to dobry domek i ciesze sie że tam Nestorek trafił. W czwartek będzie miał zabieg kasteracji i mamy nadzieję ze za jakieś dwa miesiące jak się testosteron juz straci z organizmu to Nestorek się trchę wyciszy i może i kaganiec nie będzie potrzebny:razz: Pan Andrzej obiecał mi też że jutro podeśle mi zdjęcia, więc jak tylko cos dostanę to Wam tu wkleję...trzymajmy kciuki za udany zabieg w czwartek:thumbs: Quote
Klaudus__ Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Oby już wszystko dorze zostało :) Trzymam kciuki i czekam na fotosy :) Quote
bora1 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 sabinka40 napisał(a):Witam, wlaśnie rozmawiałam z panem Andrzejem:lol:, zadzwoniłam, bo tez juz sie martwilam:razz:, Nestorek już słucha, jak sie mówi żeby zszedł z kanapy, jest grzeczny:loveu:, ale nie lubi dużych piesków, małe tak, ale na duże bardzo sie rzuca:shake:. Pan Andrzej sie nie poddaje i bedzie nad tym zachowaniem pracował, a dla bezpieczeństwa kupi mu kaganiec...to dobry domek i ciesze sie że tam Nestorek trafił. W czwartek będzie miał zabieg kasteracji i mamy nadzieję ze za jakieś dwa miesiące jak się testosteron juz straci z organizmu to Nestorek się trchę wyciszy i może i kaganiec nie będzie potrzebny:razz: Pan Andrzej obiecał mi też że jutro podeśle mi zdjęcia, więc jak tylko cos dostanę to Wam tu wkleję...trzymajmy kciuki za udany zabieg w czwartek:thumbs: no wlasnie mialam pisac, bo tez dzis rozmawialam z P.Andrzejem. Koszt kastracji 260zl z wybudzeniem. Pradzilam MU ten kaganiec bo prowadza Nestora w obrozy i szelkach rownoczesnie hehe bo tak daje czadu, wiec dla bezpieczenstwa poradzilam kaganiec. Tak to jest OK, polubili sie :) Quote
tobciu Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Super wiesci :) Oby tylko takie czytac... Quote
sabinka40 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Wlasnie dostałam emaila ze zdjeciami:lol: "WITAM PRZESYŁAMY KILKA FOTEK NESTORKA Z DZISIEJSZEGO SPACERU. POZDRAWIAMY Andrzej.G." Quote
tobciu Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ALE Z NIEGO PRZYSTOJNIAK !!!!! Sabinka mozesz podziekowac Panstwu od nas raz jeszcze :) Quote
bakusiowa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Piekne fotki. Nestorek upasiony. Muszą uważać z jedzeniem jak będzie wykastrowany. Quote
bora1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 bakusiowa napisał(a):Piekne fotki. Nestorek upasiony. Muszą uważać z jedzeniem jak będzie wykastrowany. no a kastracja jutro ;) Quote
Recommended Posts