AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Sunia potrzebuje tymczasu!!!!! Dom nie buda ponieważ rana jest ogromna i musi mieć dobre warunki by sie goiła. Bez zwierząt, poniważ jest tak wygłodniała, ze kot czy mały pies to jedzenie :-( Pomóżcie, w lecznicy nie może być dłużej. Ważne też by było to w Słupsku, a to nam stawia poprzeczkę wysoko :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Aga! Uprzedziłaś mnie... Dodam, że sunia zjadła dzisiaj 2 puszki Royala, suchą karmę i ogromną porcję wołowiny z ryżem i warzywami... Dodatkowo, chciała skonsumować królika-pacjenta, wybudzającego się z narkozy... Prosimy o domek bez małych zwierząt... Jeśłi trafi do schronu to umrze... Tam nikt nie będzie zwracał uwagi na to, że rana się nie goi, jest brudna lub opatrunek wymaga zmiany... Quote
beka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A jak dom się nie znajdzie to jednak buda lepsza niż schron ? Quote
Karolina Maxi i Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Sunia jest przemila wet mowi ze wspaniala ale fakt ze z innymi psami roznie a koty i inne male zwierzeta odpadaja. Zjada a wlasciwie pochlania wszystko o malo jak juz pisala Iza nie zjadla krolika ,ktory czekal na odbior przez wlascicieli Chuda strasznie choc dluga siersc troszke przykrywa. Potrzebne sa specjalne plastry na saczace sie rany kosztuja 34 PLN za sztuke o wymiarach 20x20 Ja zakupilam dzis 2 ale moze ktos ma w domu i nie sa mu potrzebne nazywaja sie granuflex Suni nie ma jak wyprowadzac ze wzgledu na ta rane zrobilismy jej takie specjalne "szelki" zeby moznabylo ja wyprowadzac na spacer. Diana jeszcze zostanie w klinice co wydluzy nam czas znalezienia domu bo moja wet(dopiero dzis ja widziala)wczoraj byl jej pracownik, powiedziala ze nie wyda jej do budy i na zewnatrz,choc naprawde nie ma juz gdzie upychac ,bo takich nieszczesc z moich interwencji jest mnostwo plus inni pacjeci po zabiegach ktorzy musza zostac w klinice. Musi byc w domu i miec opieke i duzo milosci. Jest zywa,ciagle macha ogonkiem. Rana wyglada strasznie ale suka nie cierpi ,dostaje leki Aga wstawi zaraz foto Quote
Beata25 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cholera co z tymi ludzmi sie dzieje ??? Istne piekło :angryy: :angryy: :angryy: Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Siedzę i płaczę ja bóbr, jak k**** można, jekim trzeba być tempakiem. Nie potrafie zrozumieć, jak można cholera jak można. Już wklejam zdjecia :placz: Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ludziska sunia ma dom!!!!!!!!!! Trzeba ją podleczyć i ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potrzebne pieniążki błagam Was!!!!!!!!!!! Już już fotki wklejam, tylko uwaga BARDZO DRASTYCZNE!!!!!! Karolina a Ty pisz co wiesz :multi: Quote
makulka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tymczas potrzebny na juz, a najlepiej domek!!!!! Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Trzeba pomóc w leczeniu suni, organizujcie błagam jakieś aukcje. Leczenie będzie dłuuugie i kosztowne. Quote
Karolina Maxi i Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tak tak to prawda suka ma dom znalezli jej moi kochani weci zostanie tam jeszcze jakis czas dopoki rana bedzie na tyle dobra ze nadawac sie bedzie do adopcji zdrowko ja juz z drinem siedze:loveu: Quote
Karolina Maxi i Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 a i czeka ja rekonstrukcja skory Quote
mercedes7 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Strasznie smutna historia:placz:, biedna piesia. Rany co za ludzie:angryy::angryy::angryy:, za takie rzeczy powinny być olbrzmie kary:2gunfire:, może to powstrzymało by takich ludzi przed takimi czynami. No po prostu nie mieści mi się w głowie:shake:, dlaczego ludzie znęcają się nad słabszymi, nie tylko nad zwierzętami. Gratulacje za znalezienie domu:multi:. Pociesza mnie myśl, że mimo że są tacy oprawcy, to jest wiele ludzi, którzy pomagają tym biednym zwierzkom:loveu:. Oby teraz sunia szybciutko dochodziła do siebie Quote
makulka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Super wiadomosci dzisiaj sie sypią jak z rekawa,to juz drugi piesek dzisiaj który znalazł domek!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [SIZE=2]Nasz Aniołek :loveu: Uwaga zdjęcia DRASTYCZNE!!!!! wklejam linki Zdjęcie pierwsze Zdjęcie drugie Zdjęcie trzecie Zdjęcie czwarte UWAGA na mnie te zdjecia zrobiły piorunujące wrażenie, ostrzegam! Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Niech mi ktoś powie, za co ona pokazuje człowiekowi radość? miłość? Kochana mysia :loveu: Quote
Karolina Maxi i Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A no wlasnie widzialas jak ona patrzy mi prosto w oczy? tak patrzyla jak po nia pojechalam,jak wsadzalam do klatki to lizala mnie po rece jak przychodze cieszy sie i skacze oj i nie ma sie co dziwic ze ja nie spie po nocach ale cieszmy sie sunia ma dom:):) Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Karolina sunia żyje to wielka radość!!!! Ale trzeba pomocy, kochani zakłądamy skarpetę na AFN i wpłacamy, wpłacamy!!!!! "Diana Słupsk" tytuł wpłat! Quote
AgaZ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Boże,to straszne,całe szczęście ,że ma domek,Aga gdzie te wpłaty,daj nr konta.Te zdjęcia to po wyjęciu kolczatek,a co z resztą jak ma sie to goić? Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jakoś to ma się zabliźnić a potem przeszczepy skóry będzie trzeba robić. Wpłaty: Numer konta: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA tytuł: Diana ze Słupska Quote
Anashar Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Co za bieda :( A moze by tak wystawic cegielki na allegro na leczenie sunki? Opisaloby sie sytuacje, ludzie napewno by pomogli. Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 To dobry pomysł tylko że teraz cegiełka musi byś materialnie, nie może być mailem wysyłana. trzeba pomyśleć co wystawić. Przy cegiełce za 5 zł koszt znaczka 1,3zł hmm... Quote
Anashar Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale chodzi mi o cegielki nie do wysylania. Poprostu info ze aukcja charytatywna, ze zbieramy na taki i taki cel itd. Bez bawienia sie w wysylanie czy cos... Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No ja wiem, ale allegro teraz zamyka takie aukcje, chyba ze jest nowa zmiana. Musi być fizycznie, zdjęcie, koralik - coś! Quote
Recommended Posts