Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='erka']Na stałe. Gem mówił,że jeszzce za wcześnie na wydawanie, ale skoro matka juz sie nimi za bardzo nie zajmuje, a one jedzą samodzielnie, to myslę, że nie ma co czekać, bo nie wiadomo, co może im się stac na tych działkach.[/quote]
Super :multi: To ja czekam na konkrety :)

Posted

[quote name='mag.da']Gem, a wiesz jaka jest płeć pozostałych szczeniorków?[/quote]
Wiem tylko, że wśród tych czterech szczeniaków są co najmniej dwie sunie. Na pewno to najjaśniejsze stworzenie jest suczką :) Płci pozostałych nie znam. One są płochliwe, a nie chciałbym, by na mój widok zwiewały gdzie pieprz rośnie.

Posted

[quote name='Od-Nowa']ominęła więc Białaska długa droga;) może państwo z Legnicy chcieliby innego szczeniaka w takim razie?[/quote]

Oczywiście napisałam do nich w tej sprawie, ale na razie bez odpowiedzi :roll: .

Posted

Jedno ze szczeniąt z Borkowa znalazło domek u młodego małżeństwa mieszkającego na Czarnowie. To sunia, będzie miała na imię Mika.
Zostały jeszcze dwa - trzeciego szczeniaka zapewne przygarnął ktoś miejscowy.
Na pewno została ta najjaśniejsza sunia i jeden/jedna z tych ciemniejszych - ten/ta z białą strzałką na nosie.

Posted

No to dobrze, mam nadzieję,że dla tych dwóch maluszków też coś się znajdzie.:lol:
Gem , jak widziałeś je dzisiaj , to jak myślisz , jakiej wielkości bedą docelowo?

Posted

[quote name='erka']No to dobrze, mam nadzieję,że dla tych dwóch maluszków też coś się znajdzie.:lol:
Gem , jak widziałeś je dzisiaj , to jak myślisz , jakiej wielkości bedą docelowo?[/quote]
Moim zdaniem będą małe - może do pół łydki.

Posted

[quote name='saga_86']A ten domek to był z anonsów?:razz:[/quote]
Nie mam bladego pojęcia, bo numer dostałem od Erki :cool3:

Posted

Potter, masz jakieś wieści o ludziach z Legnicy?? będę tam ponownie w poniedziałek, wtorek (jadę leczyć zęby :placz: ) to mogę podjechać

Posted

Tak - pani z Legnicy dzwoniła w sprawie Białasa (nie otwierała poczty, więc nie przeczytała mojego maila) i kiedy dowiedziała się, że piesek już w domu, była bardzo zawiedziona. Zaproponowałam jej inne nasze szczenięta, a ona na to, że się zastanowią, bo nie chcą brać nic na siłę. I tyle...

Posted

[quote name='erka']Gem, skierowałam do Ciebie jeszcze jedną osobę zainteresowaną szczeniakiem, nie dzwoniła?[/quote]
Jeśli dwa dni temu, to owszem, dzwoniła. Nie byliśmy jednak w stanie ustalić terminu odbioru psa, bo ja do 17 mam zajęcia, a ona pracuje od 15 do 23. Ma się jeszcze odezwać.
Wczoraj na działce byli moi rodzice. Dwa szczeniaki nadal tam są, oczywiście rodzice je nakarmili. Podobno były bardzo głodne.

Posted

Te dwa szczeniaczki na działkach są w wielkiej potrzebie. Nie wiem czy one teraz dostają wogóle jeść :shake: . Jak jest taka paskudna pogoda, to pewnie mało kto na działki jeździ.:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...